80 százalékos a mamut géntérképe
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
". Többek régi álma hogy az õsi DNS-ekkel rég kihalt fajokat hozzanak vissza az életbe, a tudósok többsége azonban erõsen kételkedik ennek sikerében.
"
Ma még az embert sem lehet létrehozni, (csak a hagyományos módon C😊 hiába ismerik a géntérképét...
"
Ma még az embert sem lehet létrehozni, (csak a hagyományos módon C😊 hiába ismerik a géntérképét...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
ezért borotválják le a hajukat az ufok<#alien2>#alien2><#alien>#alien>
1-2% os eltérés van az Ember és más fajok közt....akkor ezzel a 80% al mit is mondjak...
Jaffa Kree!
..."Ugyanakkor a rágcsálók még a fõemlõsöknél is nagyobb genetikai változásokon estek át, tehát elképzelhetõ, hogy a méret vagy az anyagcsere is közrejátszik a fejlõdésben."...
Én nem vagyok genetikus, sem tudós, még csak biológus sem, de számomra elég egyértelmünek tünik az összefüggés. A nagytestü állatok anyagcseréje általában lassab, a kistestüeké gyorsabb, emiatt az életciklusuk és a szaporodásuk is ehhez igazodik. A lassú, illetve gyors szaporodás pedig ritkáb ill. gyakoribb mutációkat eredményez. Szerintem tök logikus...
Én nem vagyok genetikus, sem tudós, még csak biológus sem, de számomra elég egyértelmünek tünik az összefüggés. A nagytestü állatok anyagcseréje általában lassab, a kistestüeké gyorsabb, emiatt az életciklusuk és a szaporodásuk is ehhez igazodik. A lassú, illetve gyors szaporodás pedig ritkáb ill. gyakoribb mutációkat eredményez. Szerintem tök logikus...
← ElőzőOldal 2 / 2