Ötvös Tibor

Mozifilmmel zárul a South Park története?

Hamarosan befejeződhet a mostanra 12 évadot megért South Park. Trey Parker, a széria egyik megálmodója úgy nyilatkozott, hogy a közkedvelt sorozatot egy második mozifilmmel zárnák le.

Lehet kedvelni vagy gyűlölni, de az tény, hogy a South Park a világ egyik legnépszerűbb sorozata, mely jelen pillanatban 12. évadát éli meg. A hírek szerint a Comedy Central 2011-ig szóló szerződést kötött a szériát készítő Trey Parker - Matt Stone duóval, szóval elvileg még legalább két szezon vár ránk. Ám Parker az L.A. Times-nak tett nyilatkozatában kifejtette, hogy a legújabb fejlemények szerint egy második mozifilmmel zárják majd be South Park világát.



"Már korábban is beszélgettünk róla, hogy egy második mozifilmmel zárjuk majd le az egész történetet" - kezdte Parker. "Szerintem ez egy remek ötlet." Természetesen továbbra is fennáll a lehetőség, miszerint a Comedy Central képes lesz akkora összeget ígérni a készítőknek, akik ennek hatására mégsem fejezik be a sorozatot. 2010-ben minden kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noname23 #24
    Azért kár hogy beakarják fejezni:/

    De remélem folytatják majd úgy hogy idősebbek a srácok bár akkor már nem lehet úgy kihagyni a sexualítást hogy a srácokat hidigen hagyja(persze már most kivétel kenny Sp 1203)
  • JetiRulez #23
    Ha készül/készülni fog második mozifilm, akkor nagyon oda kéne figyelniük, hogy ne legyen olyan gyenge, mint az első. :P
  • Chocho #22
    blablabla :)))
  • keridenes #21
    a 2. mozifilm nem a 2010-es "vég"-re szól?
  • winnie #20
    a kettőt ne keverd. a készítőkről volt szó - ők azok, akik nem a pénzre hajtanak. a mögöttük álló cég, az alkalmazójuk, jelen esetben a csatorna természetes, hogy arra, hiszen fenn kell tartania magát. (a dd2-es példa nagyon adja magát: nem richard kelly készíti, mert ő kreatív szempontból nem érdekli a folytatás. a stúdió viszont, aki előállítja a terméket, megpróbál nyereséget produlálni.)
  • Chocho #19
    "ez tipikus téves gondolkodás. sokan még mindig azt hiszik magukból kiindulva, hogy minden a pénz körül forog"

    "nem hiszem, hogy különösebben nagy bevételt hozna, de. "mindig csak az a pénz" - ebben az van benne, hogy csináljanak végre filmet a két szép szemünkért? az ember pénzért dolgozik. általában. a donnie darkot is pénzért csinálták. (ordas közhely, tudom, de a szolgáltatások meg a termékek célja a pénzszerzés.)"

    winnie írása a DD2 cikk hszei közül...
  • bippo #18
    winnie: pont ezt mondta lamer is.
    Egyébként én is imádom.
  • berserk87 #17
    Szerintem gyengén kezdték a 12. évadot, de a második fele annyira ütős lett, hogy azt merem állítani, hogy ez az eddigi egyik legjobb évad. Az Obamás részen sírtam a röhögéstől, nálam a legjobb 5 South Park epizód között van.
  • winnie #16
    "Legzsírabb rajzfilm"

    egyrészt igen. nem is belekötésből írom, hanem azért, mert általában, eddig tapasztalatom szerint akik ezt mondják, legyen igazuk vagy sem, úgy írják, hogy kábé az sp-t ismerik.

    épp ezért mondom, hogy aki szereti az sp-t, az próbálja be a többi jóságot is a family guy-tól a metalocalypse-ig, a venture brothers-ön át a drawn togetherig, a robot chickenen át a boondocksig, a life and time of timtől át a frisky dingóig. tuti talál hasonló jóságot. mert anno kábé csak az sp volt, de azóta olyan felnőtt rajzfilm hullám indult meg, ami hihetetlen agymenéseket hozott.
  • winnie #15
    én meg azt nem hiszem, hogy a pénz miatt csinálnák. (ez tipikus téves gondolkodás. sokan még mindig azt hiszik magukból kiindulva, hogy minden a pénz körül forog, pedig, aki hollywood "csúcsán" van, annak nem nagyon kell számolgatnia. ima önmegvalósítás, örömöt okozó muna keresése. van, aki megteheti.)