792
Minden ami a testi és lelki egészséggel, betegségekkel kapcsolatos (tippek, olvasmányok, alternatív gyógymódok, tapasztalatok).
-
#71 YouTube - Ne piSzmogj Budapest! - m1 tudósítás (2008 jan 29)
Meditáció kezdőknek (hu) -
#70 Korrupt orvosok, sugalmazott cikkek a gyógyszeriparban - index.hu -
kocsisgabor9999 #69 Erről szól ez a mocskos világ. -
#68 ECHO - Ellen kell állni a gyógyszerlobbinak
Pénzt követel a gyógyszerlobbi -> jó hatásvadász cím, a madárinfluenzáról van szó gyakorlatilag :D
egeszseg-hazugsagok - Egészségügy?
Védekezzünk a gyógyszeripar ellen
Gyógyszer ellen nincs orvosság! - vagy mégis?
BBC Hungarian | Betegség Gyógyszer Haszon -
kocsisgabor9999 #67 Termékek.
Termékek. 2
-
#66 Szendi Gábor: Az Algopyrin-Quarelin ügy
Szendi Gábor: Tudományos botrányok a gyógyszeriparban.
Szendi Gábor: Alátámasztható a mammográfiás mellrákszűrés hasznossága?
Hiperaktivitás
termeszetgyogyasz.eu -
#65 Egy másik topikban (pontosabban a Cenzúrázott egészség topikban) írtak néhány linket még régebben, beírom őket.
Az igazság a szcientológiáról
Med-Courier Egészségügyi Információk - A vitaminokról
Halas.net - Cenzúrázott egészség
A C vitamin útja
Ha tudtok jó linkeket, cikkeket, olvasmányokat még amik témába illenek ne tartsátok vissza! -
#64 Még egyiket sem töltötte le senki amiket feltöltöttem -
Fbn Lx #63 én pl. esőben, sárban vagyok boldog :D
imádom az esőt, de olyan szinten,hogy soha nem voltam még beteg, ha esős volt az idő. ha már érzem a frontot, hogy jön az eső, tök jól érzem magam, ha meg éppen esik, az csodálatos.
ha süt a Nap, akkor sem voltam még beteg.
Az összes betegségem egyetlen időjárási viszonyhoz kapcsolható: a közömbös, igazából napsütés nélküli, de mégsem borongós időszakokhoz.
Szóval persze, a természet viselkedése rendesen befolyásolj az embert. Csak mindenkit másféle jelenség másféle irányba. -
amúgy a sok futóbolondra gondoltam, nem arra hogy mindez nincs hatással
biblia
szellemi lelki testi táplálék, kinek mi
de már láttam pusztán hit által rákos beteget gyógyulni, falumbeli, így bizton mondom ez a módszer müxik
-
#61 Nah egy kicsit vegyük komolyabban a témát! -
#60 Most nézem az oldalt amit belinkeltél, vannak nagyon jó cikkek tényleg.
Felhigított tudomány - Homeopátia
Többibe még csak beleolvastam, de ha lesz időm akkor lehet elolvasom az összeset :D -
kocsisgabor9999 #59 marihuána vagy sima réti fű? -
sosemt #58 a fű állítólag megakadályozza a rák kialakulását. -
#57 Fűben, fában orvosság. -
#56 Elsősegély nyújtás -
#55 Barbara és Peter Theiss - Erdők, mezők patikája (A család, az orvos, a gyógynövények - együtt az egészségért) -
#54 A poltikai élet egészségre való hatásáról szerintem lehet beszélni - ha van valakinek valami olyan információja erről, amit átlagosan nem tudnak az emberek! :-) -
FrancescoTotti #53 Ez nem politika, az egészség vonatkozásában beszélünk a kormányról. Nincs politikai téma egyszerűen. -
Mirk #52 Politikát el se kezdje senki -
#51 Hopsz elfelejtettem belinkelni az első hozzászólásomban; Müller Péter: Szeretetkönyv - elejét szerintem mindenképpen olvassátok el.
És egy másik: Betegség és fájdalom nélküli élet -
#50 Jah ez sajnos igaz, de sok minden rontja a közhangulatot (ebben ugye szerepe van az amit látunk/olvasunk a médiában is, negatív érzelmeket váltanak ki emberekben, emberek között, feszültséget, stb.. -
kocsisgabor9999 #49 Tudtam, hogy néhány agyilag visszamaradott vérpista megpróbálja majd elbaszni a topikot... -
FrancescoTotti #48 Ha valaki a szívén viseli az ország sorsát, simán belebetegedhet a kormány ténykedésébe. -
#47 Remekül ellentmondtál egyetlen mondatban magadnak. Grat.
