Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Aha, nem is kevéssel... én is csodálkoztam... De ezt a Ubisoft twitter-en írta, úgyhogy ez már tuti, hogy igaz.

tommygear
európában hamarabb jelenik meg? <#wow2>
DarkSector
jah ez van a DRM helyett ez faxa. lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Na el se hiszem...
HIVATALOS PC megjelenési dátum: márius 4 európa, március 16 amerika. Sok ember nem örül neki, de a védelem a játékon olyan lesz, hogy mindig kell internet kapcsolat, és Ubi account.

KaszaN
pff az azér nemsemmi. Az elsõ 7990-rõl indult. De az simán megérte az egyel még ma is játszok. Hátmég azzal + DLC-k...hááát azét lehet, hogy megvárom amíg lemegy 9900-re. :S

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

DarkSector
jah akkor nem euro-ba megy nekünk a dollár? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
PC-re az alapverzió 12k lesz
DarkSector
majd kíváncsi leszek kitõl fognak 16ezret elkérni pc-re az alap verzióért, 18ezret meg a black-ért.

DarkSector
nah ezért kár volt aggódni, ahhogy én MEGMONDTAM ELÕRE pc-n egyben lesz a DLC-kkel!!!!

"Az Assassin's Creed 2 PC-s verziója ugyanis alapból tartalmazza majd a két konzolokra már megjelent DLC-t - Battle of Forli, Bonfire of Vanities - viszont ennek okán egy kicsit drágább is lesz. A sima, dobozos változat ára 59,99 dollár, a "Black Edition" 64,99 dollárba fáj majd."

Ennyit a dlc-kkel való lehúzásokról....MEGJELENÉS + GÉPIGÉNY

tommygear
ez se biztos még
semmi biztosat nem tudni még az a baj legalább a megjelenést elárulhatnák már pontosan mikor lesz
norbi2fraktal
Gépigény:

* SUPPORTED OS: Windows XP (32-64 bits) /Windows Vista (32-64 bits)/Windows 7 (32-64 bits)
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
* RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
* Video Card: 256 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
* Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
* DirectX Version: DirectX 9.0
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
* * This product does not support Windows 98/ME/2000/NT

Recommended Configuration:

* Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
* Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
* Sound: 5.1 sound card
* Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
<#buck>

Atkamon
Haha, mennék jó korán a repülõtérre, aztán addig játszanék, amíg már üvöltözik a nevemet a hangosban, hogy be kéne szállni xD

DarkSector
<#buck>

tommygear
ezaz butuljon csak a világ 😄
DarkSector
Óbameg Assassin Creed 2 a repülõtereken.... ezekután sztrájk a ferihegyen??? <#hawaii>

DarkSector
meg is fogadom, ez csak válasz volt, nem vitázni volt kedvem.
amúgy lehet a dlc csúszása által fokozott idegi állapotom is hozzájárul, ahhoz hogy egyre türelmetlenebb vagyok...😄

Atkamon
Akkor fogadd meg a saját tanácsodat: "nem kell ienekkel foglalkozni ennyi."

DarkSector
akkor is már vagy 10x beírták, és ennek lenézõ értelme van, bárhogy lehet magyarázni, nem kell ienekkel foglalkozni ennyi.
meg használni a lehúzó szót, mert ezt kivetítve azt jelenti, hogy a konzolosok a lehúzottal, akiket kizákmányoltak.

ezt én csak akkor éreztem, mikor régebben megvettem egy erõs vga-t, most meg 6x kevessebbet ér, mint akkor.
nah ez a szar érzés, mégse mondom minden nap a topic-okban...
elfogadtam "úgy - ahhogy", van aki vesz most dx11 végett 60-80ezres vga-kat...5850-5870 pl...
én se irogatom, hogy lúzerek, meg lehúzzák az embereket...holott ez a sok dx10-dx10.1-dx11 egy beetetés, hogy váltogassanak vga-t.

elitehun
Senki nem mondott olyat hogy buta konzolos lehúzás csak simán azt hogy lehúzás <#bee1>
DarkSector
nem én lovagolok ien témákon.
miért van az ha dlc, akkor buta konzolos lehúzás?
ezt rühellem...nézzen mindenki szét a háza tájékán, ez elvárható, mielõtt lebalekoznak valakit, ezt csak azért hoztam elõ, mert van pc-m és konzolom is...és ezt a dlc-t letöltöm, ha ingyen lesz, ha nem.

semmi konzol vs pc, amíg nem szapulnak egyik oldalról.

