Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
padavanHUN
De szépen leírtad. A baj az, hogy szó sincs ilyesmirõl. Arról van szó, hogy az embereket ezzel a aljas és hazug módszerrel akarják rákényszeríteni arra, hogy konzolokat vásárolgassanak, ahol dupla árakon lehet eladni egy premier játékot. Az egész a profit maximalizálásról szól, méghozzá elmebeteg mértékben. A kérdésem egyébként az, hogy vajon miért premier áron adnak PC-s megjelenéskor egy játékot, amivel a konzolosok már vagy fél éve nyomják? A játék premierje már megvolt fél éve. Igazság szerint ha már konzolon véresre keresték magukat a pofátlanul magas árak okán, akkor a sokkal késõbbi PC-s megjelenéskor már jóval alacsonyabb árakat kellene meghatározniuk.

Én már unom ezt a hülyének nézést, unom, hogy hazudnak - azért csúszik mindig a PC-s változat, mert optimalizálunk (anyád) - aztán a mellõzés után teljes áron akarnak lehúzni, miután a konzolosok vérét már leszívták. Ezért én nem veszek premier játékokat - amik nem is premier játékok, mert konzolon már hónapok óta elérhetõek - és nem fogom honorálni azt, hogy hazugságokkal próbálnak rávenni arra, hogy vegyek konzolt, ahol még jobban lehúzhatnak. Majd megveszem ezeket a játékokat akkor, ha lecsökken az áruk 50%-ra és kapjákbe ha ez nem tetszik nekik.

A profitjukat nem kell félteni, több milliós bevételeket produkál egy-egy játékcím egy hétvége alatt, szóval ezt hagyjuk már, hogy éhen halnak A forgalmazók is kapják be, luxus árakon adnak játékokat ki, 10k egy játékért szabad rablás, nem más. A leghúzósabb játékárnak 5k-nak kellene lennie, fõleg akkor, ha annak premierje már hónapokkal ezelõtt
megvolt...

Összefoglalva: Amíg gyenge hazugságokkal átverve próbálnak a még lehúzósabb konzolok felé "csábítani", kész játékokat szándékosan visszatartva, addig én olyan lazán töltök le ezen túl mindent, hogy öröm nézni. (Megjegyzem: Eddig megvettem azokat a játékokat, amik tetszettke, de ezzel a tetû PC-ellenes hadjárattal kinyitották a
bicskát a zsebemben.)

http://f1game.hu

KaszaN
Egyet értek. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

gfreak
gyerekek gondoljatok csak bele: gürizel egy játékon x ideig, aztán ha nem veszik meg elegen csak lewarezolják maguknak, lehet hogy többet még munkád sem lesz, a fejlesztõstúdiód megszûnik vagy beolvad valahova, a futó projekteket (amikben már alapból van nem kevés munka) befagyasztják vagy kidobják a szemétbe...

még szép hogy elõször egy kis profitot kéne termelni (amit aztán visszaforgatnak, hogy lehessen majd egy harmadik résszel nyomni, vagy valami teljesen más, fasza játékot kidobni) mivel mindenkit ki kell fizetni, a projekmenedszertõl a grafikuson át a teszterekig, csak pénzbõl tudnak játékot fejleszteni még a legprofibb csapatok is...

na ezért is kéne játékokat venni a letöltögetés helyett, és lehet azzal jönni hogy baromi drága egy új cucc, ha többen vásárolnának, lehet hogy egy idõ után azért olcsóbb lenne..meg nem muszáj mindent azonnal megvenni amint kiadják, megveheted fél év múlva is, amikor már olcsóbb...én megértem hogy ez nem egy olcsó hobbi (a golf sem az, mégsem lopkodnak ütõket egymástól 😄 ), és nekem is vannak warez cuccaim, de arra törekszem hogy tényleg megvegyek mindent ami egy óránál tovább leköt, ezzel is támogatva:

1.: a fejlesztõket
2.: az itthoni játékeladásokat, amibõl meg következik a
3.: még több szoftver lokalizációja (ugye ha nagyobb egy piac, akkor érdemesebb foglalkozni vele)

uff 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

KaszaN
Van benne valami. Az egész csak a pénzrõl szól

gfreak
assassin's GREED 😄DD

Atkamon
Hát szerintem akkor is ugyanazért késett, mint most, hogy elõször megvegye mindenki konzolra, és ne PC-n töltsék le.

