7877
-
#228 *Sikongat örömében* igen, én is most néztem gametrailers-ön, áááááh:D -
ldavid #227 találtam nektek egy ilyet
New Assassin's Creed II footage -
#226 Ja, most csend van... -
#225 Nincs semmi új hír? Nagyon elhalgattak mostanába. -
#224 Lőni a hidden blade-del? Miért is ne?:D -
#223 GT PopBlock Trailer
A hivatalos trailer soksok érdekességgel. -
#222 Képek -
#221 a kettő játék között van, és valami háttérinfót is tartalmaz Ezioval kapcsolatban...szóval én sem örültem ennek -
#220 Külön áll, azt mondták csak egy kis pluszt ad a történethez, megmagyaráz valamilyen kapcsolatot Desmond, Ezio és Altair között. Bár nem tudom mit kell rajta magyarázni... -
Metontour #219 A PSP-re kiadott játék vajh külön áll az első résztől vagy a PSP-s változatba van beágyazva? Mert ha külön kedvesek hogy nem adták ki más gépre. -
#218 A jobb felső sarokban ahol a videó ment lesz egy kis jel. Arra katt. -
#217 itt nemtudja valaki mit kell csinálni? Valami jelet kell formálni a 3bigyóból -
#216 Ez egyre izgalmasabb kezd lenni :D. -
#215 Na itt az interjú dióhéjban.
Több kérdést is feltesznek. Az első: Lesz-e több küldetés, meg nagyobb választék mindenből... Azt mondják, hogy AC1-ben kb 5-6 küldetéstípus volt, itt pedig 15-16, és lesznek nagyobb küldetések, olnya, hogy pl kezded egy kísérő küldetéssel, ami aztán egy üldözésbe megy át, ami aztán assassination mission-be megy át. Akkor... teljesen etűnt az első játék struktúrája, hogy Nyomozás, Gyilkolás, Nyomozás, Gyilkolás. Most teljesen nyílt világ lesz, sok küldetéssel, és sok emberrel, akik küldetéseket adnak. Összesen kb 200 küldetés lesz, abból 140 főküldetés, a többi pedig mellékes, amiket nem muszály megcsinálni. Következő kérdés, hogy hogy kapcsolódik egymáshoz, Altair, Ezio és Desmond... ott elmondják, hogy Ezio egy másik őse Desmond-nak, és hogy ennek a sztoriját a PSP játékból lehet megérteni. Meg Ezio-ról beszél, hogy az ő neve is vadász madarat, sast jelent olaszul, mint Altair-é arabul. És amúgy Ezio sztorija az, hogy ő éli nemes életét, majd történik vele valami, ami miatt Assassin-á kell válnia. Tehát egyre jobb és jobb lesz Ezio a játék alatt. Aztán jön a pengéről a kérdés. Altair pengéjéről úgy beszélnek, mintha ahhoz muszály lett volna levágni a gyűrűs ujjat, hogy használni tudja. Ezio-nak viszont ott van jóbarátja, Leonardo DaVinci, aki feltalál neki egy olyan pengét, amihez nem kell levágni semmit. És mondják, hogy a kor legjobb cuccait használhatjuk majd, mert az akkor élt egyik leginteligensebb ember készíti a fegyvereinke, eszközeinket. -
#214 Na ki vele :D Miért nincs (nem vagyok egy pro angolos, csak azért)? -
#213 És íme a legújabb interview! Jade Raymond is benne van:P
Máris bizonyíték, hogy nem lesz olyan repetetív. Alapból 16 féle küldetés lesz, és még lesznek olyanok is, amik hosszabbak, és egyikből vezetnek a másikba^^ És megmagyarázzák, hogy Ezionak miért nincs levágva az ujja:D -
#212 Miért olyan tuti, hogy maradni fog a repetetív játékmenet? Leírtám pár hsz-el korábban, hogy az első rész megjelenése után Ubisofték nagyon sokat olvasgattak a játékról, hogy hogy tetszett a közönségnek, és szerintem egy olyan hely nem volt az interneten, ahol ki ne emelték volna ki a játékosok azt, hogy túl repetetív volt. Az eddigi interview-kban és developer walkthrough-kban is mondták, hogy nagyon sok déle küldetés, fegyver, és eszköz lesz számunkra. -
#211 remek megfigyelő vagy, ha már a gameplay videókból leszűröd hogy gyenge az AI (amire én érdekes módon nem láttam semmiféle utalást)
szerinted nincs újítás a harcrendszerben, érdekes módon mégis kihangsúlyozták hogy dolgoztak azon is, plusz fegyverhasználat, double kill hidden blade-el, ect
blőd történet??? jó sztorija volt az egynek, a kettőnek is ígéretes, és ne feledkezzünk meg a kerettörténetről, ami nem a szokványos klisé szar...
pont a grafikai részen nem fejlesztettek látványosan sokat...
(mindemellett helyesírás egy gyenge kettes fiam ) -
#210 Az lesz a baj ezzel a játékkal én már idelátom hogy megint ugyan azokat a hibákat játssza el mint az első rész(de ne én nekem legyen igazam). Tuti megint maradni fog a repetitiv játékmenet és a blöd történet továbbá a gameplay videók alapján a harcrendszer is nagyon gyenge hiszen semmi újítás nincs benne mert az Ai véleményem szerint még mindig gyenge.Annyi szerintem benne az extra hogy új kivégzőmozdulatok vannak benne. A grafika viszont gyönyörű de szerintem ez kevés a megváltáshoz... -
#209 Igaz, a többinek nincs levágva, gondolom arról elfeledkeztek vagy nem tom, de Jade Raymond ebben a videóban mondja, hogy van ez a ceremónia, amin levágják az egyik ujjukat, és hogy ezzel válnak tanulóból assassin-á.
