7877
-
#308 Persze ezt mondtam én is. :D Én úgy fogom fel ezt a késést, hogy remélem az lesz mint az előzővel. :D És talán még jobban leoptimalizálják és stabilizálják a már így is egég jó grafikai motort. :D -
#307 ja hogy a pcn a 3 féle quest már a bővített változat volt :D -
bajsz #306 gondolom,megint lesznek plussz dolgok a játékban ami a konzzolon nem volt.Annak idején ez volt az egyik ok amiért csúszott ill az irányítást áttirni PCre.Most az irányítás miatt nem húzhatják.vagy megint lessz jó pár plussz dolog,vagy egyszerüen a marketing.
-
#305 takarodj -
#304 Na látod pont a letöltések miatt csúszik a PC verzió... gratulálok. -
#303 A ubisoft még mindig jobb mint az ea -
RYO21 #302 akkor nem lenne PC-m, és akkor honna tölteném le a játékokat koznolra? -
Deathstorm676 #301 Érdekes hogy Itt meg friss pc képek vannak -
#300 A te hibád hogy egy 2 évig ha jó videokártya meg egy fél proci árán nem vettél konzolt 5+ évre, nem az ubisofté. -
#299 novemberben -
Deathstorm676 #298 A konzolos akkor most mikor fog megjelenni? Ha már a pc-t csúsztatták? -
bajsz #297 Várható volt nem tudom mit lepődsz meg rajta:D -
RYO21 #296 A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT AZ ROHADT UBISOFTNAK!!!! FUCK YOU !!!!! MÁR MEGINT AZ VAN HOGY FOS KONZOLOKRA JELENIK MEG ELŐBB A JÁTÉK!!!!
stílus
bocsi -
Richardix #295 én Novemberig is alíg bírtam volna ki.. hát még ez... :( -
#294 Play.com szerint március 5... hurrá... -
#293 Meg kell szedniük magukat a konzolos verziókból mielőtt kiadják PCre. Nem meglepő döntés. Manapság összes nagyobb címnél lehet erre számítani. A játék rég kész lesz novemberre PCre is ez nem kérdés. -
#292 Itt van egy videó egy kis új gameplay-el -
#291 Nabazdmeg... kurva jó... legvártabb játékom... basszus... -
#290 Ezen fellül...2010-re csúszik a pc-s verzió. :( -
#289 Ezen a tokyo game show-n bemutattak egy 20 perces gameplay videót, remélem azt is minél hamarabb láthatjuk majd. -
#288 Van egy pár új kép köztük van 1-2 igencsak jó. :p -
#287 Azta, de várom már ezt :D -
#286 Én most az 1-el játszok kb századszorra, most tartok ott, hogy már unom, de valamiért még mindig tolom:D -
zso23 #285 Jöhetne már, mert már nagyon unatkozon, nincs egy normális játék. -
#284 Remek :) -
#283 5db magyar felirattal ellátott videó! -
#282 Most hogy megtudtuk hogy színesebb a játék (: itt a 3. fejlesztői videó -
#281 Szerintem is színesebb. -
#280 Sokkal pörgősemm is. Egy percig nemlehet majd unatkozni az biztos. :D Csak én vettem észre vagy kicsit szinesebb is mint az 1?:D -
#279 Hát ez biza jó lesz. Erősen meglepődtem, amikor leszúrta a fő őrt. -
Deathstorm676 #278 MEGLEPETÉS
Ez a játék most már 100% jobb lesz mint az elődje -
#277 Basszus én nem tudok várni:D Nekem ez kell, mongyuk azonnal:D -
#276 Áááh, végre feltette már valaki, et várom már GamesCom óta... -
#275 20 percnyi gameplay sajnos valami rossz konvertáló programmal konvertálták(majd meglátjátok). De a játék komoly! -
#274 bomba :DDD -
#273 nagyon jó.^^ -
#272 Durva lesz :D -
#271 csak nehogy ottfelejtsenek, mint cartmant:D -
Hellsing47 #270 nagyon kemény :o -
#269 Soksok gameplay:)
Ez... durva lesz:)