7877
  • CroftManor
    nah.. nem ír senki? xD Tegnap egy seprűvel vertem le 5 katonát :D ugyanúgy használható fegyverként.
    am meg erre a ruhára gondoltam: kép1, kép2
  • CroftManor
    én most már mindenhol ezt a ruhát viselem xD bár így már második végigjátszásra meg dlc után nem sokat fogom gyűrni, csak a kincsek maradtak hátra, de sztem irreálisan sok van belőllük. 660db abból kb nekem a fele van meg.
  • Atkamon
    A DLC trailerben, az elején, amikor ugrik le a toronyból... az tényleg nagyon jól néz ki:P
  • Hellsing47
    hova vitted ki? és milyen csáklya a fején? :D
  • CroftManor
    ma kivittem másodszorra :) egyébként sztem sokkal jobban áll Ezionak az a ruha, ahol a csáklya a fején az fekete, de a többi az fehér. (ami a dlc trailerben is van).
  • DarkSector
    azok a fekete ien assassil logo-k a térképen titkos lejáratok a föld alá.

magyarul tomb=sírhely.
  • el bruja
    értem én h ez vmi új cucc lesz, csak azt mondtam hogy mint az avatart, ezt is csak idő kérdése lesz feltörni.
  • Atkamon
    Nem ilyen volt az Avatar védelme, ez az új védelem az AC2-vel mutatkozik be.
  • el bruja
    páran már említették pl azt, hogy az avatarnak is milyen védelme volt már, azt is pár hétbe tellett feltörniük, szal gondolom nem lesz az ilyesmivel a jövőben gond.
  • grebber
    Mert eddig nem igen volt szerintem ilyen védelem!
  • el bruja
    hát eddig nem kellett a törőmunkában csalódni, remélem most se kell... főleg ez az új prince of persia lesz majd fincsi :D
  • tommygear
    grat
  • grebber
    Kíváncsi vagyok az Ubi új védelmi rendszerére! Bízom az ügyes "törő" csapatokban mert sok Ubis gameről lemaradunk ha beválik.
  • tommygear
    mi az a tomb am? :D
  • DarkSector
    dlc+3 tombot egyértelmű....:D
  • CroftManor
    tegnap ujra végigtudtam játszani a dlct mert a másik profilomban pont a 11es fejezet előtt jártam :)
  • Atkamon
    Következő DLC február 25-én. És meg lehet majd venni csak a DLC-t, meg (gondolom) valamivel drágábban a DLC-t, plussz mind a 3 Black Edition-ös tomb-ot.
  • CroftManor
    na felpakoltam a profilomba a dlc végigjátszást, akit érdekel: megtekintheti
  • elitehun
    Hát igen egy külső szemlélő néha többet lát
  • DarkSector
    jah de az szerintem csak mokázásra van, nem küldetés...:D
  • CroftManor
    a flying macinne-al repültél? mert én nem
  • Atkamon
    Öh, én nem játszottam a DLC-vel, sem a játékkal, de Eagle Vision-ben nem mutatja, hogy kit kell elkapni?:P
  • CroftManor
    még mindig nem vettelek fel Xen. mi is ott a neved? :)
  • DarkSector
    jah tudom csak olyan összevissza futnak, és poénnak irtam annyira vicces, alig lehet szemmel követni a kis kopaszt...:D
  • CroftManor
    majd mingyá feltöltöm a végét is és látod h én hogy csináltam :D azt kell elkapni, aki megijedt mikor odament Ezio
  • DarkSector
    jah értem, és ha 10-ből 5 kopasz?
    :D

mikor elfutnak olyan , sőtt rosszabbb mint az ITT A PIROS HOL A PIROS
  • CroftManor
    nekem olyan volt hogy nem váltotta át a fegyvert, nem jött be az a rész amit RBvel hozunk elő! és így életet se tudtam adni neki se semmit. a végén csak azt kapd el aki kopasz
  • DarkSector
    hát jah eléggé hogyismonnyam jó volt.
    engem kicsit zavartak a kellemetlen hibák

5.nél amikor kergeted az aranyalmás kecseget, az borzasztó idegesítőre csinálták.

a 6.-nál a 3 papot meg nem tudom megcsinálni.
    ha 1-et elkapok, megszökik a másik 2, és vége.
    ha
    újra betölt, akkor meg csak a felkiáltójelet látom, és háttérben meg megy a játék, mire előjön a játék, addigra durr vége, megint restart, megint háttérben megy a játék, és tiszta fehér a kép és villogy a rombuszban a felkiálltójel.

kicsit bugos...:D
  • CroftManor
    még ramaty a minősége. msot tettem fel
  • tommygear
    youtube
    egy linket dobj már :D
  • CroftManor
    rájuk ugrasz mint amikor a tolvajra kell.
    hát végigvittem, nem volt egy: aztaaa vagy húú de klasssz... de jó volt. csak kár h nem lehet újra játszani ezt se... S: most töltöttem fel you tubera.
  • DarkSector
    nekem a bugok nem tetszenek...
    a végén a 3 apostollal mit kell csinálni?
  • CroftManor
    nektek is van benne olyan idegesítő hang? mint amikor egy régi vetítő gépről menne a film :S
  • Ragnar360
    lol jó ez a szöveg :D
  • CroftManor
    mikor tették fel a dlct? én most értem haza melóból
  • DarkSector
    annyi is, de mikor rányomok, és bejön ez a képernyő, hogy okézd le, akkor már 99999-et mutat
    :D
  • Hoz_Hun
    "If you see Battle of Forli on X360 at any other price than 320 MS points, hold on a bit until it’s fixed. Ezio’s an assassin, not a thief”
  • Hoz_Hun
    99.999 MS Pont? Simán megéri!

Ez valami hiba. Korábban arról volt szó hogy 320 MS pont lesz.
  • DarkSector
    Fent van :)
    DE WátÁFákk?

ennyire azért nem jó ez a DLC!!!!!

• Hoz_Hun
    Nem mondom kitartóan visszaolvastál.