13
-
winnie #13 "Romlik a minőség, kihalnak a sztárok "
ha, hogy te a sztáros filmekre buksz? hidd el, nem romlik a minőség, egyre-másra érik magukat a remek filmek. csak jól kell választani, nem csak a hollywoodi kommerszet kell megnézni. -
greg971 #12 Hmmmm .. ahogy látom éhezni fogunk ......... -
#11 Hát engem ez nem érint, mivel TV -sorozatokat nem szoktam nézni, mozifilmet is egyre ritkábban. -Romlik a minőség, kihalnak a sztárok (sajnos). -
winnie #10 a színészek szerződése az idán járt le. (és meglepődni inkább rajtuk kell, hiszen az adja magát, hogy egy író részesedést kér a saját műveinek eladásából, hiszen ő az alkotó, de egy színész sokkal kevesebb kreatív feladatban vesz részt, ha ő a 4. bérgyilkos a james bondban.) -
#9 Hát, voltaképp a színészeknek kellett volna előbb - azaz már tavaly - sztrájkolniuk!
Én tavaly a forgatókönyvírókon meglepődtem - a színészek szervezetein nem.
Jövőre talán a világosítók, vagy a beszerzők fognak sztrájkolni?! -
daneelolivaw #8 indulok is. jössz? :D -
#7 Te is. -
#6 Indulhatsz. -
#5 Bocs, nem Suffering-nek akartam írni, hanem daneelolivaw-nak. :) -
#4 Attól hogy neked nem tetszik, nem kellene leszaroznod az adott sorozatot/filmet/akármit. Mert nekem meg éppen a te viselkedésed nem tetszik, tudod létezik olyan, hogy egyéni vélemény, de azt is ki lehet kulturáltan NORMÁLISan fejezni.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak, remélem sikerül megállapodniuk, mert én sem szeretném, ha filmek tolódnának el, sorozatok rövidülnének le.
Suffering, a Lostnak nem kell félnie, mert jelenleg a 10. epizódnál tartanak, nyárra tuti befejezik, főleg mert május-június környékén szokott lenni az évadzáró, és gondolom pár héttel előtte már elkészülnek. :) -
Gundark1234 #3 Lol. Mit fostok. Hogy nem lesz meg a napi adag amerikai szenny? Nem menne az elvonó mi? Különben meg sztrájkoljanak csak, hátha a stúdiók észbe kapnak és végre NORMÁLIS filmeket próbálnak csinálni a változatosság kedvéért, mert a Lost meg a Szökés az...hááát..xar. Meg talán az emberek végre észreveszik egymást is nemcsak a képernyőn megjelenő "hősöket" és antihősöket. -
Suffering #2 ha csak 16 részes lesz a prison break láncfürészel kinyirom a SAG-ot -
daneelolivaw #1 basszameg,ha megint megcsonkul a lost évad elmegyek hollywoodba és széjjelrúgok egypár segget