7
-
Cortex #7 Amúgy az új dashboard tényleg jól sikrült. Ha hivatalos lenne nálunk is a Live, s lenne Netflix is, akkor lenne tökéletes. -
Cortex #6 Igen, egy újabb remek cikk pontatlan információkkal. Ja, és Azért látszik, hogy az SG milyen naprakész... Gratulálok Gyurkity Péter úrnak ehhez a cikkhez.
-
aKIRAkechi #5 Nekem 19.én feltette az Experience-t. Utánna ment rá a Fable 2 a merevlemezre (Fuji dvd-ről). Sokkal halkabb igy hogy nem dolgoztatja a lemezt. 6,3 gigát foglal el (le kellene cserélni a 20 gigásat). Sokkal jobb mint az elöző dashboard volt. Játékból se kell kilépni a beállítások megváltoztatásához. Az Avatárok is jók. -
freemanone #4 háth... én várom ezt a frissítést egy ideje, de az enyém cseszik rá hogy updatelje magát.... (nincs megbontva) -
#3 MHm Nov 19 óta tudtommal mindenki számára elérhető az NXE tehát nem tudom melyik kedden jelentették be a fentieket, mindenesetre nov 19-én a box automatikusan updatelte magát, ez gondolom másnál is igy volt. -
#2 Filmeket eddig is lehetett éetölteni ms pontokért... -
gam87 #1 Azért azt is tegyük hozzá, hogy CSAK USAban és KANADÁBAN élő barátaink férhetnek hozzá a 12 000 alkotáshoz. Mégha US címmel is regeltél, nem látsz semmit a filmekből.