Stormrise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma találtam egy akciós csomagot ezzel a gémmel meg egy total valamivel, nemvettem meg, mert féltem, hogy megint belenyúlok, mint néha-néha...
De most igy visszaolvasva...szerencse, hogy nemvettem meg, mert akkor megtanitottam volna repülni elég gyorsan a lemezt!
Pedig az elõzetes videókból jónak tünt!
Ami feltûnt, hogy egy eclipse áll ott, ahol leraktak a küldetés elején, de nem bírom irányítani.
Ötlet? (Azon kívül hogy kezdjem elõrõl a küldetést, mert elég nehéz volt, akkor inkább kukába a lemez...)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
lol
Lehet majd a windows7-nek csinalok egy particiot, kivancsisagkeppen, illetve egy gyors googlezas utan talaltam par erdekes dolgot arrol, hogyan is kell Dx10-et feltolni XP-re (nyilvan nem tokeletes modszer es lehetnek csunya hatulutoi, de altalaban a hobbyprogramozok nagyon jo dolgokat kepesek letrehozni).
Akkor keresnem kell vmi mast, vista meg nem volt fenn nalam, es egy jatek miatt most nem fogok nekiallni felrakni....
Majd arra leszek kiváncsi ha már nvidianak is lesz dx10.1 vagy ha ilyen nem lesz akkor dx11-es VGA-ja hogy mit tud majd ati dx11-esével szemben.
Most már a CoJ mellett itt a másik Atis game!
pedig enneka gémnek lenne varázsa, csak hát az alkotók elbszták, hogy csak Vista Only. Ez nagy hiba volt.
A CF és az SLI mûködése itt különbözik. A CF-et lehet programkódon keresztül is támogatni, de az SLI-hez a programkód mellett profil is kell.<#wink>#wink>
amugy siman megy win7-en is.
szerintem
PH-s fórumozók csináltak teszteket egy 295GTX egy szinten mozog teljesítménybe a 4830-as karival. Tényleg megmutatkozott, hogy igazi DX10 alatt jobban teljesít a Radeon. Csakhogy ez olyan mint halottnak a csók, egy ilyen játék nem fogja megváltani a világot. Még nem próbáltam de a kommentek alapján elég felejthetõ kategória. Max tesztelésre lesz jó, kár érte 😞
látszik hogy vistás a játék, "senki" sem ír a topikba magáról a játékról...<#vigyor>#vigyor>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Toshiba L300-2C5
És persze ottvan a beharangozott épületeken uggrálás, errõl csak annyit hogy az esetek nagy részében elõbb akadnak el a falnak futva az egységeim minthogy felugranának az épületre, aztán a következõ pillanatban hopp fentvannak mégis az épületen csak az animációt hagyták ki.
Nemtudom lehetséges-e, de én eddig nem találtam módot arra hogy megmondjam az egységeknek mit támadjanak, úgy vettem észre csak mozgási parancsot lehet nekik adni (ami a közelharcosoknál elég ciki, mivel elõbb odafutnak aztán 1-2 másodperc hatásszünet és csak aztán kezdenek el támadni).
A campaign-be nemigazán kezdtem még bele, arra nemtudok mit mondani.
Kétlem hogy bármiféle siker lenne a játék PC-n, de szerintem konzolokon se fog nagyot ütni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vannak ugye az egységeink pl:Fõ Commander és tegyük fel hogy 4 gyalogos egység.
Kivan jelölve a Fõ Commander és eltudod hogy menjen xy pozicióba.Ha szükséged lenne a többi egysége akkor jobb gombot az egéren nyomva kell tartani és a gyalogos egység irányába fodítani az egeret (ekkor megjelenik egy csík azt kell az egységre írányítani) ha megvan az egység jelzi az egység "jelét" elengedet egeret és odaugrik a gyalogos egységhez.
Szal ez baromi lassú így.Lehet másnak ez nem okoz gondot,de ez így nem okés.
Nem lett volna ezzel a game-el gond ha nem teszik bele ezt az írányítást.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Grafikája az elmegy de kurvára lassan fut mindent maxra tettem 10-20 fps között mozgott.
Meg is kapta a deletét.
de sztem xp akkor is jobb játszás terén.
Az Endwar is ugyanúgy fut, viszont Vista alatt gyorsabban altabolok (játékból ki és vissza), ráadásul gyorsabban is reagál az egyéb programok indítására, mikor a játék a tálcán van. Endwar 1280x1024, medium és high keveréke a beállításokban és játszható, élvezhetõ. Gépem 4000+ (egymagos, 2,7GHz-re húzva), 2Gb Ram és Radeon 1950GT (256 M😎.
Röviden: gördülékenyebb is a munka és szórakozás.
Hogy mely játékok nem indulnak, errõl nincs infóm. Egyik haverom panaszkodott a Colin 2005-re, de sajna még nem néztem meg. Odaadtam az eredeti példányomat, hogy nézze meg õ maga. 64 bites Vistával tudom, hogy nem indul el 2-3 friss játék (régiekkel is lehet gond). de sokat fejlõdött a 64 bites Vista is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
maradok xp sp3. Vistát fel nem teszem az egyszer biztos, mégha a crysis 5-rõl is lenen szó...
windows 7 powa inkább.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
De ha nem tetszik a Vista, akkor Win7-ezz, de gondok lehetnek (és még nincs benen minden, amit még bele fognak tömni.) Ráadásul itt-ott elõfordulhatnak problémák még vele (mivel nem végleges).
DX-nek szabályai vannak, melyeknek meg kell felelni. Ami XP alá vna, az DX utánzása openGL-el és had ne mondjam milyen eséllyel. Sokkal okosabb dolog vírusokat telepíteni a céges gépünkre vagy otthonra, ahol fontos adataink vannak, mint ezt használni. (Végül is az XP-hez való progi semmi, csak egy maszlag. Még csak programnak sem nevezhetõ, egy régi vírus komolyabb alkalmazás.)
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |