13
  • winnie
    "Romlik a minőség, kihalnak a sztárok "

ha, hogy te a sztáros filmekre buksz? hidd el, nem romlik a minőség, egyre-másra érik magukat a remek filmek. csak jól kell választani, nem csak a hollywoodi kommerszet kell megnézni.
  • greg971
    Hmmmm .. ahogy látom éhezni fogunk .........
  • Carbuncle
    Hát engem ez nem érint, mivel TV -sorozatokat nem szoktam nézni, mozifilmet is egyre ritkábban. -Romlik a minőség, kihalnak a sztárok (sajnos).
  • winnie
    a színészek szerződése az idán járt le. (és meglepődni inkább rajtuk kell, hiszen az adja magát, hogy egy író részesedést kér a saját műveinek eladásából, hiszen ő az alkotó, de egy színész sokkal kevesebb kreatív feladatban vesz részt, ha ő a 4. bérgyilkos a james bondban.)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, voltaképp a színészeknek kellett volna előbb - azaz már tavaly - sztrájkolniuk!
    Én tavaly a forgatókönyvírókon meglepődtem - a színészek szervezetein nem.
    Jövőre talán a világosítók, vagy a beszerzők fognak sztrájkolni?!
  • daneelolivaw
    indulok is. jössz? :D
  • Narxis
    Te is.
  • Narxis
    Indulhatsz.
  • HarryProf
    Bocs, nem Suffering-nek akartam írni, hanem daneelolivaw-nak. :)
  • HarryProf
    Attól hogy neked nem tetszik, nem kellene leszaroznod az adott sorozatot/filmet/akármit. Mert nekem meg éppen a te viselkedésed nem tetszik, tudod létezik olyan, hogy egyéni vélemény, de azt is ki lehet kulturáltan NORMÁLISan fejezni.
    Hogy a cikkhez is hozzászóljak, remélem sikerül megállapodniuk, mert én sem szeretném, ha filmek tolódnának el, sorozatok rövidülnének le.
    Suffering, a Lostnak nem kell félnie, mert jelenleg a 10. epizódnál tartanak, nyárra tuti befejezik, főleg mert május-június környékén szokott lenni az évadzáró, és gondolom pár héttel előtte már elkészülnek. :)
  • Gundark1234
    Lol. Mit fostok. Hogy nem lesz meg a napi adag amerikai szenny? Nem menne az elvonó mi? Különben meg sztrájkoljanak csak, hátha a stúdiók észbe kapnak és végre NORMÁLIS filmeket próbálnak csinálni a változatosság kedvéért, mert a Lost meg a Szökés az...hááát..xar. Meg talán az emberek végre észreveszik egymást is nemcsak a képernyőn megjelenő "hősöket" és antihősöket.
  • Suffering
    ha csak 16 részes lesz a prison break láncfürészel kinyirom a SAG-ot
  • daneelolivaw
    basszameg,ha megint megcsonkul a lost évad elmegyek hollywoodba és széjjelrúgok egypár segget