7877
  • Atkamon
    Nincs levágva Lucy-nak az ujja, ezt a forgatókönyvíró is megerősítette... Csak behajlítja. Mindig látszik az ujja az első részben is.
  • Hoz_Hun
    Azaz igazság, nem figyeltem oda eléggé, de most hogy mondod igazad van! Lucy sosem vágta le az ujját az AC1-ben csak behajlította.
  • el bruja
    de mikor közelről mutatták látdzott hogy kajakra levan vágva. Mikor meg klampírozik ott meg elcseszték. De amugy sztem is elkúrták, nem gondolták h kövi részben ezt változtatják. De mind1, azért nemakarok botrányt:)
  • Seth
    Nincs levágva neki. AMikor a gépnél klampírozik vagy amikor mész vele tréningezni meg lehet figyelni.
  • Hoz_Hun
    Amúgy az én véleményem az, hogy Lucynak azért hiányzik az ujja, mert akkor még nem tudták, hogy a következő részben ezt megváltoztatják.

Gondolom rájöttek, hogy jobb ez így, mert pár fanatikus nekiállna lecsonkolni magát, hogy Ő is Assassin legyen, meg akkora király mint Altair.
  • Neogan
    Tévedsz, Lucy nem vágta le az ujját, csak behajlította, hogy így adja Desmond tudtára, hogy nem az ellensége :)
  • el bruja
    jah lehet Lucy lemaradt:D mongyuk gondoltam rá h lehet csak 1üttérzésből v nemtommér vágta le.
  • el bruja
    igen az poénos jelenet volt:D de ott el is magyarázza h nemkell szal akkor most Lucynak miért van csak 4 ujja az egyik kezén szal nemvágom :/
  • Hoz_Hun
    Nem baki, kitérnek rá a történetben, lásd előző hozzászólást. Amúgy ha a filmben megfigyeled (ACII: Lineage), az apjának sem hiányzik az ujja.
    Lucynak meg gagyi ősei vannak, nem fejlődtek semmit.
  • Totti5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Da Vinci poénkodik is vele hogy na most le kell vágni, fel is kapta a kést és ugy tett mint ha, aztán csak tréfált, Enzio meg majd megőrült:)
  • el bruja
    én most megint elkezdtem előlről játszani, és feltűnt egy kis baki... mongyuk talán nem is baki, de érdekes... emlékeztek az első részben anno a vége felé Lucy felmutatta a kezét és látszott hogy hiányzott az egyik ujja, u.az mint Altairnak. Vhol azt olvastam hogy ugye azt a hidden blade miatt kellett levágniuk, ebben a részben viszont Ezionak nem kellett levágni :/
  • Hoz_Hun
    Lure az annyit tesz "elcsalni". De azt a pasast én simán kinyírtam (nem is lehet elcsalni, üvöltözve ott prédikál a torony tetején... a hülye).
    Nem lehet, hogy voltak veled tolvajok? Kurtizánok és a bérenc katonák nem tudnak tetőre mászni, de a tolvajok jönnek veled árkon bokron át. Ha veled vannak és kijelölsz valakit akkor lehet velük elcsalni a kiszemeltet (az "Y" gombal).
  • Ragnar360
    kisebb apropó kapcsán volt egy rész, spoilerbe írom le azért

mikor az egyik tagot kellett kinyirni tuscanyban, ahol az a sok toronyvan a városban, jah igen maffei atyát, aki a torony tetején volt - szal elöször odamegyek és a játék kiadott olyat, h Lure, lure away - Press Y ez mit csinált volna, mert mire észbekaptam elkezdődött a harc
  • Ragnar360
    ez simánjó lesz
  • Totti5
    tökéletes!
  • CroftManor
    link
  • CroftManor
    Ja és sztetek mindenképp LCD tv kell hozzá vagy elég hozzá a samsung 2333SW monitorom is?
  • CroftManor
    nekem sztem jó lenne akkor a sima Xbox 360 Elite 120 GB (Jasper alaplapos) Ár: 58990 Ft. A lentebb említett játékokkal nem játszok, most is scak AC 2 végett akarok karácsonyra venni magamnak egyet.
  • Totti5
    Már csak a fekete elite kapható 120gbos vinyoval vagy van egy extrább kiszerelés 240 gigával. 60gbos gépek már kimentek a forgalomból, illetve van még árkéd de ugye abban nincs HDD szóval komolyabb gémingre az felejtős.

