54
  • Jrex
    Hogy ne ilyen szőrszálakból keljen megismerni ezeket az állatokat.

"Így a Jurassic Park 4. helyett legfeljebb a Jégkorszak 3. lenne leforgatható valódi szereplőkkel."-egyébként aki már látta a Jégkorszak előzetesét az tudhatná h abban is lesznek dínók :D

Toto66 az a Molli az Dolli akar lenni:)
  • Cat 02 #13
    Most komolyan azt hiszed h még nem próbálták meg ? Valami titkos szarságban usa/kínában ?
  • k9duli
    Hozzávalók:
    -1db nagy hím elefánt
    -10tubus teknokól
    -1zsák majom szőr

Kész van mamut. Nincs benne semmi extra.

Nekem valami sárkánykoponyakocsonya kell, mit nekem mamut.
  • toto66
    Írják, hogy nem kell...
  • toto66
    És ez nem is klónozásról szól, ugyanis arról van szó, hogy a géntérkép alapján létrehozni a génállományt, kromoszómákba szervezni, és rávenni valamilyen élő sejtet (aminek a génállományát erre kicserélik), hogy legyártson ez alapján modjuk egy mamutot. Itt még messze nem tartunk, még Molli sem teljesen így "készült".
  • babajaga
    És mi a kutya büdös faszának kellene mammutokat csinálni esztelen marha tudósoknak nevezett barmok?
  • toto66
    Hány embert klónoztak már?
  • dez
    De lehet, csak a klónozás mai módszereivel túl nagy az esély a genetikai hibákra.
  • toto66
    Embert még nem lehet, erről hallottál már?
  • dez
    Klónozásról hallottál már?
  • toto66
    ". Többek régi álma hogy az ősi DNS-ekkel rég kihalt fajokat hozzanak vissza az életbe, a tudósok többsége azonban erősen kételkedik ennek sikerében.
    "
    Ma még az embert sem lehet létrehozni, (csak a hagyományos módon C:) hiába ismerik a géntérképét...
  • darkhill
    ezért borotválják le a hajukat az ufok
  • Goaulds
    1-2% os eltérés van az Ember és más fajok közt....akkor ezzel a 80% al mit is mondjak...
  • Wharyoo
    ..."Ugyanakkor a rágcsálók még a főemlősöknél is nagyobb genetikai változásokon estek át, tehát elképzelhető, hogy a méret vagy az anyagcsere is közrejátszik a fejlődésben."...

Én nem vagyok genetikus, sem tudós, még csak biológus sem, de számomra elég egyértelmünek tünik az összefüggés. A nagytestü állatok anyagcseréje általában lassab, a kistestüeké gyorsabb, emiatt az életciklusuk és a szaporodásuk is ehhez igazodik. A lassú, illetve gyors szaporodás pedig ritkáb ill. gyakoribb mutációkat eredményez. Szerintem tök logikus...