7877
  • Sound
    elég parásan néz ki :D
  • Ragnar360
    hmmmm
  • Ragnar360
    szörny ? :O wtf - na majd meglesem, csak legyen már meg a gém wahhhh :S
  • Hoz_Hun
    Kettő meg is néztem a youtube-on. Azt írták hamarosan elérhető DLC lesz mindenkinek, szóval nem maradunk le róla. :)

Véletlenszerűen belebotlottam egy videóba, a Velencei Assassin sírban (Santa Maria Della Visitazione), amelyik azaz ugra-bugrálós és vízvan a teremben. Na a vízben van egy baszott nagy szörny, csak várni kel vagy egy perect aztán felbukkan. Jó poén, meg fogom nézni.
  • Hoz_Hun
    Köszi.
  • Sound
    2 klikk volt gúgliba:

The set comes with the game, art book, statue of the latest protagonist and GameStop "exclusive" in-game maps. One map is the previously mentioned >>>>> Palazzo Medici <<<<<, while the other is the >>>> Santa Maria dei Frari in Venice<<<<.

ezek után lehet menni jutubra, és rákeresni
  • Hoz_Hun
    A balck és a whith editionban, vajon mik azok a plusz bejárható területek? Erről tud valaki valamit? Csak mert kiváncsi vagyok.
  • gfreak
    ugyan...a DLCkkel akarják ráerőltetni a 'csakazértisingyéjáccombaszki' hozzáállású fanatikokra hogy vegyenek játékot...és persze ilyenkor anyáznak azok (többek közt jópáran a topikból, velem együtt) akik megveszik a játékokat, hogy lehúznak minket még
  • Atkamon
    Ja, amúgy ma bejelentettek 2, azaz KETTŐ DLC-t... mind2 március előtt fog megjelenni, az egyik januárban, másik februárban... Azt írják, hogy ezek ki fogják tölteni a hiányzó memory block-okat a játékból, amikről mondjuk nem tudok sokat, mert ugye nem játszottam a játékkal.

Annak mondjuk valahogy k***ára örülnék, ha ezeket beletennék ingyen és bérmentve a PC verzióba.
  • offkorzreg
    és?nem nagyon érdekel..
  • gfreak
    minek? büntetés tök felesleges, a bunkóságot a modik sem tudják gyógyítani, és szinte 100% hogy a végén én kapnék durva nyelvezetért, személyeskedésért, topikrombolásért, anyámért, a fülemért, mittoménmégmiértnem
  • offkorzreg
    csak nehogy szóljon valaki a modoknak,lol
  • gfreak
    azért a hármas ponttal nem értek egyet, hiszen ez a topik azért is van, hogy lényegében mindenféle infót megosszanak egymással a játékosok (igen, játékosok, nem pcsek, nem konzolosok, egyszerűen így egy kalap alá véve a gamer community :D)

a kettes pontot tök jól át lehet hidalni kultúrált fórumozással és a spoiler tagek használatával

a link meg parasztság volt, szerencsére kinyomtam gyors, amint elolvastam a címét..és a linkelés után nem csodálkoznék ha páran megkérnének hogy fogd meg a szabályaidat és told fel a seggedbe azokat jó mélyen :DDD

különben meg a helyedben én magam kérném a hozzászólásod törlését
  • blackfire001
    Nagy kár érte. :( Annyi pengéje van, és ennyit nem tud megtenni? :o
  • offkorzreg
    oké,ezt eddig is tudtam
  • Seth
    Hát ezzel együtt kell élned ,mert nem lehet.... XD
  • blackfire001
    Gyerekek nagy gondban vagyok! xÐ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végigvittem a játékot, és van egy nagy gond, amire egyszerűen nem találok megoldást. Bejártam már 4 várost, de semmi...
    Hol a rohadt életben lehet megborotválkozni? xÐ
  • Ragnar360
    am ténleg geciség még poénnak se volt túl jó :) én rányomtam, de egyböl láttam a videó nevét szal ki is nyomtam abba a pillben
  • Atkamon
    Meg, de fogadd el, hogy nem csak a PC-s hírek vannak itt... mivel olyan nem létezik egyenlőre, a késésen kívül.

Bocsi Sound, csak nem akartam senki, hogy írja, hogy "Te rohadt ****************************, elrontottad az életemet ezzel te hülye ******************************...":)
  • offkorzreg
    azét ha majd lesznek új hírek,megleshetem itt ugye?
  • Sound
    Utállak! :D
  • Atkamon
    Ha esetleg valaki bedőlne Sound-nak... ne kattintsatok a linkre:)
  • Sound
    Én inkább azt mondanám, hogy a játék alapból elég könnyű, sajnos, de voltak részek ahol elakadtam jó néhány percre. De ezek is csak több (semminél) figyelmet igényeltek.
  • Sound
    1.
    Mégegyszer leírom, a szar fórumszerkezetről nem én tehetek. Össze van gányolva.

2. Ha nem akarsz spoilereket akkor ne olvasd a topicot.

3. Ha Assassin's Creed 2 PC-s infokat akarsz, akkor gúglizzál, úgyse találsz semmit.

4. Tarsd be a 2. szabályt!.

tuti spoilermentes PC gameplay video!!!1111oneoneoneelveen

LINK!!!111oneoneoneeleven
  • Hoz_Hun
  • grebber
    Értem.Akkor nem tudom a debil haverom mit bénázik!
  • Pluskast
    542-es hozzászólást tessék megnézni....
  • Ragnar360
    leiszedenem eked meg minden söt elis küldöm csak addjamán vki kőccsön :D
  • Hoz_Hun
    Nem tudna valaki adni egy jó linket a zenéjéhez?
  • Atkamon
    Én is mindenhol csak azt hallottam, hogy nagyon könnyű, meghalni sem nagyon szoktak.
  • zaki
    semmi nehéz nem volt benne, sőt, inkább könnyű volt.
  • Seth
    maradjunk annyiban hogy kurva könnyű inkább :)
  • grebber
    Az 1hez képest amugy nehezebb lett??
    Mert konzolos haverom sír hogy kurva nehéz!
  • HoReSz1975
  • BaLeeX
    Ovvi.
  • Ragnar360
    "namá megint a nyomi pécések ugatnak a nagymenőknek" :DDDDD
  • bajsz
    Ne haragudj ,de tényleg ez volt a PC- s topic.Az elején mikor megjelent a game pár xboxos jött ,elmondani milyen.Szóval gondol át újra mit beszélsz és ki hol turkál:D
  • offkorzreg
    mi az hogy mit turkálok itt?pc-s topik.esetleg új infó érdekelne és azért nézek be.nem tetszik valami?lehet takarodni amoda spoilerekkel a konzolosba haló
  • Sound
    thanks for the nerdrage!

megjelent pc-re? NEM, akkor mit turkálsz itt? Semmit nem lehet lespoilerezni, ha te magad odafigyelsz erre. Legalábbis én így csinálom.
  • zaki
    google? 100ezer találat van
    http://www.gamesradar.com/
    én innen szereztem be mindent