7877
  • Atkamon
    huh, fogalmam sincs mi lehet... valami driver esetleg, de komolyan nem tudom:S
  • CroftManor
    Egy kicsit OFF, de ma indítom az AC-t és ez fogad
    eddig nem csinálta ezt az akadást
  • elitehun
    Ezt akartam mondani én is. Altair mozgása olyan robotikus volt. Ezio mozgása meg sokkal lágyabb
  • KaszaN
    Különben joban megfigyeltem Ezio mozgását...emlékeztet Altairéra de nem olyan it sokkal finomabbak a mozgások és folyamatosabbak. Meg az első részben ka afalon vagyunk és a lábunk csak egy kis pöckön van a két láb teljes egészében egymásba lógott. Ebben nem itt szépen megvan csinálva.
  • grebber
    "50 különböző mellékküldi"

Hát az első részhez képest ez oltári előrelépés lenne talán már nem lesz annyira monoton mint az 1 volt.De ez majd kiderül!
  • MerlinW
    Most volt egy 10 perces gameplay E3-on. Jóságos lesz a cucc. 5x akkora terület, több száz quest, 2 új fegyvernem, 50 különböző mellékküldi, új levadászós mozdulatok, gyönyörű városok, lehet majd repülni a város felett, stb.
  • adammmmmmm
    Itt
  • werkfilm
    "A csillagászati ősz szeptember 23-tól december 22-ig tart."
  • Atkamon
    Hopp, kijött egy új interjú GameTrailers-ön, de mongyuk gyakorlatilag semmi újat nem mond el, az egyetlen furcsaság az az, hogy itt meg őszt mond a megjelenésre...
  • Atkamon
    Nem értem miért olyan nagy probléma, hogy sok mozdulat ugyanaz mint az első részben... Két évnyi fejlesztés után egy olyan egyedi játékot vártatok, mint amilyen az első rész volt 4, vagy nem tom hány év fejlesztés után? Ez inkább egy továbbfejlesztett verziója lesz az első résznek jobb játékmenettel, (reméljük) változatosabb küldetésekkel, több harci elemmel stb.
  • Kulee
    Hát nem tudom... Engem full az első részre emlékeztet, úgyan az a mozgás, meg a cél, csak más a helyszín.
    De majd meglátjuk, a remény hal meg utoljára^^
  • KaszaN
    ők irányították. Játék közben felgyorsították az időmúlását hogy megmutassák van napszakváltozás. Lehetett is látni hogy egy ideig tök gyorsan mozogtak az árnyékok és egyszercsak megált. Valahogy bekel mutatni nemvárhatják meg amíg felkel a nap.
  • Atkamon
    Ami amúgy fura ebben a gameplay videóban, az az, hogy amikor még felszáll a repülő cuccra, akkor még éjszaka van, amikor meg a tetőn öli az embereket, akkor meg már fényes nappal.
  • gfreak
    yup, most nyomtam végig én is...füleltem mint a gép...mondjuk nekem bejön ez a repülőszerkentyűzet :D
  • Atkamon
    Igen, azt írtam én is... De ezt csak erre az egy célpontra érti, másokról nemb eszél.
  • KaszaN
    Akkor lehet hogy félreértette. Az viszont benne vagy hogy csak azzal lehet megközelíteni.
  • Atkamon
    Hát akkor mégsem olyan perfekt, mert ezt egy szóval nem mondják. Annyit mond, hogy ezt az egy célpontot csak az égből lehet megközelíteni.
  • elitehun
    Hát ja Nem ártana.
  • Shep
    Angolról jut eszembe, hogy remélem lesz annyi eszük ,hogy feliratozzák végre a játékot, nem túl nagy művészet az amúgy is meglévő szöveget belerakni egy file-ba és onnan kiolvastatni a játékkal.
  • adammmmmmm
    Látom játékok terén hasonló az ízlésünk
  • gfreak
    mindenféle szerénység nélkül állítom hogy perfekt vagyok angolból, de nem emlékszem ilyenre...arra viszont igen hogy sokszor kell majd használni, de eklég sok alternatív megoldást is gyömöszölnek a játékba ;)
  • elitehun
    Az lehet hogy Ő perfekt angolból, de a készítők nem hülyék és rájönnek hogy ez elég unalmas lesz így
  • KaszaN
    De, egy ismerősöm perfekt angolból és az mondta, hogy mondta a csávó hogy az áldozatainkat majd csak ezzel a járművel tudjuk megközelíteni.
  • elitehun
    Ez hülyeség. Biztos hogy nem kell mindegyik küldetésnél használni.
  • Shep
    Na majd meglátjuk, remélem nem szúrják el a jó történetet az egy kaptafára menő unalmas küldetésekkel.
  • Atkamon
    Mondták, hogy ez csak egy küldetés a nagyon sok közül... meg 600szor elmondja, hogy "dájvörsziti!!!", úgyhogy csak nem esnek már megint ugyanabba a hibába mint az elsőnél... Főleg, hogy mostmár a grafikával meg az animációkkal nem kell olyan sokat dolgozni. Szerintem nem baj, ha vannak ugyanolyan animációk, mint amik az 1ben voltak, legalább többet doglalkoznak gameplay-el.
  • KaszaN
    Nekemse nagyon jött be először, de látom nemrontották el vele nagyon. De elvileg majd minden küldetésnél repülni kell. Szóval ez is olyan lesz mint az első, vagyis mindegyik küldetés ugyanazzal a menettel zajlik, meglessük, odarepülünk, leöljük, elmenekülünk...régi játék új köntősben? De azért nekem tetszik, nagyon durva.
  • elitehun
    Nekem viszonylag bejön. Főleg azért mert másképp nem lehet bejutni ahhoz a pacákhoz és akkor nem haladunk előre a story-val XD
  • Shep
    Ez a repülősdi csak nekem nem tetszik benne?
  • elitehun
    Asszem a bal oldalán láttam egy kardot. De ezt én is észrevettem hogy úgy mozog de nem is baj sztem. felidézi a régi emlékeket :D
  • Prince23
    Ezio teljesen ugyanúgy mozog mint Altair... csak pár játékelemmel bővítették ki... meg hogy nem lesz nálunk fegyver, csak amit elcsórunk harc közben az ellentől...ezt jól láttam?
  • elitehun
    Bakker. teljesen kivagyok. Nem is tom mit mondjak. Ez lesz a második tuti vétel a prototype után
  • Atkamon
    Meg az egész... nekem főleg a dupla kill tetszik... meg minden, eszméletlen jó:D
  • elitehun
    Az nagyon állat amikor az elején leszúrja a csávót :D
  • Atkamon
    Gameplay HD
  • Prince23
    Egyik se helyes! ősz---fall, tél---winter

Holiday----- ÜNNEPI szezon

ami azt jelenti, hogy október végétől egészen december 25-ig biztosan megjelenik.
  • TDC Geronimo
    holiday az tél.
  • adammmmmmm
    A "this holiday"-t most akkor az őszre érti? Jó lenne ha a nyárra értené:D
  • Prince23
    :D
    Közbe MSN... xd
  • KaszaN
    GAMEPLAY VIDEÓ :D