7877
  • foxpal
    Nemolvastam vissza de egy kérdést feltennék:D
    Mikor jelenik meg pc-re?
    mert hogy a polcokon nemláttam az tuti:D
  • Totti5
    Mit beszéljek? 2 hete nem játszottam vele mert nem vol rá idő, amúgy velencébe vagyok de még csak az elején.
  • RYO21
    Én a új játékokat PC-re kb 2000 FT adnám ki. Akkor sztem sokan vennék őket.
  • Ragnar360
    légyszives hagy már abba az offot, ahelyett h nekem irtal volna vmit, beirsz egy ilyen hosszu maszlagot - nem gazdasági topik ez - es egyébkint is nem is láttalak beszélgetni még itt a játékról
  • Totti5
    A helyzet az hogy nem mi vagyunk a piac, persze ez nem azt jelenti hogy úgy se számít és ész nélkül kell letölteni mindent. Az árakat globálisan szabják meg, nem pedig régió szerint. Nem fognak azzal kalkulálni hogy itthon mennyi a kereset és az ár aránya. Origi játékokat lehet venni, havont 1-2 belefér egy dolgzó ember számra, persze ha tele van adóssággal és napról napra él akkor nem, de akkor nem is a géming az elsődleges szempont, hisz ahhoz fent kell tartani egy pécét vagy konzolt, kijelzőt és az internetet, ami nem pár fillér és nem létszükség hanem luxuscikk.

Pécé játékok hugyér kaphatóak itthon, z új játékok 7 ezer ft körül, amik pár hünapon belül erősen értéküket vesztik és pár ezresért megvehetőek, szóval pécés fronton örülni kell neki nem pedig elégedetlenkedni, mert baromi jó árak vannak. Konzol fronton az a 7 ezer 11 ezer, az a 2 ezres játék meg 5 ezer... igaz ennek is van jó oldala mert értéktartak a játékok így könnyú eladni, cserélni és új játékra beruházni, de nem lenne ellenünkre a 7 ezres árcédula egy AC2 esetén:)
  • Ragnar360
    Eddig legjobb fegyver HIDDEN BLADE - pedig elég minimális még az arzenál, de most az van, h a rejtett tőrökkel szarrá ölök bárkit

Azt bírtam, gém eleje felé megyek - 3 őr rámköt, de mikor már elég közel voltam hozzájuk, susmorogtak meg minden, aztán előakarták rántani a kardot - fogtam, EGY SZÚRÁS, még1 szúrás és mégegy :DDD megszurikátátáztam őket :) ez is faszszább mint az 1-be, mert attol h észrevesznek még tudsz 1 csapásos halált okozni, s nemcsak hátulról, hanem akár szemből is pl nagy fight közbe, ha éppen elbambul az őr és nem hárít a fegyverével
  • Ragnar360
    Nemtudom ti hogy vagytok vele, de a harc is vmi hihetetlen élvezetes lett :D az 1-be is bejött, de itt mégjobban tudok ámulni bámulni, élvezkedni :DDD
  • Seth
    korlátra fel, rúd alá bemész és ugrassz egyet helyben
  • greco
    Annál az álomszerű résznél ahol egy fickót üldözni kell a toronyba,de a torony ajtaja bezáródik előttem és az oldalán fel kell kapaszkodni, itt belefutottam egy bugba és így nem is lehet továbbjutni. Fent az erkélyről nem lehet felkapaszkodni a lámpatartó rúdra. Valakinek ismerős ez?
  • Caine
    Csak általánosságban írtam, itt nyilván nem vonják vissza és nyilván nyereséges lesz, de nem kicsit. Meg is érdemlik, mert űber lett.
  • Caine
    Teljesen igazad van, de az a gond, hogy ez globális jelenség és a számok egyszerűen azt mutatják, hogy egyre kevésbé éri meg kiadni a játékokat (vagy csak később) pc-re.
    A kilencvenes évek eleje óta van pc-m (486sx-el kezdtem, ami alig volt több egy 386dx-nél, ha ez mond bárkinek, bármit) és tavaly döntöttem úgy, hogy elegem van abból, hogy a legjobb játékok nem, vagy csak késve jönnek ki pc-re, ráadásul a felüknek szörnyű a portja. És folyton egy vagyont költöttem vas fejlesztésre.
    Úgyhogy tavaly szeptemberben eladtam a windows pc-met és vettem egy Mac-et és egy Boxot. Azóta köszönöm, jól megvagyok. Mac munka + net + video, box game.

