1
  • vajon kiki
    #1
    1. mindenkinek joga van ahhoz, hogy megfigyelések és ellenőrzések nélkül, szabadon mozoghasson az interneten.

    Az embereknek nem csak joguk de eszközük is van már ehhez, akármennyire is cinikusak és naívak a T. képviselők, adatvédelmi bizonytalanok, bürokrata semmittevők stb..

    2. A második pont lényege, hogy a magánszférát a digitális világban is tiszteletben kell tartani, mind az állami hivatalok, mind a cégek részéről. Ezért minél kevesebb adatot kell gyűjteni.

    Az hogy melyik állam mennyi adatot gyűjt az az egyéni szociális problémájuk, mivel a fent említett programmal maximum titkosított adatátvitelt tudnak mintavételezni.Gyűjtsenek belőle jó sokat !

    3. A harmadik pont az elektronikus adatfeldolgozó rendszerek megbízhatóságát emeli ki és egyúttal leszögezi, hogy biztonságos titkosítási eljárásokra van szükség.

    Biztonságos titkosítási eljárások már régóta léteznek és nem egy ilyen senkiházi Schaarjankó fogja azokat kitalálni/bevezetni vagy éppen legalizálni. Hogy mást ne mondjak a fent említett program is az.
    Az elektronikus adatfeldolgozó rendszerekről pedig csak annyit, hogy minden szolgáltató pofátlanul szűri a bittorrent portokat és ha nem titkosítva használod őket akkor megnézheted a sebességet lesz vagy 50 kilobájt/sec.. (titkosítva pedig közel annyi mint amennyire előfizecc)
    úgyhogy legyél csak te is pofátlan és titkosíts el mindent !

    4. A negyedik pont az önrendelkezés jogáról szól. Minden polgár maga döntheti el, hogy kiadja-e, és ha igen, mikor és kinek a személyes adatait.

    Majd pont egy ilyen senkiházi Schaarjankó fog minket okostojás tanácsokkal ellátni !Köszönjük de mi idáig is elvoltunk és eztán is elleszünk a TORRAL ! Nincs szükség ilyen okos tanácsokra meg rendeletekre meg törvényekre amikre csak vastagon fogunk rátenni... az ilyen okos törvényhozókra meg végképp nincsen szükség akik elviszik az állami közpénzeket az ilyen okos dumákért...