7877
-
#908 elég parásan néz ki :D -
Ragnar360 #907 hmmmm -
Ragnar360 #906 szörny ? :O wtf - na majd meglesem, csak legyen már meg a gém wahhhh :S -
Hoz_Hun #905 Kettő meg is néztem a youtube-on. Azt írták hamarosan elérhető DLC lesz mindenkinek, szóval nem maradunk le róla. :)
Véletlenszerűen belebotlottam egy videóba, a Velencei Assassin sírban (Santa Maria Della Visitazione), amelyik azaz ugra-bugrálós és vízvan a teremben. Na a vízben van egy baszott nagy szörny, csak várni kel vagy egy perect aztán felbukkan. Jó poén, meg fogom nézni. -
Hoz_Hun #904 Köszi. -
#903 2 klikk volt gúgliba:
The set comes with the game, art book, statue of the latest protagonist and GameStop "exclusive" in-game maps. One map is the previously mentioned >>>>> Palazzo Medici <<<<<, while the other is the >>>> Santa Maria dei Frari in Venice<<<<.
ezek után lehet menni jutubra, és rákeresni -
Hoz_Hun #902 A balck és a whith editionban, vajon mik azok a plusz bejárható területek? Erről tud valaki valamit? Csak mert kiváncsi vagyok. -
#901 ugyan...a DLCkkel akarják ráerőltetni a 'csakazértisingyéjáccombaszki' hozzáállású fanatikokra hogy vegyenek játékot...és persze ilyenkor anyáznak azok (többek közt jópáran a topikból, velem együtt) akik megveszik a játékokat, hogy lehúznak minket még -
#900 Ja, amúgy ma bejelentettek 2, azaz KETTŐ DLC-t... mind2 március előtt fog megjelenni, az egyik januárban, másik februárban... Azt írják, hogy ezek ki fogják tölteni a hiányzó memory block-okat a játékból, amikről mondjuk nem tudok sokat, mert ugye nem játszottam a játékkal.
Annak mondjuk valahogy k***ára örülnék, ha ezeket beletennék ingyen és bérmentve a PC verzióba. -
#899 és?nem nagyon érdekel.. -
#898 minek? büntetés tök felesleges, a bunkóságot a modik sem tudják gyógyítani, és szinte 100% hogy a végén én kapnék durva nyelvezetért, személyeskedésért, topikrombolásért, anyámért, a fülemért, mittoménmégmiértnem -
#897 csak nehogy szóljon valaki a modoknak,lol -
#896 azért a hármas ponttal nem értek egyet, hiszen ez a topik azért is van, hogy lényegében mindenféle infót megosszanak egymással a játékosok (igen, játékosok, nem pcsek, nem konzolosok, egyszerűen így egy kalap alá véve a gamer community :D)
a kettes pontot tök jól át lehet hidalni kultúrált fórumozással és a spoiler tagek használatával
a link meg parasztság volt, szerencsére kinyomtam gyors, amint elolvastam a címét..és a linkelés után nem csodálkoznék ha páran megkérnének hogy fogd meg a szabályaidat és told fel a seggedbe azokat jó mélyen :DDD
különben meg a helyedben én magam kérném a hozzászólásod törlését -
#895 Nagy kár érte. :( Annyi pengéje van, és ennyit nem tud megtenni? :o -
#894 oké,ezt eddig is tudtam -
#893 Hát ezzel együtt kell élned ,mert nem lehet.... XD -
#892 Gyerekek nagy gondban vagyok! xÐ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigvittem a játékot, és van egy nagy gond, amire egyszerűen nem találok megoldást. Bejártam már 4 várost, de semmi...
Hol a rohadt életben lehet megborotválkozni? xÐ -
Ragnar360 #891 am ténleg geciség még poénnak se volt túl jó :) én rányomtam, de egyböl láttam a videó nevét szal ki is nyomtam abba a pillben -
#890 Meg, de fogadd el, hogy nem csak a PC-s hírek vannak itt... mivel olyan nem létezik egyenlőre, a késésen kívül.
Bocsi Sound, csak nem akartam senki, hogy írja, hogy "Te rohadt ****************************, elrontottad az életemet ezzel te hülye ******************************...":) -
#889 azét ha majd lesznek új hírek,megleshetem itt ugye? -
#888 Utállak! :D -
#887 Ha esetleg valaki bedőlne Sound-nak... ne kattintsatok a linkre:) -
#886 Én inkább azt mondanám, hogy a játék alapból elég könnyű, sajnos, de voltak részek ahol elakadtam jó néhány percre. De ezek is csak több (semminél) figyelmet igényeltek. -
#885 1.
Mégegyszer leírom, a szar fórumszerkezetről nem én tehetek. Össze van gányolva.
2. Ha nem akarsz spoilereket akkor ne olvasd a topicot.
3. Ha Assassin's Creed 2 PC-s infokat akarsz, akkor gúglizzál, úgyse találsz semmit.
4. Tarsd be a 2. szabályt!.
tuti spoilermentes PC gameplay video!!!1111oneoneoneelveen
LINK!!!111oneoneoneeleven -
Hoz_Hun #884 -
#883 Értem.Akkor nem tudom a debil haverom mit bénázik! -
#882 542-es hozzászólást tessék megnézni.... -
Ragnar360 #881 leiszedenem eked meg minden söt elis küldöm csak addjamán vki kőccsön :D -
Hoz_Hun #880 Nem tudna valaki adni egy jó linket a zenéjéhez? -
#879 Én is mindenhol csak azt hallottam, hogy nagyon könnyű, meghalni sem nagyon szoktak. -
#878 semmi nehéz nem volt benne, sőt, inkább könnyű volt. -
#877 maradjunk annyiban hogy kurva könnyű inkább :) -
#876 Az 1hez képest amugy nehezebb lett??
Mert konzolos haverom sír hogy kurva nehéz! -
#875 -
#874 Ovvi. -
Ragnar360 #873 "namá megint a nyomi pécések ugatnak a nagymenőknek" :DDDDD -
bajsz #872 Ne haragudj ,de tényleg ez volt a PC- s topic.Az elején mikor megjelent a game pár xboxos jött ,elmondani milyen.Szóval gondol át újra mit beszélsz és ki hol turkál:D -
#871 mi az hogy mit turkálok itt?pc-s topik.esetleg új infó érdekelne és azért nézek be.nem tetszik valami?lehet takarodni amoda spoilerekkel a konzolosba haló -
#870 thanks for the nerdrage!
megjelent pc-re? NEM, akkor mit turkálsz itt? Semmit nem lehet lespoilerezni, ha te magad odafigyelsz erre. Legalábbis én így csinálom. -
#869 google? 100ezer találat van
http://www.gamesradar.com/
én innen szereztem be mindent