Tényleg csak azokat sajnálom, akik rendesen megveszik a játékaikat pc-re és mégis később kapják meg, vagy szarul átírva, vagy egyáltalán nem. Ők többet érdemelnének, de nekem nem volt kedvem kivárni, amíg ez a helyzet rendbe jön, ha egyáltalán valamikor...
  • elitehun
    Ezzel az elmélettel az a baj hogy már egyszerre jelentették be mind a 3 platformra és ezután nem mondhatják hogy bocsi de PC-re mégsem adjuk ki
  • Caine
    Hogy témában is szóljak:
    Tegnap vettem meg, kb. egy órát tudtam vele játszani, de az első tapasztalatok alapján: EZ VALAMI ESZMÉLETLEN! Bokámat lefostam ...
  • Caine
    Komolyan gondolod, hogy a kelet-európai piachoz kellene igazítani a 300millás amerikai kb. ugyan ekkora nyugat-európai (és még hozzá veheted Kanadát meg Ausztráliát és Ázsia egyes részeit is) piacokat?
    Amúgy tényleg lehet nagyon jó áron szerezni új és régebbi játékokat is, csak nyitott szemmel kell járni.
  • Caine
    Ha konzolra előbb jön ki annak valóban lehet egy olyan oka, hogy a sok rácuppant játékos hátha a kedvenc játékáért vesz egy konzolt.
    És egy olyan is, hogy megnézik, hogy konzolon mennyire fogy és csak akkor adják ki pc-re, ha már nyereséges. PC-n úgyis szétvarezolja mindenki.
    És persze az is ott van, hogy el kell készülnie az átiratnak.
  • el bruja
    pedig van benne valami.
  • Ragnar360
    ez csak egy örökös süket duma ;)
  • bgabor
    Talán ha a játékok árai nem az amerikaiak pénztárcájához lenne igazítva, hanem a keleteurópaiakéhoz, akkor sokkal többen vennének játékokat. Elvégre senki se szeret a crackekkel tökölni.

Más országokban tudják olcsóbban adni a játékokat, sőt, egy két cím esetében már magyarországon is meg tudták oldani. Szóval van megoldás, csak akarni kellene a nagy kiadóknak, meg visszavenni kicsit a kapzsiságból.
  • Totti5
    Nem egyéni dolgokról van szó hanem globális tendenciáról, de cáfold ha tudod vagy ha akarod. Mindig megy a sírás hogy később jön ki, de ennek meg van az oka hogy ide jutott a játékipar, nem a konzolok tették a pécével hanem a pécés társadalom önmagával. Konzol fronton a PSP ugyan így pusztítja magát, mert az eladások gyengék a warez meg baromi nagy.
  • Ragnar360
    - thx, jah acsikat azt tudom, h kapok a tombra - spoilerbe ird már le ha nem nagyon kapcsolodik a sztorihoz, h hogy mi a modja h jelezze és mikortól, lehet csak a mikortól számit :) - kivancsi vagyok milyenek lesznek a challangek, videoba láttam 1 v 2-t azt tettszett - aztán akkor majd gyorsan összekapom mind a hatot, ha lesz rá lehetöség, mert azt kérdeztem még, hogy lehet biz. tomb csak a legvégén, végefelé lesz elérhető, szal nem mind1 egyszerre
  • gfreak
    bocs, elkapott az ékszíj...egyszerűen telítődött a szervezetem azzal, hogy nincsen egy kurva crossplatformos topik anélkül hogy ne kezdene el egyik oldal kurvára okosítani...és amikor kollektívaként beszélnek konzolosokról meg pécésekről, mindenki úgy nyilatkozik a saját falkájáról mintha ott mindenki úgy tenne ahogy az egyén...ez pedig rohadtul nem így van...van pcs spanom akinek egyetlen warezcucca sincs, meg van konzolos haver akinek két-három játékot leszámítva minden a rlslogról levadászott linkeken lett "leszállítva"...rohadtul nem ítélek el senkit aki tölti le a cuccokat, mert én is megteszem, ugyanakkor veszem a cuccokat...és persze az is sima, hogy nem sokan engedhetik meg maguknak a szoftvervásárlást, de a sztechnika (akár konzol, akár pc) ugyanolyan kurva luxuscikk mint bármi más...ha nincs pénzed adidasra sem mész be a boltba ellopni azt :D nem kötelező a legújabb játékokat nyomni, de ez meg ugye már önérzeti kérdés...

áhh, hagyjuk a francba :D
  • zaki
    6 tombért kapsz egyenként 20g-t ha jól emléxem, és a 6. után tied lesz altair páncélja.
    amúgy assassin tombot ha jelzi a térkép, akkor be tudsz menni.
    kincsesládához van térkép minden városrészben, de nem kapsz érte semmit, de pénzt szépen lehet vele gyűjteni. én mexereztem mindet, csakhogy ne legyen olyan hamar vége a dalnak :)
  • elitehun
    Ilyenkor jut eszembe hogy egyik konzolos ismerősöm sem eredeti játékkal játszik konzolon (6 ember)
  • Ragnar360
    Na cirka dél óta nyomob kisebb (pár szünet volt azé' :D)

hát ez vmi iszonyatosan hihetetlenül jólett gyerekek - nem nagyon bírom letenni - senquence 4 be v után vagyok asszem - szal haladtam azért...

