7877
-
Caine #989 Én az elsőt is imádtam már és az az igazság, hogy nem nagyon unatkoztam benne, egyszerűen élveztem a játékot, a repetitívebb részeken meg átvitt az, hogy már nagyon akartam tudni, hogy hogyan folytatódik/végződik a sztori.
Nagyon bejött.
A kettő meg ... -
Hoz_Hun #988 Viszont annyi hiányérzetem van a 2-vel szemben, hogy maguk a fő merényletek olyan slamposak lettek. Az előző részben rákészülés, térképek (az őrök mozgásával), ötletek, útirányok. Itt meg „ott lesz, nyírd ki!” és odamegyek levágom. Semmi rákészülés nem kell. -
Caine #987 Nem, csak felpattantam megdöbbenésemben és akkor történt az ominózus eset -
#986 Én az elején nagyon szerettem az AC1et, emlékszem tavaly a megjelenés után még tél környékén is játszottam vele, aztán igaz meguntam. Most egy hete újra felraktam és nagyon élvezem megint :) Nagyon várom a kettőt PCre. Gondolkozok xboxban.. de lehet nem érné meg nekem csak ezért most xboxot venni. -
#985 Na igen, viszont én nagyon nagyon sok olyat olvastam játékosoktól, mint a #983-ban lévő vélemény, hogy az elsőt utálták, ezt viszont nem bírják lerakni. -
#984 én az első részt nem bírom végigjátszani,sajnos annyira meg unom,nem bírom rá venni magam hogy a végére érjek,már 3x indultam neki,szerintem ez ki marad nekem :D
a 2 jobban tetszik nekem mindenben,ahhoz kicsit másképp állok -
#983 Nekem nem jött be az 1. rész, de ez a 2. nagyon tetszett. Innen borul az állításod szerintem -
#982 Én nem mondtam hogy rossz, 1et is imádtam, ezt meg sokkal de sokkal jobban imádom, főleg Itália miatt. Arra akartam rávilágítani hogy akinek az egy nem tetszett az ezt sem fogja élvezni mert copx paste ugyan az a játékmechanika, csak több a lehetőségk tárháza több ötlet, több féle mellékfeladat került bele. Ez olyan mint ha valaki azt kérdi hogy a Mass Effect 1 nem tetszett mert sok volt a párbeszéd benne, de a kettő vajon tetszni fog? innen üzenem neki hogy nem fog hisz az is ugyan erre a sémára épül 1:1ben. Csak a ME fanok fogják értékelni azokat az újításokat amik belekerülnek és remélem hogy hasonló mennyiségben mint az AC2be, mert akkor egy szavunk sem lehet, hisz meghallagatták a játékosok kritikáját, de nem azokét akik nem jétszották végig hisz őket a főstory sem érdekelte, nem hogy a mellék küldik, vagy más dolgok. -
Ragnar360 #981 "ha csak olyan lesz, mint az 1, két hidden blade-el:P"
:DDD kajak csak ennyi van benne hidd el - nagy szar az egész :DDD -
#980 Én például a hivatalos fórumon még egy embertől sem olvastam, hogy ugyanolyan lenne, mint az 1. Nagyon kevés olyat olvasni, amit te írtál, és nagyon sok olyat, mint amit az időzetben mondanak, és nem csak hivatalos kritikákban.
Mondjuk én eléggé elfogult rajongója vagyok az elsőnek, imádtam azt is, még mostanában is elég sokat játszok vele, pedig már másfél éve megvan... Nekem már akkor is tökéletes lesz, ha csak olyan lesz, mint az 1, két hidden blade-el:P -
#979 Akinek az első rész nem tetszett az ezt sem fogja többre értkelni, mert mindenben ugyan az a séma, csak mindenből több van, ami meg kicsit idegesítő volt egyeseknek abból pedig kevesebb. Alsőban is az atmoszféra a karakterek, a story volt az elsődleges mint a 2. részben is, persze ezen is csavartak met a stry sokkal összetetebb és csavartabb de hát ez az olasz "maffia" okán nem is csoda:D Az sem elhanyagolható hogy ez ott folytatódik ahol az első abbamaradtm hisz a story összefügg teljes mértékben és nem egy kát utalás van az első részre a játékban.
"Eddig talán nem tűnt fel, de valójában értetlenül állok az előtt, amit a Ubisoft Montreal véghez vitt. Mármint pozitív értelemben persze. Nem voltak elég változatosak a missziók? Most már azok. Eleged volt a repetitív dolgokból? Száműzték mindet. Túl egyhangúak voltak a városok? Fuss el Velence egyik végéből a másikba, és ámulj. Utáltad a hosszas, idegesítő lovaglásokat? Most már alig pár másodpercesek csupán. Nem tetszett, hogy céltalan volt a zászlók gyűjtögetése, és még segítséget sem kaptál? Megoldották. Higgyétek el, nem túlzok, amikor azt állítom, hogy a fejlesztők minden egyes felmerült hibát és hiányosságot megvizsgáltak, és kijavítottak: ami eddig unalmas volt, az most beszippant, amiből kevés volt, abból most rengeteg van, ami pedig jól működött, az valahogy még jobbá vált." -
#978 Vállalod a felelősséget és elviszed a játékot hogy megnézhesd mi nem tetszett neki benn -
Ragnar360 #977 Nagyon ajánlom ! ;) - Minden jó benne, röviden és tömören kb ennyi :D Nyugodtan megveheted, ha nemfog tecceni vállalom a felelősséget :) -
#976 Állva gépezel, vagy hogyhogy a bokád?:D -
dupla0 #975 De a tesztekben általánosságokról beszélnek, ha egy ismerősöd mondja el akkor sokkal jobban el tudod képzelni a játékot.
