7877
-
Dobronski #2872 Igenis a legfontosabb nyelv... minden 6. ember beszéli. -
#2871 Rájöttem Köszi -
#2870 Sziasztok most kerültem át Toscanaba ugy játék 15% ánál járok. Annyi lenne a kérdésem, hogy vissza lehet még menni florentine-ba mert ott hagytam elég sok treasuret meg mindent. Másik kérdésem mikor száll ki végre a gépből desmond? 1-ben azért voltak a jelenben is ténykedései, itt meg mióta az elején beleültem azóta Ezio-val kell lenni és már igazán lehetnék Desmonddal is. -
#2869 és mi alapján várnád el, hogy mindenféle játékhoz legyen magyar felirat? a remekül fogyó eredeti játékok miatt? :p -
#2868 Tudok angolul, nagyjából értek is mindent, csak megjegyeztem, hogy ennyi pénzért ... Nem tudom miért kell leugatni a fejemet rögtön. Ráadásul marhára nincs igazad, de hagyjuk. -
#2867 Ezt a sávot itt a névnél hogy,vagy mié lehet átbaszkurálni ilyen tetszetössé:p?
bocs:Off -
wednes #2866 Sajnos "balkáni" országoknak ritkán csinálnak feliratot, ez van sajnos. Egy rakat játékhoz alapból jár cseh és lengyel felirat is, de magyar már nem. XD
De lehet elképzelhető, hogy idővel egy lelkes fordítócsapat készít hozzá. De ez nem a kiadó hibája.
-
#2865 és az pofátlanság, hogy egy játékhoz nem készül magyarítás igaz? -
TDantes #2864 Angolul nem tudni tudatlanság? Mióta? Szóval angolul nem tudni, az tudatlanság. Lehet beszél valaki négy nyelven, csak pont angolul nem, de mivel pont angolul nem, akkor tudatlan?
Olyan rohadt unalmas ,hogy páran azt hiszik, az angol nyelv a minden, a legfontosabb. -
#2863 pofátlanság? az hogy nem tudsz angolul? max tudatlanság... -
#2862 Hát... nekem jobban fut mint az 1... báár multispamlingot nem kapcsoltam be, mint az 1-ben... de összességében jobban fut. Patch-et tedd fel, javít teljesitményt.
ja és készüljetek! Hamarosan jönnek a SCREENSHOTOK!!!
-
#2861 Amúgy elég pofátlanság, hogy nincs magyarítás hozzá. épp elég duma van benne ahhoz, hogy legyen. azt még megértem, hogy az 1-ben nem volt, mert még angol felirat se volt... de itt lehetne igazán... -
#2860 Hát, ez azért elég gáz szerintem, az első rész meg sem reccent nekem soha, még amikor rosszabb videókarim volt akkor sem... Kicsit még optimalizálhattak volna a 4 hónapban... -
moon21 #2859 Köszi szépen!
Nagyon hasznos oldalnak tűnik. :) -
#2858 Hát, mondok még jobbat, van, hogy a Q9400 + HD 5770 is bereccen (persze, maximális beállításokkal)! Meg tudja izzasztani a gépet az biztos! -
#2857 Húúú, na kipróbáltam a "demo" verziót, csak járkáltam a városokban meg ilyenek és hát woow:D Nagyonnagyon várom, hogy csinálni is tudjak majd valamit xD
Mondjuk egyvalamit nagyonnagyon furcsálltam... szaggatott... Pedig a gépemen eddig kb egy játék sem szaggatott... HD4890 Toxic, Core 2 Duo E8200, 4 gb RAM... nem értem, bőőven megfelelek az ajánlott gépigénynek. -
#2856 Amúgy megkérdezhetem, hogy a szobrok mire jók? Én nem sok értelmüket láttam. -
#2855 Nem, nem a szobrokat ez jelöli itt:
Amúgy ajánlom figyelmedbe: GamePressure -
moon21 #2854 Ezen a térképen a begyűjthető szobrok vannak?
A többi városból is van ilyen térkép? :) -
#2853 Értem. Tehát nem kell a köveket visszaszállítani. -
#2852 jah lol de hülyeséget írtam, nah beugrott már ezekkel a kövekkel kell az extra ruhát megszerezni.
egy idő után a játék eleje felé az a tag, körbevezet a villában, és az alsó szinten elmész jobbra, majd balra és lesz egy titkos lejáró itt 6 szobor alapzatába kell begyüjteni... -
#2851 tudtommal sehová, az automatán csak megkapod. -
#2850 Épp ezaz! Semmivel nem szivat játék közben, egyszer sem hátráltatott még, pedig már tolom vagy 8 órája... Észre se lehet venni...
Pls vki mutassa már meg, hogy hova kell gyűjteni a sírokból kiszedett köveket, mert már nem emléxem:
-
#2849 semmi baj nincs a drm-el, de takarodhatsz is ezért kár volt bejönni ide szenvedj csak a warezzal -
bgabor #2848 Megvenni az Ubisoftos DRM szart? Te be vagy szívva? -
#2847 Én azt szeretném kérdezni, hogy pl Velencéből haza lehet menni? Mármint a bitokra. -
#2846 Nem, a negyedik nem a birtokon van, hanem az út szélén. A birtokrol kijösz, és ott rögtön balra kanyarodj, majd az út szélén megtalálod. Nézd a térképet, felkiáltójel jelöli. Zoomolj ki ha rögtön nem látod. -
#2845 Egy kérdés: Még az elején a villámnál amikor azokat a codex lapokat kell keresni akkor az összes codex lap a birtokon van? mert a negyediket nem találom :S
Köszi a segítséget -
#2844 na most pl elég lassú a uplay... -
#2843 dugnám ezt a csajszit -
#2842 ezért törik fel a védelmet:D -
#2841 hogy sok az off :D -
#2840 Ez mit jelent? :D -
#2839 -
#2838 Ja, azt majd ki is használom. :) Amúgy itt is ad achievementeket, ilyen Uplay-eseket. :D Pl az első Assassin's Tomb után kaptam egy Undertaker-t. :D Hirtelen azt hittem megszakad a kapcsolat, amikor megláttam a Uplay logot. :D:D -
#2837 hát attól h nem pécés, még ugyanaz :) am a repülővel tudsz lerúgni íjászokat a tetőkön, azért boxon még acsi is járt -
#2836 Ja, azt hittem a PC-sre érted. :D Amúgy tuti faja lehet a pisztoly féle cucc is, csak haverom mondta, hogy tisztára a végén kaphatom meg... :(
Most amúgy készülök a repülésre, gyújtom a tüzeket a repülő masinának. :) Pontosabban tisztogatok. :D -
#2835 hát csekkolhatod mert van vagy 20 vidim a kettőből még xboxos verzióból :D -
#2834 1-et láttam, de csekkolom a többit is. :) Amúgy jól sikerült sztem, bár az eredeti game érdekesebb. :P -
#2833 amúgy én is tettem föl gameplayt :P nem is keveset.