elitehun
Én azt hittem úgy volt hogy valamiért késett és kárpótlásul raktak bele új dolgokat
koschwarz
az elsõ részt a pc-seknek kiegészítették pl. új nyomozástípusokkal, optimalizálták, stb. azért késett (többek között).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

elitehun
Az elõzõ rész nem azért késett mert plusz dolgokat raktak bele hanem valami másért, és voltak olyan kedvesek hogy a késésért kárpótolnak plusz küldivel
KaszaN
Persze ezt mondtam én is. 😄 Én úgy fogom fel ezt a késést, hogy remélem az lesz mint az elõzõvel. 😄 És talán még jobban leoptimalizálják és stabilizálják a már így is egég jó grafikai motort. 😄

werkfilm
ja hogy a pcn a 3 féle quest már a bõvített változat volt 😄

gondolom,megint lesznek plussz dolgok a játékban ami a konzzolon nem volt.Annak idején ez volt az egyik ok amiért csúszott ill az irányítást áttirni PCre.Most az irányítás miatt nem húzhatják.vagy megint lessz jó pár plussz dolog,vagy egyszerüen a marketing.

offkorzreg
takarodj

Atkamon
Na látod pont a letöltések miatt csúszik a PC verzió... gratulálok.

elitehun
A ubisoft még mindig jobb mint az ea
akkor nem lenne PC-m, és akkor honna tölteném le a játékokat koznolra?

Érdekes hogy Itt meg friss pc képek vannak
werkfilm
A te hibád hogy egy 2 évig ha jó videokártya meg egy fél proci árán nem vettél konzolt 5+ évre, nem az ubisofté.

offkorzreg
novemberben

A konzolos akkor most mikor fog megjelenni? Ha már a pc-t csúsztatták?
Várható volt nem tudom mit lepõdsz meg rajta😄

A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT AZ ROHADT UBISOFTNAK!!!! FUCK YOU !!!!! MÁR MEGINT AZ VAN HOGY FOS KONZOLOKRA JELENIK MEG ELÕBB A JÁTÉK!!!!

stílus

bocsi

én Novemberig is alíg bírtam volna ki.. hát még ez... 😞
Atkamon
Play.com szerint március 5... hurrá...

TDC Geronimo
Meg kell szedniük magukat a konzolos verziókból mielõtt kiadják PCre. Nem meglepõ döntés. Manapság összes nagyobb címnél lehet erre számítani. A játék rég kész lesz novemberre PCre is ez nem kérdés.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Atkamon
Nabazdmeg... kurva jó... legvártabb játékom... basszus...

KaszaN

Atkamon
Ezen a tokyo game show-n bemutattak egy 20 perces gameplay videót, remélem azt is minél hamarabb láthatjuk majd.

KaszaN
Van egy pár új kép köztük van 1-2 igencsak jó. :p

Falcon87
Azta, de várom már ezt 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Atkamon
Én most az 1-el játszok kb századszorra, most tartok ott, hogy már unom, de valamiért még mindig tolom😄

Jöhetne már, mert már nagyon unatkozon, nincs egy normális játék.

elitehun
Remek 😊
KaszaN

elitehun
Most hogy megtudtuk hogy színesebb a játék (: itt a 3. fejlesztõi videó
The Protector
Szerintem is színesebb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KaszaN
Sokkal pörgõsemm is. Egy percig nemlehet majd unatkozni az biztos. 😄 Csak én vettem észre vagy kicsit szinesebb is mint az 1?😄

Prince23
Hát ez biza jó lesz. Erõsen meglepõdtem, amikor leszúrta a fõ õrt.

MEGLEPETÉS
Ez a játék most már 100% jobb lesz mint az elõdje
Atkamon
Basszus én nem tudok várni😄 Nekem ez kell, mongyuk azonnal😄

Atkamon
Áááh, végre feltette már valaki, et várom már GamesCom óta...

KaszaN
20 percnyi gameplay sajnos valami rossz konvertáló programmal konvertálták(majd meglátjátok). De a játék komoly!

gfreak
bomba 😄DD

offkorzreg
nagyon jó.^^

Falcon87
Durva lesz 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Rage47
csak nehogy ottfelejtsenek, mint cartmant😄
nagyon kemény :o