Atkamon
Na, hogy eltereljem a figyelmet a "konzol vs. PC" témáról, megjelent ma egy cikk, rendszerkövetelményekkel, árakkal, és megjelenési dátummal... Hivatalos fórumon azért megkérdeztem, hogy most akkor tényleg ez lesz-e a megjelenési dátum, remélem megerõsítik végre.
De a cikk szerint a Ubisoft megerõsítette mindezt, köztük azt is, hogy a 2 DLC benne lesz a PC verzióban ingyen és bérmentve.

tommygear
<#eljen>
ja fejezzük be idõ elõtt még nem idulok be 😄
Atkamon
jóó, szerintem hagyjuk a témát, mindenki ismeri a PC elõnyeit és hátrányait, ebbõl csak flame lesz, és az senkinek sem lenne jó^^

tommygear
meg az irányítástól se õrülsz meg és vered szét a házat 😄
es pc-t nem csak jatekra lehet hasznalni😉

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Atkamon
Kibaszott szar drága hardware? Semmi szükség vulgáris kifejezésekre és túlzásokra, menj a leáldozott topicba errõl beszélgetni.

az azért nem igaz hogy 10x-szer ennyi összeggel mert a konzol-on kívül még egy TV-t is kell venni
ha meg azt mondod van alapból TV-d akk lehet hogy másnak meg gépe van
xD

DarkSector
eredetileg szerepeltek volna a játékban...kit izgat, nem kerültek bele és kész...tökömet kell ezen lovagolni még mindig.

ígyis egy történet, ennyi. kitudja még mi lett volna a játékokban eredetileg, amit kiszednek dlc-ként, vagy késõbb adnak ki dlc-nek...
ez ha kell valakinek megveszi ha nem akkor nem.

úgy csináltok mintha kötelezõ lenne mindenkinek megvenni.
ennyire ne csináljatok ebbõl nagy ügyet.

pc-n a kibaszott szar drága hardware-ekkel 10x ennyi összeggel húzzák le a játékosokat, ez nem nagy ügy konzolon...

"eredetileg szerepeltek volna ugyan a játékban, viszont a fejlesztési határidõ szûkössége miatt nem jutott elég idõ a befejezésükhöz illetve tesztelésükhöz" aha... akkor legyen ingyenes haaaa? Jah h mégiscsak a pénzért van.. nemszóltam.
DarkSector
tudtam bakker, hogy elhúzzák amíg lehet.

KaszaN
Ezt már én is belinkeltem lejebb. Csak bõvebb kiszerelésben. :p

tommygear
DarkSector
jöhetne már a szájbabaszott dlc!!! lassan nem marad már több nap januárból, és januárra ígérték az elsõt...:S

tommygear
<#szeret><#szeret><#szeret>
DarkSector
hát pl van hogy kirugja a lábát mire összerogyik, és kaszabol 1-et.
vagy lehet túlzottan nem figyeltem, és fellülnézetbõl nem látni ennyire???
😄

CroftManor
arra gondolsz amikor lándzsa van nálad és kettévágja az a nagy darab? nekem már volt olyan 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
jah az utsó igaz, nem jöttem rá, de nem is emlékszem hogy írná valahol a kombókat.

CroftManor
melyik? én ezekkel találkoztam mind, max nem jöttél még rá h kell xD

DarkSector
király.
de látok sok kombót, ami szerintem nincs is a játékban...😄

CroftManor
Akit érdekel, elkészült AC 2 music videóm <#vigyor0>

CroftManor
apropó Atkamon, pont ma néztem az avatart a moziban 😄 naon hosszú volt de klasz volt 3D-s szemüveggel ^^

Atkamon
Nincs még mindig konkrét dátum...

KaszaN

KaszaN
Hát hamár eddíg tudtam várni...

tommygear
jelenleg március 4rõl van szó
KaszaN
Mikor is jön pc-re? Vagy konkrét dátumot még nemtudni?

tommygear
youtube <#wink>
CroftManor
a plusz tombok nem lesznek meg, csak a dlv. Am azóta sikerült mûködésre bírnom a tv tuner kártyát 😛 szép számban van fent you tubeon videóm 😛

hi, én már el is adtam a gémet :SSS majd beszerzem ha jön a kieg, a multis v vmi, a dlc-k annyira nem lényegesek, mégha acsik is jönnek velük, akkor is ráér majd késõbb sztem

meg ez a két kód amit nyertem is kb nulla, fél óra alatt végigvitem a 2 tombot azt annyi, nem is jáccottam már a gémmel

kinyomtam ezerre pikk pakk (Croft, húzz bele 😄 ha még nincs meg😛) aztán mondom majd még 1x kijátszom azért, de nem lett belõle semmi, aztán már be se raktam