(ezzel csak az a baj hogy van sok h... ismerősöd) -
#974 De akik teszteltek vele azok végig is játszották tehát játékosok -
#973 Néztem meg videókat is, de a tesztek annyira nem mérvadóak számomra. A játékos véleménye sokkal jobban számít. -
#972 Nézzél róla pár tesztet, de sztem megéri. -
#971 Azt mondjátok megéri a pénzét? 1el toltam egy keveset, de ellaposodott hamar. Erre lehet beruházok karácsony előtt. -
#970 Maxira fejlesztettem a várost, most már keményen dől a della, a dobozokat meg szedegesse a jövőben az akinek nincs jobb dolga:D -
Ragnar360 #969 nyád -
Ragnar360 #967 én ott az elején azt éreztem, h kicsit uncsi, a küldik miatt csak -de tényleg istenkiraly küldik vannak mar utanna végig -
#966 Nem értem miért mondják több helyen is hogy lassan indul be. Az eleje nagyon, nagyon hangulatos amikor megismerjük a tesókat, a családot és nagyon ötletes kis jelenetek vannak, ami szükséges ahhoz hogy az ember ott érezze magát a játékban és itályában. Ha ez nem lenne akkor nincs se eleje se vége a játéknak és az lenne a gond, de így leglább látszik benne a kreativitás a humor és az hogy a fejlesztők egy grandiózus játékot hoztak össze és nem pedig összecsaptak valamit. -
Ragnar360 #965 fogalmazási hibák - nem értem most h mivan ? :D az uccso mondatot nemtudom értelmezni -
#964 Videókritika -
#963 Thx! mindenhol kerestem volna csak ott nem... 19 óra 51%. -
#962 Options-->Stats -
#961 Valahol írja a játékidőt? -
greco #960 Köszi a segítséget.Addig szarakodtam, amíg vhogy véletlenül sikerült.De már tényleg azt hittem, h ez vmi hiba :) -
Hoz_Hun #959 Na meg vannak secret tresure chestek, amiket nem számol (pl Assassin sírokban). Csak pénz van bennük. -
#958 Mondjuk az vicces hogy a ládákra nincs legalább egy acsi. Firenzébe és környékén mindet összeszedtem, gondoltam ad majd valamit, nem nem volt semmi:) igaz a péncélért ad ha a legjobbakat megveszed ahho meg kell rakat pénz szóval szorgosan kell gyüjteni a ládákat. -
Ragnar360 #957 töprengek, de speciel már "mindent" tudok :)
jah vagyis apropó - FLYING KNEEVES SKILL megvan, fasza meg minden - de valahogy mégse tudtam kamatoztatni, például: 3 őr áll egy bejárat elött, megállok velük szembe, kilockolom az egyiket, dobókések kiválasztva, hosszan x lenyom és mégiscsak 1-et dob el - párszor ez megesett, aztán nem jöttem rá - viszont nagy csatába/harcba meg ment, mikor már notorius voltam és kiakartak nyirni -
Ragnar360 #956 köszi, de ezt csinálom, mindröl tudok amit irtál :P mikor azt beirtam vágtam h mirejó a birtok ésatöbbi - a ládákról nem tudtam annyit -
#955 Ládákban pénz van, pénzért tudsz venni felszerelést, fegyót, páncélt, festményeket illetve a Mario kiskirályságát tudod fejleszteni, ami utána több bevételt fog generálni több lesz a kasszába amit ki tudsz venni majd és elkölteni a sok sok 10ezrebe kerülő páncélzatra. -
Ragnar360 #954 van benne vmi h nem mutatták be, de én nekem spec ésszerü volt, talán lehet sokat persiáztam xd - falfutás és az uccsó ponton való elugrás -
#953 hehe, ott egy kicsit én is pipa voltam :D -
#952 haha, elárulom hogy ez nem bug, csak úgy kell oda felugrani, ahogy azt a játék eddigi részén nem mutatták be neked. Ugyanis azt az speciális ugrás típust AC legelején bemutatják, de AC2-ben, majd csak egy assassination tomb-ba mutatják meg. Kicsit röhejes csak. Lényeg a lényeg, hogy én is megakadtam ahogyan te, és jó fél órát kellett gúgliznom, majd egy fórum topic rávilágosított a megoldásra, amit onnantól már tudtam.
Szóval, szembeállsz a jobb/bal ajtókeretnek, felfutsz a falra/ajtóra, majd amikor fent vagy, felengedsz minden gombot, majd hirtelen megnyomod elugrasz a lámpa fele.
http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4&fmt=22 Tekerj a video feléhez, ott lehet látni hogy is néz ki ez az ugrás.
While running up a wall, USE LS and Press A to JUMP in the chosen direction.
Kár hogy az utolsó tomb előtt is használni kellett ezt, csak ezt a kedves fejlesztők elfelejtették bemutatni :D -
#951 2010 első negyedévében jelenik meg valamikor. Nagyon valószínű (vagy már biztos) a március -
#950 Gondolom ennek is próbálnak valami védelmirendszert kitalálni de nemhiszem hogy valamit tudnak a warezolók ellen tenni:S
Pedig rohadtul vártam :( -
#949 Hát nemtudom, de nagyon várom már, elméletileg 2009.11.17 -re volt kiírva, de elhalasztották 2010 -re