7877
-
#148 A két pengével egyszerre nagyon döfinek néz ki Ezio:)) Jól le szúrta őket a tetőn egyszerre:D -
#147 Nagyon jó az új trailer! És már novemberben jön?:O Remélem valóban így lesz. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanultak Ubisofték az első játék hibáiból, és most a gameplay-t fogják olyan színvonalasra megcsinálni, mint az első részben a grafikát és az animációkat. Nagyonnagyon várom! -
#146 Most néztem E3-on lesz benne füstbomba is :D Meg ha a vízbe ugrunk akkor olyan mintha szénakazalba ugranánk :DDD -
#145 Komoly lesz ez vagy 10szer végignéztem ezt a videót! Beleborzongtam :D. Márcsak egy gameplay kéne :P. -
#144 Najó. Szavakkal le sem lehet írni milyen állat lett a végét -
#143 Hangulatos lett az szent! És mintha Ezio gyorsabban mászna mint az őse -
#142 E3 Trailer -
#141 ezt nem hiszem el...ott van a 136-os hozzászólásban...és aza a röhejes hogy a tiéd a 140es..beleolvastál egyáltalán a topikba? minek azt, ugye?
-
Hut #140 csá mikor hozzák ki az AC2? -
#139 Ez azért már elég jó :P Hú de várom már az első gameplayt :D emlékszem az AC1 első gameplayre tátott szájjal néztem :D. -
#138 Hoztam én neked is híreket.
Előzetes! -
#137 Jén azért jobb híre számítottam. Mondjuk az első gameplayra nagyon kiváncsi leszek. :D -
#136 Novemberben! -
#135 Nincs semmi infó? -
Hellsing47 #134 végülis csak a trailer körülbelüli idejét árulja el.. -
#133 0 infó tartalom... -
#132 Assassin's Creed 2 - trailer egyből a TV-ben!
A Ubisoft különös dologgal állt elő: nem az interneten, hanem a brit tévében mutat be in-game mozdulatokat a játékból.
A francia játékóriás különösen kedves a brittekkel, hiszen holnap az ottani Ötös csatornán mutatja be az első valamit is mondó mozzanatokat a készülő játékukból, az Assassin's Creed 2 -ből.
Nemrég megtudtuk a GameInformer magazinnak köszönhetően, hogy a játék Itáliában fog játszódni, s mentorunk maga Leonardo Da Vinci lesz, ezért is stílusos, hogy a csatorna este 8-kor, a Da Vinci kód szünetében teszi adásba a trailert. Gondolom nemsokkal a TV-be kerülése után az interneten is megtalálható lesz, kíváncsian várjuk, hátha az Assassin's Creed 2 meglepetésekkel is szolgál majd.
info: Gamestar -
#131 Na meg szörfözni is :)))) Mint pókicával. na de ne offoljunk...:D -
#130 Ez hülyeség, mert a WoS-ban csak hálózni meg ütni tudtunk. A prototypeban meg lehet majd helit, tankot vezetni. Vitorlázni, "kardozni" stb. Sztem a prototype 100X jobb lesz. -
#129 Jaaaj lee!:( Megint beletették azt a nagy hülyeséget hogy a katonák utánunk utdnak ugrálni.:( Most komolyan mi értelme annak ha úgytud ugrálni ha az őrök ugyis elkapnak mert ugyan úgy ugrálnak. Ez nem így lenne a valóságba... -
#128 Félre beszélsz, többen is hasonlítják a WoS-t a Prototyphoz. Még anno a gso-n cikket is írtak róla. és ez tény. Két játékról van most szó. Szal innentől a kérdésed számomra... -
Hellsing47 #127 ennyi erővel minden ami fps, és ölni kell benne és tele van fegyverrel az ugyanolyan? -
#126 KÉPEK -
#125 Sztem nem lesz az olyan jó, amilyennek képzeljük. Egy SM: WoS játékot fogunk kapni kicsivel szebb körítésben. Semmi újítás nincs benne. úgynúgy sandbox, ugyanúgy New York City, ugyanúgy kombók sorozatai lesznek... -
#124 Nekem is ez az érzésem van a prototype-al kapcsolatban -
#123 Még semmi infó? Pedig má május van. Má tűkön ülök! :D Nembírok magammal és a tudattal hogy milyen is lesz a játék. :D -
#122 Májusban lesz sok infó -
#121 Miaz, nincs semmi új hír a játékról? -
#120 Lehet. De remélem megjelenik idén. -
#119 Akkor meg úgy jelentették volna be hogy x-re és ps3-ra jön... -
#118 Vagy egy másik lehetőség, hogy adigra csak a konzolos lesz kész de a pc-s re még 2010. februárig várhatunk. Csak találgatok de szerintem kb. -
#117 Ugyanmár. Nem emlékeztek az AC1-re hányszor láttuk azt a hírt, hogy ismént csúszik a megjelenése? Nagyaából ennél is erre számíthatunk. Én nem bánom csak csinálják meg jól. -
#116 mondjuk akkor lesz biztos, ha bejelentik hogy gold...addig csuszhat meg boven ;)
hiszen a DNF is hany megjelenesi datummal buszkelkedhetett ;) -
#115 De már biztos -
#114 Ezt tudtam eddig is, hogy idén jön :D Ha nem jön idén, akkor valamit nagyon elcseszhetnek a fiúk -
#113 Nem ezt eddig nem tudtuk. Vagy legalábbis hivatalosan nem tudtuk -
#112 én végignéztem, de ezt idáig is tudtuk, nem? -
#111 Ahogy látom senki se nézte végig az új teaser-t. Ezt onnan tudom hogy a videó végén az írja, hogy: Holidays 2009
És ezt valaki biztos felhozta volna. De a lényeg lehet hogy még idén játszhatunk vele :DD -
#110 Várjuk :P -
#109 Májusban sokkal több részleteket fogunk megtudni, a gameinformer szerint.