Amúgy az első rész végén ha beszélgetsz a jelenben Lucy-vel, akkor látni fogod, hogy neki is le van vágva az az ujja. Csak az is elég furcsa, mert csak abban a bejátszásban van neki levágva, amiben beszélgetsz vele, amúgy neki is ott van:D Meg ebből azt gondolnánk, hogy minden Assassinnak levágják, de közben Ezio-nak meg nincs levágva...
#205: igen ki lehet menteni a mentéseket, google-on keressetek rá, és megtaláljátok könnyen. -
#208 Esetleg a virtuális memóriát megpróbálhatnád feljebb állítani. -
#207 A legérdekesebb meg az, h eddig ezt nem csinálta, holott már egy éve játszok ezzel a játékkal. Igaz közbe volt win 7 install, aztán vissza vistára, de akkor se kéne ezt csinálnia. Már a VGAt is megnéztem GPU-Zbe hogy esetleg nem e megy kevesebben a kari,mint PCie2.0 16x, de nem. -
#206 Hát most újratelepítettem, de ugyanez van. nem tom mi lehet a baja. Játék közben meg akkor jön elő ez az akadás, amikor bejönne egy kivégzés animáció. -
#205 Érdekes. Nem tudom, hogy a mentéseket ki lehet-e "menteni", ha igen, akkor mentsd ki őket, és rakd újra. Bár most gondolkozom, hogy nem a driver miatt múlt el, hanem asszem éppen az akadozás miatt szüneteltettem a játékot egy-két hétig, utána ment. Ha nem akarod kivárni ezt, akkor alkalmazd a fenti módszert. Remélem, segítettem valamit. -
#204 Akkor a többi assassinnak miért nincs levágva az ujja? Az AC1 elején többnek is volt ilyen kütyüje de nem emlékszem hogy le lett volna vágva az ujjuk -
#203 Nem, az ujja levágása egy szertartás volt, amikor assassin lett belőle. Azért vágták le, hogy legyen hely a pengének akkor is, ha ökölbe szorítja a kezét. -
#202 Az első pengéhez sem kellett levágni az ujjat. Altairnak azért volt levágva az ujja mert régen elrontott egy küldetést asszem. -
#201 A legújabb VGA driver van fent (185.85) és amúgy ezt azóta csinálja, mióta tegnap feltettem a windows doctort, az olyan mint a Vista Manager. És lefutattam egy takarítást. Lehet h vmit kitörölt volna ami fontos volt a játék normál futásához? vagy mi? tegyem újra az Act? -
#200 Nem, ekkorra már kefejlesztettek olyan pengét, amihez nem kell levágni az ujjat:)
Jó nagy kép Ezio-ról -
#199 Mind1 is. nekem az tetszik nagyon hogy lehet használni az ellen fegyvereit :D -
#198 Nem figyeltem. itt is hiányzik Ezio ujja? -
#197 Bocsi megint a duplapostért, csak valamit mindig kifelejtek.
Szóval szerintem nem nagyon kell aggódnunk, hogy ez a játék is olyan monoton lesz, mint az első volt. A Ubisoft azért meg szokta hallgatni az emberek véleményét a játékaikról, főleg egy AC-ról, amivel annyit dolgoztak. Olvastam, hogy az első megjelenése után számtalan review-t, és fórumot olvastak, és gyűjtötték a játék negatívumait, hogy aztán a következő részekben javíthassanak azokon. És szerintem nem volt egy olyan review, vagy fórum, ahol ne említették volna a játék monotonságát, és most minden interview-ban nagyon kiemelik, hogy most nagyon a változatosságra gyúrtak. Reméljük nem kell csalódnunk, bár én az elsőben sem csalódtam, de ezzel sokan nem így vannak. -
#196 Mégegy Gameplay videó igaz ugyanaz a pálya, sok újat nem is mond, de egy két új mozdulatot látni.
És hát igen, a mászás alapból nem túl realisztikus ebben a játékban:) De azért elég király volt az első részben megmászni a tornyokat meg minden, nekem nagyon tetszett. -
#195 ez attól függ milyen felületen mászol. ha pl csak kis kapaszkodók vannak akkor tényleg szívás -
#194 Akár hiszed akár nem elég nagy szerepe van :D mászás közben 3újjra nehezedik a teher, a mutató, a középső és a gyűrűs újj, ha az nincs meg megse tudnák kapaszkodni. :) -
#193 Kötve hiszem hogy nálad a mászásban elengedhetetlen a gyűrűsujjad -
#192 Különben Van jónéhány dolog amit furcsálok. Má az egyben volt remélem ezt ebbe nemtették bele. Leugtottam a toronyból zuhantam vagy 30métert és megkapaszkodtam a falon egy egy centis kis pöcökben. Én kipróbáltam a valóságbamég megse tudom magam tartani akkora pöckön.Ráadásun nem lapul hozzá a falhoz hanem még mintha direkt úgy lógna hogy tolja el magát a faltól. Hm...Spiderman...nameg hogy egy újja hiányzik nehezebben mászna. -
#191 Jó a robotikus kicsit drasztikus kifejezés. De tény hogy Ezio jobban meg talán gyorsabban is mászik. na meg az új mozdulatok. -
#190 Azért valljuk be az túlzás, hogy Altair mozgása robotikus volt:P De azért voltak benne hibák valóban... pl ha megálltál falon mászás közben, akkor totál mozdulatlanul megállt a falon, meg ilyenek, de azért robotikusnak nem nevezném:P -
#189 Hú, nekem is csinált ilyet. Asszem VGA driver frissítés után abbahagyta.