pár gyorskérdés, meg majd visszaolvasok, csak most...
    tehát - a treasure/kincsesládákat mennyire érdemes gyültögetni ? pénz van bennük 30-40 körül már kilootoltam, de csekkoltam oszt van 300 - szerencsére acsi nincs rá utolag megnéztem, de vmi bonus jár érte ?
    (ezt meglözö kérdésem lett volna de mar tárgytalan, h érdemes akkor elkezdeni begyüjtögetni öket mikor minden térkép meglesz, mert pl a tollakat ez nem mutatja és egyböl beugrott h lehet magammal bas*ok ki mivel toll és mittomén mi miatt megint kell majd itt keresgélni ahol összeszettem a ládákat)

Másik, egyik vidiben már láttam, szal nemvolt nehéz megtalálni a Floranceben lévő óriástemplomnál lévő [{]Assassin tomb bejáratot - persze az elején nem engedett be, DE [/b] aztán felkutattam újból és még mindig nem lehet, pedig már [/spoiler]Márió le is vitt a kriptába az ösökhöz és emlitette is h mi a szitu na mondom akkor már tuti mehet a dolog [/spoiler] szal még nem :S

Mennyire érdemes ezt a 6 tombot megcsinálni, feltéve ha meglehet, s nem csak a jatek legvégén adja be az uccsot - mert ugye tudom mit kapok, csak megéri e megcsinálni a jatek elején közepén ? és azzal végigbüntetni a játékot
  • Totti5
    Tisztelet a kivételnek, ne vedd magadra! ha te nem tartozol bele, de ettől még ez az igazság és azért működnek így a dolgok. A konzol az elsődleges játékplatform. X360, PS3, WII és a Pécé. Konzolon is magy a warez, 360on és Wín, csak hát azok a fránya arányok és még így is jobb a 360 a szoftveres eladásokban mint a warezmentes PS3.

Ne kocsogozz, én sem tettem!
  • gfreak
    rohadtul csípi a szemem ha megy a 'pécés közösség' fikázása, anélkül hogy belegondolna egyetlen konzolos fanboy is, hogy bizony vagyunk páran akik vesszük a szoftvereinket...szóval kurvára nem kéne ellszállnotok magatoktól (főleg hogy ugyanúgy megy a warez konzolon is)

a demagóg faszságaitokkal vár titeket a pc-s játékoknak leáldozott,ott a helyetek ezzel a faszdumával
  • Totti5
    Nincs itt semmi titok. Konzolon garantál a milliós eladás, ebből konktétan 1.6 milla ment el az első héten, olyan 2 milla felett lehet mostanra, ezzel szemben pécére jó esetben százezres nagyságrendekről van szó, de az már egy nagyon szép szám... álltalában tízezres eladások vannak, a több százezres konzolossal szemben.

Ez van, a konzolt nem kell nyomni, az megy magától, a pécés közösség vágja saját maga alatt a fát.
  • DarkSector
    azért mert port.
    és konzolra előbb készvan, hisz utána kezdik pc-re átírni...
    sőt ez mindennél meglehetne csinálni, csak sok fejlesztő megvárja mig megoldják a pc-átiratot, és utána kiadatja a játékát egy időben...de x360-ra készülnek legelőször el a multiplatformok.
  • Prince23
    Dehogy...
    kicsit bereklámozzák vele a konzolt, ennyi.
  • elitehun
    Hülyeségnek tartom mert aki alapból PC-re akarta megvenni az arra is fogja. Ha meg nincs konzolja akkor meg pláne.
  • dupla0
    Szerintetek tényleg azért késik pc-re mert javítanak rajta, vagy mert a konzolosok fizettek érte? (csak mert sok helyen ilyeneket írnak)
  • Ragnar360
  • zaki
    degec
  • DarkSector
    én ébren is ezt álmodom...:P
  • elitehun
    Azt álmodtam hogy az AC2-vel játszok, de ha harcra kerül a sor akkor még a kardot sem tudtam elővenni XD
  • Ragnar360
    teccett az 1 - 1000g :D 2x végigvittem, zászlókba már mondjuk belevertem a verhetöt, meg voltak uncsi részek, de jó játék volt :P

megvoltam szédülve felutaztam pestre érte, hóba, szaridőbe a megjelenés napján- mindenképp limitedet akartam venni, aztán rongyosra gyalogoltam a lábam, azt mégiscsak simát tudtam venni :DDD
  • Atkamon
    Ha tetszett az 1, tuti nem fogsz csalódni. Ha nem tetszett, akkor meg azért nem fogsz csalódni, mert ahhoz képest hatalmas előrelépés:P
  • Ragnar360
    dejó :) - amugy ahogy elnézem most a kommentjeimet úgyleri róla mintha 14 eves szintjen lennék na mind1 :o csakmár saját magamnak is feltünt :)

Vissza a komolyságba - remélem már tényleg nemfogok csalódni ennyi várakozás után...aztán majd holnap összedobok egy élménybeszámolot vagy vmi
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az egyik Assassin's Tomb-ban egy vizes teremben egy bazinagy polip úszkál a mélyben.Ha sokáig vársz ,akkor feljön kicsit a felszínre. Ennyi, nem bánt , csak érdekesség
  • Ragnar360
    kihalt a tápik, de milyen szörnyröl beszéltek ti wtf :) erre lettem volna már kivancsi tegnap is :O

ah és holnap meglesz a gém juhhhúú :D