24
-
#24 Azért kár hogy beakarják fejezni:/
De remélem folytatják majd úgy hogy idősebbek a srácok bár akkor már nem lehet úgy kihagyni a sexualítást hogy a srácokat hidigen hagyja(persze már most kivétel kenny Sp 1203) -
#23 Ha készül/készülni fog második mozifilm, akkor nagyon oda kéne figyelniük, hogy ne legyen olyan gyenge, mint az első. :P -
#22 blablabla :))) -
keridenes #21 a 2. mozifilm nem a 2010-es "vég"-re szól? -
winnie #20 a kettőt ne keverd. a készítőkről volt szó - ők azok, akik nem a pénzre hajtanak. a mögöttük álló cég, az alkalmazójuk, jelen esetben a csatorna természetes, hogy arra, hiszen fenn kell tartania magát. (a dd2-es példa nagyon adja magát: nem richard kelly készíti, mert ő kreatív szempontból nem érdekli a folytatás. a stúdió viszont, aki előállítja a terméket, megpróbál nyereséget produlálni.) -
#19 "ez tipikus téves gondolkodás. sokan még mindig azt hiszik magukból kiindulva, hogy minden a pénz körül forog"
"nem hiszem, hogy különösebben nagy bevételt hozna, de. "mindig csak az a pénz" - ebben az van benne, hogy csináljanak végre filmet a két szép szemünkért? az ember pénzért dolgozik. általában. a donnie darkot is pénzért csinálták. (ordas közhely, tudom, de a szolgáltatások meg a termékek célja a pénzszerzés.)"
winnie írása a DD2 cikk hszei közül... -
bippo #18 winnie: pont ezt mondta lamer is.
Egyébként én is imádom. -
berserk87 #17 Szerintem gyengén kezdték a 12. évadot, de a második fele annyira ütős lett, hogy azt merem állítani, hogy ez az eddigi egyik legjobb évad. Az Obamás részen sírtam a röhögéstől, nálam a legjobb 5 South Park epizód között van. -
winnie #16 "Legzsírabb rajzfilm"
egyrészt igen. nem is belekötésből írom, hanem azért, mert általában, eddig tapasztalatom szerint akik ezt mondják, legyen igazuk vagy sem, úgy írják, hogy kábé az sp-t ismerik.
épp ezért mondom, hogy aki szereti az sp-t, az próbálja be a többi jóságot is a family guy-tól a metalocalypse-ig, a venture brothers-ön át a drawn togetherig, a robot chickenen át a boondocksig, a life and time of timtől át a frisky dingóig. tuti talál hasonló jóságot. mert anno kábé csak az sp volt, de azóta olyan felnőtt rajzfilm hullám indult meg, ami hihetetlen agymenéseket hozott. -
winnie #15 én meg azt nem hiszem, hogy a pénz miatt csinálnák. (ez tipikus téves gondolkodás. sokan még mindig azt hiszik magukból kiindulva, hogy minden a pénz körül forog, pedig, aki hollywood "csúcsán" van, annak nem nagyon kell számolgatnia. ima önmegvalósítás, örömöt okozó muna keresése. van, aki megteheti.) -
lamer the true #14 Az sp egy olyan rajzfilm sorozat lett, ami mára kultuszt teremtett. Ezt a készítőinek köszönhette, úgyhogy ha ők úgy látják, hogy be kéne fejezni hát be is kéne. nem hiszem, hogy rá lennének már szorulva a pénzre. -
5i #13 Sztem a 2010 arra vonatkozik, hogy addigra már eldől, folytatódik- a sorozat vagy lezárják a mozifilmmel. MErt egy 2011-es bemutatónál 2010-ben már javában kell(ene) dolgozni a cuccon.
EGyébként a széria hatalmas, mondjuk csak néha nézem, de akkor bealáznak mindenkit. A Paris Hiltonos rész kegyetlen kemény lett, de a szcientológiáson is beszartam. -
freemanone #12 "2010-ben minden kiderül." ---> 15 évadra vannak leszerződve jelenleg ami nem 2010... hanem 2011
A 12évad pedíg elég ütősre sikeredett, tekintve a világ történéseit, ismét hatalmas paródiákkal kápráztatták el a nézőket. (btw a 12 évadnak is már vége :( sajnos...)
Az évadzáró kis hiányérzetet hagyott maga után mivel a 4 főszereplőnek igen kevés szerep jutott, a legtöbbet a vámpírok goth-ok és Butters volt a képernyőn :D
A második filmet nagyon várom, mint ahogy a beígért maradék 3 évadot is. -
god25 #11 Legzsírabb rajzfilm. Kár, hagy az utolsó évad tel volt x@r részekkel, főleg a 2. hat részből. A hörcsögös dupla rész jó lett. Remélem faxa lesz a befejezése az évadnak. Az a baj, hogy olyan, mintha fogynának a "normális" ötletekből. -
Sance231 #10 A South Parkot én annyira a modern "megmondás" mintapéldájának tekintem, hogy nem szeretném, ha véget érne. Ugyanakkor a 12. évad sokak szerint (szerintem is) egyértelműen mélypont. -
bippo #9 Hát nem tudom, de nálam a +2 év az nem 'hamarosan'. -
winnie #8 wow. sapka? nincs sapka? egyik topikban azt emlegetik, hogy folytatják mer' a pénz meg a siker, itt meg, hogy miért nem folytatják?
a csúcson kell abbahagyni. például. de addig még van minimum 3 évad, ugyebár az íról 75 milliós szerződése ennyiről szól.
egyszer amúgyis abba kell hagyni, az ember, főleg, ha kreatív melót művel, akkor belefárad, hogy 15 éven át ugyanazt csinálja. fásul. a kollega írja is lent, hogy legrosszabb évad. (más szerint gondolom, nem.)
mindenesetre mozifilm akkor is lesz/lehet, ha a 15 évados megoldást megtoldják még. -
sanner011 #7 Azért az a macskás.. az kemény volt.. :D -
AZTA #6 Ha vminek nézettsége van azt miért akarják befejezni? -
antikarts #5 Ha nem is lezárni kellene a sorozatot, inkább picit pihentetni ötletszerzés céljából. Ez a 12ik évad az eddigi legrosszabb szerintem. -
xido #4 14 évad lesz addigra gondolom...a mozifilmben be lehetne pótolni a 14 évet,ami alatt időburokba került mindenki és szépen öregíteni a bagázst,hogy mit baromkodnak a fősuliban meg az életben -
CaptainRumi #3 ha esetleg ez a záró-mozifilm sikeres lenne elkerülhetetlen lenne az is hogy folytassák...szóval ennyit a befejezésről xD