Xbox 360 Elite 120 GB (Jasper alaplapos) Ár: 58990 Ft
    Xbox 360 Elite 120 GB + Lego Batman és Pure (Jasper alaplapos) Ár: 61990 Ft
    Xbox 360 Elite 120 GB Forza 3 Pack (Jasper alaplapos) Ár: 63990 Ft
    Xbox 360 Elite 120 GB HALO 3 ODST Pack (Jasper alaplapos) Ár: 66990 Ft

ilyen árak vannak pl gamestore.hu
  • Hoz_Hun
    Amelyik tetszik. Vinyót (meg egyebeket) külön is vehetsz hozzá.
  • CroftManor
    És milyet érdemes venni ezek közül? Az elite-nek van a legnagyobb vinyója
  • Hoz_Hun
    Az a #16 alany. A glypsek meg nem mások mint azok a jelek, amiket vérrel a falra írt az első részben. A videót a végén egyben játsza le.
  • Ragnar360
    Majd felveszlek már, ha nemgond :)
  • Ragnar360
    Pl ezek a glypsek nagyon bejönnek, ne mondjatok el a videót :) majd összeáll szépen minden darab - hanem mást akaro kérdezni ezzel kapcsolatban, vagyis hogy jól értem-e hogy mivan

Tehát, ezek a glypsek, az egyik előd/alany által hátrahagyott hát hogyis fogalmazzak információk, amik úgy kerültek be, hogy ő feltörte a rendszert, tök érdekes és jó ez a egész - nagyon bejön a megvalósítás, ez a mátrix feeling, a rendszer ahol tényleg sok minden megtörténhet és megvalósítható ezáltal - meg az a illetö aki a glypsek alatt beszél tudom ugyanaz, de hogy vagy mint törte fel kódolta v mittomén és mi célból, abból nem hogy az igazságra fényderüljön v vmi ilyesmi ha jól vettem ki
  • Totti5
    PSPs ACban Altair van. Most én is az ő páncéljára gyúrok már csak 1 "amulett" kell hozzá.
  • Ragnar360
    Szerintem iszonyatjó a sztorija a gémnek...Altair meg nagy muksibuksi lehetett, hamár az ő ruházatát majd megkapjuk megszerezhetjük, kiváncsi leszek rá - de btw vmeik psps v nintentodds-es verzsönbe nem pont azt a részt dolgozzák fel, vmi ilyesmi rémlik
  • Ragnar360
    hmmm micsoda ték :) értelek, gondolom majd azért neked is jólenne ha a dlct tudnád még tolni, cask sajna offline azt nehéz lesz megoldani, talán majd egyszer kiadnak ebből is game of the yeart azt szvsz azon rajta lesz
  • Totti5
    Érdekes, de akkor hogy lehet a történetet maradéktalanul élvezni? vagy az nem számít nektek? Altairnak is meg volt a maga ideje és története, aki azt nem élte át végig annak kimarad egy igen jelentős szelet az AC frencsájzból. A főstory menete ebben is hasonló, talán az egyben még jobban kellett akciózni ( mint ahogy lejebb valaki említette ) hogy legyilkoljuk a senciket, mint ebben a részben ahol tényleg nem kell sokat tökölni és fél perc alatt kinyírjuk és kész ahelyett hogy tényleg be kellene cserkészni.
  • Ragnar360
    district 9-et nézek aztán tolom, szombat óta nem vittem, pont egy gyönyörű helyen hagytam abba, tudod amolyan zöld övezet, zöld fű mindenhol, nem is tom de egy új város előtere, neve nem ugrik be, de ahogy néztem a térképen jóval kisebb mint florence -
  • Seth
    Mindent megcsináltam amit lehetett, nincs már értelme
  • Ragnar360
    nem is kell, max mégjobban tupirozzák, meg újjítások tömkelege, nameg új helyszín stb.
  • Ragnar360
    nemá' :D
  • el bruja
    Arra kíváncsi vagyok, hogyha a 2. részt arra építették, hogy mi nem volt jó az 1. részben, a rossz dolgokat kijavították, a 3. részt hogy fogják megcsinálni?:) Mert nemhiszem hogy erre a játékra is olyan sokan panaszkodnának, túl sok minden javítanivaló pedig nincs rajta...
  • Seth
    Már el is felejtettem a játékot , elég volt belőle ! XD
  • Ragnar360
    nah pörögjön már a topik :D a féloff is mehet :)
  • dupla0
    sztem nem lesz bennük semmi különös
  • el bruja
    akkor majd jöhetnek az élménybeszámolók a dlc-ről, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, én sajna abból a körből kimaradok :(
  • Atkamon
    Miért, mi számít érdemleges hozzászólásnak?
  • Ragnar360
    Áhh lecsengett a játék, konzolosok végigtolták már- nem pörög a tápik, nincs semmi értelmes érdemleges olvasni való kb 1 hete :////
    Majd ha gyün a DLC mi, jah a bannoltak nemtudják majd tolni :SSSS ccc ténleg
  • Caine
    Én anno a Force uUleashed miatt adtam el a PC-t és vettem boxot.
    Nem bántam meg azóta sem, egyrészt a FU-el több mint egy évvel hamarabb játszhattam és nagyságrendekkel jobb mint pc-n, másrészt azóta is volt egy csomó game, ami kimaradt volna, vagy később jött volna, vagy csapniváló volt pc-n.
    Vegyél egy Boxot (vagy PS-t, ami jól esik) nem bánod meg.