A test, lélek, szellem állapota pontosan, hogy függ az időjárástól /esőben, sárban depressziósabb hangulatú, befelé forduló emberekkel találkozol/... az meg bizonyított tény, hogy a rossz hangulat gyengíti az immunrendszert, ráadásul nyirkos környezetben a vírusok, baktériumok jobban terjednek.
A "lerombolt ember pusztította Föld" áááá dehogy folyásolja be az egészséget és a szellemet
A kormány meg a morált... a morál meg mindenre hat, igen az egészségre is. -
#46 testi,lelki és szellemi
csak hogy teljes legyen a kép, mert sokan nem tudják hogy e három összetevőből áll az ember, ezért a saját betegségüket is a kormányra))))
az időjárásra, lerombolt emberpusztította földre,meg egyebekre fogják
-
#45 omg. O.O -
#44 Köszi. -
#43 Érdekes topik, de azért én átteszem az általánosba, majd onnan tovább dobjuk a tudományos felé ;) -
#42 Mérgező italunk: a tej
Itt egy kicsit másképpen írja, szerintem ez jobb (bár a lényegen nem változtat :( ) -
Mirk #41 :O -
#40 Ejha, na erről viszont tényleg nem hallottam még - és tényleg, wikipedia-n is ír erről (kicsit rövidebben). Francba én imádom a tejet és tejtermékeket :( -
Fbn Lx #39 "ha tejet nem is, de tejterméket mindenféleképpen"
minden bizonnyal az évszázad (egyik) átbaszása.
tudományos cikket kérek arról, hogy az emberi szervezetnek miért van szüksége a tehén által a borja számára termelt, és a borja számára ideális folyadékra.
ha voltál már kórházban, látod a szép nagy plakátokat, hogy igyon mindenki tejet. Mert az egészséges, és segíti a csontok fejlődését.
Csak azt nem értem, hogy az ókori európai állattenyésztő, vándorló törzsek előtti, tehéntejet nem fogyasztó, vagy éppen Ázsiában élő, tejet soha nem fogyasztó emberek csontozata évezredeken keresztül hogy a *csába nőtt meg -.-
nem tudom, hogy miből mennyi van a tejben, de az biztos: van benne genny, és oltóanyag.
Legalábbis a bolti tejben. a házi tej valamilyen szinten kíméletesebb.
Arról nem is beszélve, hogy a csontritkulás kialakulását statisztikailag marhára nem előzi meg, és többszöröse van benne annak a kalciumnak, ami az ember számára szükséges lenne.
nem hiába, a tehén teje a borjakra lett optimalizálva, nem az emberre.
Nem tudom, hogy pl. a tej idegsejt-gyilkos hatását miért nem propagálják sehol.
Jelenleg ezt a cikket találtam csak, érdemes olvasni. -
#38 Igaz. De hamarosan jön dronkZero, és kijavítja a "komplett marhaságaimat" (kiváncsi vagyok)... Remélem ezuttal legalább el is olvassa amiket linkeltem, és a hozzászólásomat is végig olvassa (előbbit biztosan nem fogja, túl tájékozott és okos ahhoz...). -
FrancescoTotti #37 Még el sem kezdtük a vitát :D -
#36 ja a tanszék felett levő Solvo Biotechnológiai cég vezérigazgatója meg a másik órán olyan adatot mondott (mondjuk mondta a Biotechnológiai alapjain is) hogy a gyógyszerek kb 40-60%-kának nincs semmilyen hatása. (Nem mindig ott hat amire kéne, mire eljut oda már bomlik stb)
Az aszpirint ma már nem is lehetne engedélyeztetni.
Hogy a biotechnológia az eddigi gyógyszerek 400 targetpontját fogja 6000-re bővíteni, vagyis majd maga mögé utasítja pár évtizeden belül a több évezredes orvostudományt :) Hogy előre megmondható már most is egy részben hogy a csecsemő milyen betegségre és melyik életkorában(!) lesz hajlamos.
Mindenki egyéni különböző dózisokat kap majd ugyanarra a betegségre (mivel mindenki máshogy reagál a gyógyszerekre de ezt ma még nem veszik figyelembe mert még nem képesek annyira rá)
És a genetikai módosítások, megelőzések okán: Kié az egyénben lévő genetikai információ? az egyéné vagy a társadalomé? Mert egy egyéni beavatkozás a génállományba következményeket fog szülni az egész társadalomra vonatkozóan! Meddig mehetünk, mikortól válik fajnemesítéssé a dolog. GM növények. Ilyenek. -
#35 Egy moderátor sem jár erre mostanában :( -
#34 Mármint milyen olcsó vitamint, honnan? Erről valami pontosabb infot írhatnál ;) -
Mirk #33 szerintem meg mindegy mi van a vitaminos dobozra írva
Egy akármilyen olcsó vitamint szedek minden nap 1-et, nem voltam beteg másfél éve. Influenzás sose voltam -
#32 Gondolom akkor érdekesek voltak. :)