Stormrise

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
majd képeket vki nyomasson be

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem éri meg a kínlódásodat, hidd el. Nagy rakás szar lett.
Csúnya, nehéz irányítani, és még unalmas is.Nagyon gagyi pfff<#levele>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

grebber
Elõször elkezdtem telepíteni DT-ból felénél kiírja csomó fájl nincs meg mondom megnézem mi a gondja.Ekkor látom eltûnt a DT meghajtója !!!!!!!!
Telepítést Canceltem de nem hagyta abba RESET segített csak.
Mondom akkor kimásolom a HDD-re a tartalmat és onnan telepítem ekkor meg azt írja már fut a SETUP és nem tudom telepíteni 😞

Mindegy majd holnap újra megpróbálom hátha meggondolja magát és képes lesz feltelepülni!

Next PC upgrade: 2022

grebber
LOL ilyet sem kurtam még feltelepíteni sem tudom!

Maxtreme
Jobb, mert sokkal csicsásabb mi? <#nyes>

Tatyla
gémpaddal irányítani stratégiát,hááát nem tudom...
jó lesz ez amúgy csak érjen le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tedd fel. Én imádom a Vistát, sokkal jobb, mint az XP.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kint van pc-re is, csak az a baj vista kell nekie.

grebber
Xbox 360-ra már van warez!

Prince23
Ez már kijött? vagy mi a szösz?
Jövõhéten jön ki!

grebber
Elég jók a konzolos értékelések.
Igaz eddig csak 1-1 értékelés van ps3 50% xbox 360 40%.
Ez sem váltja meg akkor a világot!

grebber
grebber

Prince23
Új tréler

bakker 😛

Prince23

Prince23
Prince23
Karakterek
Egyre jobban tetszika gáma, sztem nem lesz rossz játék...

hahó... a total war teljes alkotóitól van... és mindjárt a anyakunkona megjelenés. (márc. 24)

Prince23
grebber
Itt írnak a DX10 és DX10.1-rõl

Meg azt is írják hogy ez lesz az elsõ valódi DX10-es game!

Prince23
Prince23
Prince23
Friss képek + dobozkép

Megjelenés: március 24

Prince23
Tutorial HD
Csak erõs idegzetûeknek (PC-s felhasználónak szól!)<#vigyor>

http://www.stormrisegame.com
Még kicsit üres, de ahogy közeledik a március, szépen lesz rajta minden.
Az lehet, hogy X360-PS3 a fõ fejlesztési irány, de a videók után várjuk szeretettel a PC verziót. <#nyes>

Prince23
Részlet a gamekapocs oldaláról:

"...(stromrise) egy baljós jövõképet fest a játékosok elé: a Stormrise eseményei több száz évvel a Földet szinte lakatlanná és kietlenné tevõ viharsorozat után játszódnak az Echelon és a Sai túlélésért folyó harca során – természetesen mindkét frakcióhoz készül hadjárat, két különbözõ játékstílust ígérve."

Prince23

Prince23
Prince23
Kissé WiC és CoH beütése van (zoomolás)

grebber

Emiatt hagytam abba.😉 😊

és ki ne hagyd hogy havidijas 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Phu,én nem tudom.😄
Régen játszogattam vele,de nem foglal sokat,és régi(és elég ronda).

Prince23
És mennyit foglal aza játék? mikori?

Nem. Realisztikus,kevesebb RPG elemmel. Ahogy jutsz felfelé a ranglépcsõn,úgy lesznek jobb fegyverek,használhatsz jobb jármûveket,stb.

Pepsi Twist
de ez olyasmi mint a wow?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Prince23
Én speciel Mass Effect és Witcher stilusban képzelném el a BioWare-tól😊
Nem tom vki mondta még régen nekem, h már van akcio rpg hack and slashbe 2 vh-s játék...

Bezony,hogy van,és nagyon jó. Érdemes kipróbálni.

tigeroo
olyan van asszem 😄 WWII online vagy miatök
Pepsi Twist
2.vh MMORPG na arra lehet fizetnék 😊 havonta

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Montanosz
teljesen egyetértek
elég már a mindenféle futurisztikus kakiból

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Prince23
Az jó ötlet lenne. én még gondolkodtam egy 2. vh-ús cRpg-rõl is, olyat úgyse alkottak a nagy játékfejlesztõk 😄

2. világháborús Total War kéne,nem egy ilyen kaksimogyoró.:|

akyyy
dedó

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NEOreg3
olyan gears of war fílingem lett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SötétBarom
Creative Assembly-t szeressük, remélem jól sül el.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
A Sega gondozásában készülõ stratégiai játék, amely a jövõben játszódik és 2009-ben jelenik PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra.

Pontosabban Creative Assembly-tól!
A Total War sorozatról ismert Creative Assembly új stratégiája fejlesztésekor eltávolodik a történelemtõl, s egy fiktív jövõbe helyezi a Stormrise történéseit.
A Stormrise eseményei több száz évvel a Földet szinte lakatlanná és kietlenné tevõ katasztrófa után játszódnak az Echelon és a Sai túlélésért folyó harca során. Az Echelon a bolygónkat sújtó borzalmakat nagyfokú techológiai jártasságának köszönhetõen élte túl, miután hibernálták magukat a katasztrófa idején, míg a Sai törzsi csoportot remek alkalmazkodó képessége segítette ki a pácból.
És hogy mi volt ez a katasztrófa? Az Esemény (mostanság trendi ez az elnevezés) emberi hibák sorozatának következménye - az ember annyira szerette volna megmenteni a világot, hogy végül tönkretette. Az Esemény elõtt 22 évvel ugyanis a világ legjobb tudósait azzal a feladattal bízták meg, hogy dolgozzanak ki egy eszközt az idõközben igencsak megtépázott légkör helyreállítására, megmentve így a Földön élõ emberek jövõjét. Néhány hiba azonban a feje tetejére állított mindent, s elszabadult a pokol: pusztító viharok jöttek létre, melyek lerombolták a városokat és szinte kivétel nélkül végeztek az emberiséggel.
Kevesek élték csak túl, és õk is beleõrültek kis híján a történésekbe. Néhányan földalatti cellákban, hibernálva próbálták meg átaludni a katasztrófát, míg a kirekesztettek szembenézve a viharokkal, alkalmazkodva a megváltozott környzethez élték túl a történteket. Elõbbiek végül az Echelon, míg utóbbiak a Sai csoportba tömörültek, s eltérõ elképzeléseik a világ jövõjével kapcsolatban háborúba taszították a bolygót - megkezdõdött a Stormrise.

← ElőzőOldal 2 / 2