7877
  • elitehun
    Az AC3 rómában fog játszódni
  • DarkSector
    hát nem egésszen ien, de sszem megelőzte a darksieders. ami ien szörnyes tüzes démonos, ami hasonlít kicsit ehhez....:D
  • CroftManor
    most h így mondod, belenéztem pár gameplaybe és dettó ugyanilyen :D hát iylen műfajban még lehet nem volt xD
  • DarkSector
    zsír bírom az ien god of war klónokat. :)
  • CroftManor
    tettem fel gameplayt a teljes verzióból
  • DarkSector
    oh bocsesz
    áááá
    jah aszittem már bejelöltelek...nah várj visszajelölök
    csak az a maj hogy ritkán tuok konzol elé kerülni...de jelölök gyors...D

jah dante az zsír...bár én a demo-jával nem sokáig szoktam ellenni.XD
  • CroftManor
    darksector már mikor elküldtem a meghívást neked boxon xD még mindig csak annyit van kiírva h meghívás elküldve... :P
    am belekostoltam a Dantes Infernoba, tegnap megvettem a death editiont, hát nem birom letenni :D naon komoly
  • DarkSector
    fenetudja, én azért bízom benne, hogy egy ekkora játékot, csak megvesznek, én azért nem fogom, mert már konzolra megvettem, ha arra nem jött volna ki, akkor pc-re vettem volna meg, mert úgy gondolom ez egy faxa játék, a hibáival együtt...mert vannak hibák benne.
  • Atkamon
    Hát igen... erre most nem tudok mit mondani, mert kb olyan egyértelmű tényt írtál le, mint az, hogy a "A hó fehér":D
    Hát igen, akinek nem sürgős, az vár rá, de az valszeg amúgy sem venné meg megjelenéskor, ha védelem nélkül lenne. Akit meg érdekelt, az meg valószínüleg már játszott vele konzolon... Nagyon kevés olyan ember van szerintem, aki nem játszott vele konzolon, és úgy veszi meg megjelenéskor PC-re... És ezért nem lesznek valszeg túl jó eladásai sem... Ubisoft meg így ráfoghatja a PC-re, hogy nem nyereséges, és aztán nem is adnak ki rá több játékot... Szerintem valami ilyesmi a hosszútávú tervük...
  • DarkSector
    én már végignyomtam x-en, ráérek...de lesznek jó játékok addig az sem fog unatkozni aki nem játszott még vele.
    meghát a törés valóban idő kérdése, ez lehet sok idő, de be fog következni az biztos.
  • Atkamon
    Hát csak nem mindegy mennyi idő alatt... Avatar-nak is beletelt több mint egy hónapba a feltörése, mert az már ennek az új védelemnek az elődje volt úgymond... Ahhoz is kellett ubi account, meg ilyenek, csak ez az online dolog nem volt
  • DarkSector
    hát trainerek vannak, hogy bárhol elmentheted a játékot, biztos ha ezen fog múlni, kitalálnak valamit.

én azt mondom, hogy "amit felépítettek, az le is lehet rombolni"
  • Atkamon
    Kíváncsi leszek nagyon, hogy beválik-e ez az új védelem... Nagyon sokan ellene vannak... Ha feltörik mondjuk nyugodtan ki is adhatnák a patchet, ami leszedi, mert onnantól csak a legális felhasználóknak nyűg...
  • tommygear
    jah lál
  • grebber
    Azért mondtam +1 hónap alatt vagy lesz törés vagy nem :D
  • tommygear
    milyen 2 hónap? :D szerencsére már 1 se
  • grebber
    Ha nincs eredeti AC2 serialod nem tudsz regelni--> Ha nincs reg nincs mentés.

Lehet feltörik hogy lehet majd tolni de mentés nélkül marhára nem lesz értelme!Majd 2 hónap múlva kiderül.
  • DarkSector
    hát nem akarok ünneprontó lenni, de ahhogy a cod6-nál is megcsinálták, és ment net nélkül, itt is ez lesz, nem kell majd várni, vagyis játszani előbb lehet vele, és majd később utólag ha olcsó lesz, megvenni.

tutira feltörik, nincs játék, amit nem törnek fel, kivéve a multit.
  • tommygear
    miért ha nem kéne akkor megvennéd most?:D
  • grebber
    + Előtte regelni kell Ubi oldalán gondolom eredeti seriallal karöltve!
    Tehát majd 3 év múlva 2ezerért megveszem!
  • tommygear
    ja
  • Fehercsoki
    Egyébként ezen is olyan védelem lesz hogy folyamatos net kell még a singlehöz is?(tudom hogy csak single lesz benne)
  • Atkamon
    Ööh, aha, és?
  • CroftManor
    most azt írják h február közepe? mért febr 25 az mi? xD az már a vége
  • DarkSector
    játszanak az ember idegeivel...:D
  • Atkamon
    Eddig úgy volt, hogy február 25, most azt írják, hogy február közepe...
  • DarkSector
    hun késik a 13.szelet??? :D
  • Atkamon
    Elég érdekes ez a cikk, egy másik külföldi oldalon én azt olvastam, hogy először lesz ez a Special Edition, amiben 1 bónusz hely lesz, aztán ha az elfogyott, akkor jön a sima, amiben csak a két DLC van bónuszhely nélkül, meg ugye jön a White és Black Edition, amiket már nagyon régóta elő lehetett rendelni.
    Forrás
  • tommygear
    http://gamepod.hu/hir/assassin_s_creed_2_limitalt_peldanyszamu_verzioban.html
  • offkorzreg
    Beyond Good & Evil 2 bevan jelentve már,készül is,de eddig kb semmit nem tudunk róla sajnos :/
  • DarkSector
    ezt azt hallottam félfüllel, és a Beyond God & Evil 2-őre tippelek, vagy az új Driver 4-re.
    máskülönben egy régi nosztalgiás prodoktum felélesztése se jönne rosszul....ezeket nagyon komálom...
    mint ahogy a PoP is ien.
  • elitehun
    A Ubisoft ÓRIÁSI bejelentésre készül
  • DarkSector
    hát x-re már egy jóideje valóban kint van már.
  • tommygear

márc 4
  • heringer
    üdv
    Pc-re mikor várható,ugy látom Xbox360-ra kijött.
  • tommygear
  • Ragnar360
    :DDD
  • tommygear
    az utcán
    A DLC-k egyébként hol veszik fel a fonalat a játékban?
  • dupla0
    és kék köpennyel?