7877
  • JonasSandor
    Én bezsebeltem.
  • caps lock
    Április 17-ig ingyenes Uplayen!
  • bardocz
    Ez most jött először jött elő. Mint kiderült az egyik glyphnél csak rosszul álltam oda, és azért nem ment, eddig ez a küldetés meg a kilépés volt csak hiba, semmi más. Grafikai buggal találkoztam, ahol az épület sarkát nem takartam el, mintha mögöttem lógott volna. De össz ennyi volt.
  • Czobi
    Am régen is ilyen volt nálad? Vagy csak most jöttek elő ezek?
    Mert nálam régen tökéletes volt, de pl amit már lentebb is írtam, pár hónapja nálam a küldetésjelző felkiáltójelekkel volt gond, konkrétan néha jelezte őket, aztán eltűntek, de ezeket szerencsére egy ki-belépés megoldotta, újra ott voltak, és el tudtam kezdeni a küldetéseket.
    Meg a párbeszédeknél néha elcsúszott a hang és a videó, ott akadozott, azt nem tudom, hogy a gépem hibája vagy a játéké volt-e, de am maga a játék tökéletesen futott.
  • bardocz
    Valami kis bug lehetett, mert másodszorra az történt, aminek kell. Most cserébe egy küldetés közben lépett ki.
  • bardocz
    Monteakárhol feljebb kellett mászni, és jó lett

Viszont itt tényleg megvan mind a 4 talány, de középen ahol nyílnia kéne az ajtónak, nem történik semmi, és nem mutat a térkép se semmi új pontot, konkrétan semmit sem mutat.
  • Czobi
    Hát én nem emlékszem rá, hogy lett volna, pedig háromszor biztos végigjátszottam már, de nekem ott még sose volt gondom.
    Mintha a bugok csak nálad jönnének elő. :D
  • bardocz
    Basilica di san marconak másnak is van olyan bug, hogy megcsinálom az összes puzzlet, de nem nyílik jön utána semmi?
  • bardocz
    Most már valamiért működnek. De nem tudom mit csinálok máshogy mint eddig :D
  • bardocz
    Akkor folytatom tovább, és néha próbálkozok :) A falon lévőnél igazából közelebb állni nem is tudnék :D
  • Czobi
    Na most direkt megnéztem gyorsan, elmentem a Monteriggioni-ba lévő glyph-hez, ami Mario villáján van. Nekem világított, amikor ott voltam, akkor benyomtam az eagle visiont, majd ha egy kicsit feljebb másztam, akkor be is hozta a rejtvényt. Kiléptem belőle, akkor elszürkült, ha újra megnyomtam az eagle visiont, akkor felhozta oldalt, hogy villa auditore, access database, és tab-ot nyomva ismét csak behozta a rejtvényt. Előtte én végigjátszottam a fősztorit, szóval lehet, hogy van vmi előfeltétel, az animusból kilépve lehet, hogy mindenkivel beszélni kell, jobb ötletem nincs. (és most angol volt, nincs fenn a magyarítás)
  • Czobi
    A magyarítás fenn van? Bár nagyon valószínűtlen, hogy az okozná a gondot, de nekem már volt olyan játék, ahol a magyarítás miatt nem tudtam tovább lépni, és ahogy azt letöröltem, minden tökéletesen működött. De erre mondjuk tényleg nagyon kicsi az esély.
    Am én pár hónapja játszottam végig ismét, magyarítással, és 1-2x a küldetéssekkel volt olyan gond, hogy nem jelezte ki őket rendesen, de szerencsére ez egy kilépés-belépéssel megoldódott.
  • xido
    ahogy kollega mondja..onnantól már bármikor bármelyiket látnod kéne..
    próbáltad nagyon közelről pont elé állva?..nem elég,ha távolról már látod vagy pár méterről..de ez lehet nagyon alábecsülősnek hangzott így,bocsi :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.01.02. 01:39:12
  • bardocz
    Ha Sean a beképzelt pöts a laborban(), akkor volt, már, hogy szólt, hogy nézzek meg valamit, de az még az első városban ha jól emlékszem, csak valamiért kihagytam. Lehet ha tovább haladok majd elérhetővé válnak?
