7877
-
#1790 nah.. nem ír senki? xD Tegnap egy seprűvel vertem le 5 katonát :D ugyanúgy használható fegyverként.
am meg erre a ruhára gondoltam: kép1, kép2 -
#1789 én most már mindenhol ezt a ruhát viselem xD bár így már második végigjátszásra meg dlc után nem sokat fogom gyűrni, csak a kincsek maradtak hátra, de sztem irreálisan sok van belőllük. 660db abból kb nekem a fele van meg. -
#1788 A DLC trailerben, az elején, amikor ugrik le a toronyból... az tényleg nagyon jól néz ki:P -
Hellsing47 #1787 hova vitted ki? és milyen csáklya a fején? :D -
#1786 ma kivittem másodszorra :) egyébként sztem sokkal jobban áll Ezionak az a ruha, ahol a csáklya a fején az fekete, de a többi az fehér. (ami a dlc trailerben is van). -
#1785 azok a fekete ien assassil logo-k a térképen titkos lejáratok a föld alá.
magyarul tomb=sírhely. -
el bruja #1784 értem én h ez vmi új cucc lesz, csak azt mondtam hogy mint az avatart, ezt is csak idő kérdése lesz feltörni. -
#1783 Nem ilyen volt az Avatar védelme, ez az új védelem az AC2-vel mutatkozik be. -
el bruja #1782 páran már említették pl azt, hogy az avatarnak is milyen védelme volt már, azt is pár hétbe tellett feltörniük, szal gondolom nem lesz az ilyesmivel a jövőben gond. -
#1781 Mert eddig nem igen volt szerintem ilyen védelem!
-
el bruja #1780 hát eddig nem kellett a törőmunkában csalódni, remélem most se kell... főleg ez az új prince of persia lesz majd fincsi :D -
#1779 grat -
#1778 Kíváncsi vagyok az Ubi új védelmi rendszerére! Bízom az ügyes "törő" csapatokban mert sok Ubis gameről lemaradunk ha beválik. -
#1777 mi az a tomb am? :D -
#1776 dlc+3 tombot egyértelmű....:D -
#1775 tegnap ujra végigtudtam játszani a dlct mert a másik profilomban pont a 11es fejezet előtt jártam :) -
#1774 Következő DLC február 25-én. És meg lehet majd venni csak a DLC-t, meg (gondolom) valamivel drágábban a DLC-t, plussz mind a 3 Black Edition-ös tomb-ot. -
#1773 na felpakoltam a profilomba a dlc végigjátszást, akit érdekel: megtekintheti -
#1772 Hát igen egy külső szemlélő néha többet lát -
#1771 jah de az szerintem csak mokázásra van, nem küldetés...:D -
#1770 a flying macinne-al repültél? mert én nem -
#1769 Öh, én nem játszottam a DLC-vel, sem a játékkal, de Eagle Vision-ben nem mutatja, hogy kit kell elkapni?:P -
#1768 még mindig nem vettelek fel Xen. mi is ott a neved? :) -
#1767 jah tudom csak olyan összevissza futnak, és poénnak irtam annyira vicces, alig lehet szemmel követni a kis kopaszt...:D -
#1766 majd mingyá feltöltöm a végét is és látod h én hogy csináltam :D azt kell elkapni, aki megijedt mikor odament Ezio -
#1765 jah értem, és ha 10-ből 5 kopasz?
:D
mikor elfutnak olyan , sőtt rosszabbb mint az ITT A PIROS HOL A PIROS -
#1764 nekem olyan volt hogy nem váltotta át a fegyvert, nem jött be az a rész amit RBvel hozunk elő! és így életet se tudtam adni neki se semmit. a végén csak azt kapd el aki kopasz -
#1763 hát jah eléggé hogyismonnyam jó volt.
engem kicsit zavartak a kellemetlen hibák
5.nél amikor kergeted az aranyalmás kecseget, az borzasztó idegesítőre csinálták.
a 6.-nál a 3 papot meg nem tudom megcsinálni.
ha 1-et elkapok, megszökik a másik 2, és vége.
ha
újra betölt, akkor meg csak a felkiáltójelet látom, és háttérben meg megy a játék, mire előjön a játék, addigra durr vége, megint restart, megint háttérben megy a játék, és tiszta fehér a kép és villogy a rombuszban a felkiálltójel.
kicsit bugos...:D -
#1762 még ramaty a minősége. msot tettem fel -
#1761 youtube
egy linket dobj már :D -
#1760 rájuk ugrasz mint amikor a tolvajra kell.
hát végigvittem, nem volt egy: aztaaa vagy húú de klasssz... de jó volt. csak kár h nem lehet újra játszani ezt se... S: most töltöttem fel you tubera. -
#1759 nekem a bugok nem tetszenek...
a végén a 3 apostollal mit kell csinálni? -
#1758 nektek is van benne olyan idegesítő hang? mint amikor egy régi vetítő gépről menne a film :S -
Ragnar360 #1757 lol jó ez a szöveg :D -
#1756 mikor tették fel a dlct? én most értem haza melóból -
#1755 annyi is, de mikor rányomok, és bejön ez a képernyő, hogy okézd le, akkor már 99999-et mutat
:D -
Hoz_Hun #1754 "If you see Battle of Forli on X360 at any other price than 320 MS points, hold on a bit until it’s fixed. Ezio’s an assassin, not a thief”
-
Hoz_Hun #1753 99.999 MS Pont? Simán megéri!
Ez valami hiba. Korábban arról volt szó hogy 320 MS pont lesz. -
#1752 Fent van :)
DE WátÁFákk?
ennyire azért nem jó ez a DLC!!!!!
-
Hoz_Hun #1751 Nem mondom kitartóan visszaolvastál.