Stormrise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Csúnya, nehéz irányítani, és még unalmas is.Nagyon gagyi pfff<#levele>#levele>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Telepítést Canceltem de nem hagyta abba RESET segített csak.
Mondom akkor kimásolom a HDD-re a tartalmat és onnan telepítem ekkor meg azt írja már fut a SETUP és nem tudom telepíteni 😞
Mindegy majd holnap újra megpróbálom hátha meggondolja magát és képes lesz feltelepülni!
Next PC upgrade: 2022
jó lesz ez amúgy csak érjen le...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Igaz eddig csak 1-1 értékelés van ps3 50% xbox 360 40%.
Ez sem váltja meg akkor a világot!
Egyre jobban tetszika gáma, sztem nem lesz rossz játék...
hahó... a total war teljes alkotóitól van... és mindjárt a anyakunkona megjelenés. (márc. 24)
Csak erõs idegzetûeknek (PC-s felhasználónak szól!)<#vigyor>#vigyor>
Még kicsit üres, de ahogy közeledik a március, szépen lesz rajta minden.
Az lehet, hogy X360-PS3 a fõ fejlesztési irány, de a videók után várjuk szeretettel a PC verziót. <#nyes>#nyes>
"...(stromrise) egy baljós jövõképet fest a játékosok elé: a Stormrise eseményei több száz évvel a Földet szinte lakatlanná és kietlenné tevõ viharsorozat után játszódnak az Echelon és a Sai túlélésért folyó harca során – természetesen mindkét frakcióhoz készül hadjárat, két különbözõ játékstílust ígérve."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Régen játszogattam vele,de nem foglal sokat,és régi(és elég ronda).
Nem tom vki mondta még régen nekem, h már van akcio rpg hack and slashbe 2 vh-s játék...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
elég már a mindenféle futurisztikus kakiból
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pontosabban Creative Assembly-tól!
A Total War sorozatról ismert Creative Assembly új stratégiája fejlesztésekor eltávolodik a történelemtõl, s egy fiktív jövõbe helyezi a Stormrise történéseit.
A Stormrise eseményei több száz évvel a Földet szinte lakatlanná és kietlenné tevõ katasztrófa után játszódnak az Echelon és a Sai túlélésért folyó harca során. Az Echelon a bolygónkat sújtó borzalmakat nagyfokú techológiai jártasságának köszönhetõen élte túl, miután hibernálták magukat a katasztrófa idején, míg a Sai törzsi csoportot remek alkalmazkodó képessége segítette ki a pácból.
És hogy mi volt ez a katasztrófa? Az Esemény (mostanság trendi ez az elnevezés) emberi hibák sorozatának következménye - az ember annyira szerette volna megmenteni a világot, hogy végül tönkretette. Az Esemény elõtt 22 évvel ugyanis a világ legjobb tudósait azzal a feladattal bízták meg, hogy dolgozzanak ki egy eszközt az idõközben igencsak megtépázott légkör helyreállítására, megmentve így a Földön élõ emberek jövõjét. Néhány hiba azonban a feje tetejére állított mindent, s elszabadult a pokol: pusztító viharok jöttek létre, melyek lerombolták a városokat és szinte kivétel nélkül végeztek az emberiséggel.
Kevesek élték csak túl, és õk is beleõrültek kis híján a történésekbe. Néhányan földalatti cellákban, hibernálva próbálták meg átaludni a katasztrófát, míg a kirekesztettek szembenézve a viharokkal, alkalmazkodva a megváltozott környzethez élték túl a történteket. Elõbbiek végül az Echelon, míg utóbbiak a Sai csoportba tömörültek, s eltérõ elképzeléseik a világ jövõjével kapcsolatban háborúba taszították a bolygót - megkezdõdött a Stormrise.