  • xido
    én hülye kérdésem az,már rég voltam vele,hogy Sean ráutalása előtt is látható és aktiválható már vagy csak utána?...és ha még nem beszéltél ezekről vele?
  • bardocz
    Igen, olyankor világít is de valahogy semmi sem történik. Azóta már találtam másikat is Odamegyek, nyomkodom az e-t, bakapcsolom az eagle visiont, de semmi.
  • Czobi
    A sorrend nem számít, az teljesen mindegy. Lehet, hogy hülye kérdés, de az eagle vision-t benyomtad? :)
  • bardocz
    Második városban Marionál van a falon egy glyph, de ha odamegyek hozzá, nem történik semmi. Ezeket valamilyen sorrendben kéne megcsinálnom és ezért nem történik semmi?
  • MerlinW
    Steam-en is 6 ojró most.
  • Czobi
    Mondjuk én már rá se nézek a dobozos verziókra, de most xido-nak igaza van, 1500 ft-ért van a cdgalaxisban, és ha nem drágább, akkor azért én is a dobozost választom inkább. Utána meg úgyis be lehet regisztrálni az uplayre, ahonnan gyorsan letölti.
  • xido
    ne kódozz,már bagóért kapsz dobozost vagy mindjárt indul a steam karácsonyi vásár,ott is már folyton hozzád vágják bagóért..
  • Krisztiam #7856
    köszi szépen
  • Czobi
    itt találsz pár helyet: http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-assassins-creed-2/
  • Krisztiam #7854
    hol tudok kódot venni ac2-höz?
  • Krisztiam #7853
    oké köszi, már elküldtem :)
  • xido
    a fotónak tartalmaznia kell a dobozt és a kis füzetet,a sorozatszámmal..
  • Krisztiam #7851
    köszi szépen
  • xido
    [email protected]
  • Krisztiam #7849
    ide írtál? : [email protected] ?
  • xido
    elég a playon hazai címnek is,valami elképesztően gyors és profi volt a hozzáállásuk,mikor az AC3 season pass kóddal jártam ugyanígy...
  • MerlinW
    Visszaviszed a boltba, vagy számlát, fotót mellékelve írsz az Ubisoft support-nak.
  • Krisztiam #7846
    sziasztok
    olyan problémám van, hogy megvettem a játékot eredetiben, de amikor kéri a cd kulcsot, azt írja, hogy ez a cd kulcs már használatban van.. ilyenkor mit lehet csinálni?
  • ricsa008
    Ok megnézem akkor ! Köszönet !
  • Steve Q
    Itt van rá pár megoldás. Elsőnek próbáld meg azt, hogy a hangkártyád kezelőpultjában a hangminőséget Stereo-ra állítod.
  • ricsa008
    Lehet már volt a kérdés... de a hang problémára Win7 -en van valami megoldás ?
  • MerlinW
    tessék
  • hkzonda
    Van olyan ember, akinek megvan még a magyarítás a játékhoz? Sajnos a magyarosítások oldal befuccsolt, így nem tudom letölteni. Ezer köszi!
  • CroftManor
    De ha pl a kurtizánokat béreled fel és közel mész az őrökhöz, akkor azok elcsalnak párat a helyszínről, Te meg bemehetsz a kapun vagy éppen kifoszthatod a ládikát, amit az őrök őriztek :)
  • MerlinW
    Oh tényleg. A későbbi részekben már hatással lesz AC3-4-ben biztos.
  • Aborg
    Rajottem, akkor futtyogok amikor van valami felberelt bandam. Ha lemaradnak futtyenthetek nekik. Az orokre ez nincs semmi hatassal, sajnos akkor se erdekli oket ha fel meterre toluk futtyogok meg pisszegek.