7877
-
#268 Én úgyérzem lehibernálom magam amíg megnem jelenik. -
#267 Áááh, annyira várom már xD -
#266 Minden más videóban eddig a PC-t is mondták, szerintem arra is igaz ugyanúgy a dátum, plussz a play.com-on sem változott a PC-s verzió előrendelésénél a megjelenési dátum. -
Deathstorm676 #265 A videóban az ürge azt mondja hogy novemberben fog megjelenni a ps3 és xbox 360. De a PC-ről nem beszél. Vagy csak én hallottam rosszul? -
Hellsing47 #264 Creative Director Interview HD
-
Hellsing47 #263 kitartottak :D
már 8990.- -
#262 Én egyszer csináltam egyet ami 3részbe tudott öszecsuklani de nemtudtam megoldani hogy előugorjon meg vissza. -
#261 Biztos nem fogom* reggel van... -
#260 Hát én biztos nem vagyok, sosem voltam ilyen barkácsoló típus xD -
#259 Ja. Általában vagy a ,,megvásárolható" példányt alakítják át, vagy elektromos, vagy visszahúzni nem tudja a pengét, esetleg túl kis méretű, nem teleszkópos... Egyszer nekiállok majd, és csinálok egyet. Egy tárcsa lesz középen, sínekkel, amikhez karok csatlakoznak, és a visszahúzó mechanikát a tárcsa elforgatásával lehet majd aktiválni (ez megoldható a játékban lévő gyűrűbe szerelt cuccal is). Részletesebben nem írom le, nem akarom, hogy valaki felhasználja az ötletemet :D -
#258 Youtube-on csináltak már páran, azokat meg lehet nézni, de annyira nem jók szerintem... mindegyiknek van valamilyen kis hibája. -
#257 Ez csak egy olyan parasztvakítós rajz, amúgy nem működik így. Ha annyira akarsz egy ilyet, akkor találj ki egy saját szerkezetet, vagy vegyél egyet :) -
#256 Felesztői videó -
#255 Na, demost komolyan. xD -
#254 XP -
#253 Nemtudja valaki hogy a rugós alkatrész alatt lévő két kis alkatrészt hova kell szerelni? :D -
#252 Hát ja, de azért úgy még mindig nem 12000. -
#251 a cd galaxisnál más ott minden megéri. Csak mindenkitől meszevan és muszály a házhosz szállítás ami hozzátesz 100forintot és így már 8190. -
#250 Itt még kitartanak a 7190Ft mellett! -
#249 Na, tessék valaki meghallotta hogy a 7990es ár túl olcsó egy ilyen játékhoz... -
#248 Mass effectre gonoltam :) -
#247 A mirror's edge már 4000ft. De remélem ez is olcsón jön ki mint az első. -
#246 Ja, nem mint az a vacak EA, mindent 12kért árul...
Ha a ME2 is annyi lesz az első rész 8.000Ft-ja helyett, nem veszem meg. -
#245 Ubisoft jófej szokott lenni az árakkal, a Prince of Persia is csak 6000 volt amikor kijött, meg az eslő AC is 8000. -
#244 Lásd Mass Effect. Az is "ilyen gém", bár, az 8.000ft volt
ArmA2, bár az eléggé rétegjáték... Mostanában divat magyarított játékokat kiadni ennyiért. Ez nekünk csak jó :) -
bajsz #243 576kybte---on 12000ezer
-
#242 Hááát 800 ft-tal biztos hogy fel fogják emelni az árát. Ennyi nem lehet megjelenéskor egy ilyen gém... nem mintha az első rész nem így startolt volna, 10k alatt, asszem -
Hellsing47 #241 ez nagyon állat, mit csináljunk most még vele?
viszont remélem azért az ára az ennyi marad -
zso23 #240 Cd Galaxis :) -
#239 Igen, Velencében (is) fog játszódni, és igen, nagyon részletesen ki lesz dolgozva az egész város, minden a lehető legélethűbben lett megtervezve. Itt vannak screenshotok amiken jól látszódik, hogy mennyire jó lesz a város. -
#238 láttam egy videót a játékból, tényleg Velencében fog játszódni?
mennyire lesz hű és kidolgozott az eredeti környezethez? mert ha minden épület ott van ahol eredetiben és bejárható az egész rész akkor már Velence miatt is érdemes lesz kipróbálni -
#237 Assassin's Creed rövidfilmek fognak érkezni élőszereplőkkel:) link -
#236 Hát pl gametrailers-ön már nagyon régóta ez volt kinn borítónak... meg a Black Edition tartalmát ábrázoló képen is ez a borító volt már. -
#235 Te honnan tudtad hogy ez lesz a dobozfotó? -
#234 Elég régóta lehetett már tudni, hogy ez lesz a borító, nem értem miért írják, hogy még csak most fedték fel. -
#233 Dobozfotók -
#232 De legalább van mivel elütni az időt elvégre nyár van és lehet éjel nappal bulizni :D -
#231 Hát igen... november 20-a még messze van sajnos... -
#230 Engem csak a videó végén lévő felirat keserített el: HOLIDAY 2009 :(
Olyan mesze van még :'( -
#229 Jó lesz, jó lesz :)