54
-
#14 Hogy ne ilyen szőrszálakból keljen megismerni ezeket az állatokat.
"Így a Jurassic Park 4. helyett legfeljebb a Jégkorszak 3. lenne leforgatható valódi szereplőkkel."-egyébként aki már látta a Jégkorszak előzetesét az tudhatná h abban is lesznek dínók :D
Toto66 az a Molli az Dolli akar lenni:) -
Cat 02 #13 Most komolyan azt hiszed h még nem próbálták meg ? Valami titkos szarságban usa/kínában ? -
#12 Hozzávalók:
-1db nagy hím elefánt
-10tubus teknokól
-1zsák majom szőr
Kész van mamut. Nincs benne semmi extra.
Nekem valami sárkánykoponyakocsonya kell, mit nekem mamut. -
toto66 #11 Írják, hogy nem kell... -
toto66 #10 És ez nem is klónozásról szól, ugyanis arról van szó, hogy a géntérkép alapján létrehozni a génállományt, kromoszómákba szervezni, és rávenni valamilyen élő sejtet (aminek a génállományát erre kicserélik), hogy legyártson ez alapján modjuk egy mamutot. Itt még messze nem tartunk, még Molli sem teljesen így "készült". -
babajaga #9 És mi a kutya büdös faszának kellene mammutokat csinálni esztelen marha tudósoknak nevezett barmok? -
toto66 #8 Hány embert klónoztak már? -
dez #7 De lehet, csak a klónozás mai módszereivel túl nagy az esély a genetikai hibákra. -
toto66 #6 Embert még nem lehet, erről hallottál már? -
dez #5 Klónozásról hallottál már? -
toto66 #4 ". Többek régi álma hogy az ősi DNS-ekkel rég kihalt fajokat hozzanak vissza az életbe, a tudósok többsége azonban erősen kételkedik ennek sikerében.
"
Ma még az embert sem lehet létrehozni, (csak a hagyományos módon C:) hiába ismerik a géntérképét... -
darkhill #3 ezért borotválják le a hajukat az ufok -
#2 1-2% os eltérés van az Ember és más fajok közt....akkor ezzel a 80% al mit is mondjak... -
Wharyoo #1 ..."Ugyanakkor a rágcsálók még a főemlősöknél is nagyobb genetikai változásokon estek át, tehát elképzelhető, hogy a méret vagy az anyagcsere is közrejátszik a fejlődésben."...
Én nem vagyok genetikus, sem tudós, még csak biológus sem, de számomra elég egyértelmünek tünik az összefüggés. A nagytestü állatok anyagcseréje általában lassab, a kistestüeké gyorsabb, emiatt az életciklusuk és a szaporodásuk is ehhez igazodik. A lassú, illetve gyors szaporodás pedig ritkáb ill. gyakoribb mutációkat eredményez. Szerintem tök logikus...