Fizetetlen túlóra a Vista használata miatt

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Szar hely lehet. Nekem fél perc alatt bootol a gépem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezekre a céges gépekre rápakolnak egy adag kémprogramot, meg vírusírtót, meg mindenféle távmenedzsment szoftvert. Nekem is kell vagy 12 perc, míg lefut minden logon script meg az összes céges szar elindul és tudom használni. Pedig ez még Xp.
Narxis
Egy olyan profitorientált országban mint az USA? Simán lehetnek olyan kapzsik, hogy egy dollárt nem költenek hardverre, csak megvetette a fõnök mert tetszett neki az ájero.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ismerek olyan helyet, ahol az ott dolgozók mondták a szervizes kollégának, hogy nagyon szeretnék, ha javítás közben történne valami egyik másik géppel, mert iszonyatos rajtuk dolgozni. volt olyan gép, amire még a win 98 is úgy ment fel, hogy kérlelni kellett. aztán áttértek valami masszívan windózos xpés dologra és költséghatékonyság alapon, ott akarták tartani azokat a gépeket is..
el tudom képzelni, hogy usákiában is vannak olyan munkahelyek, ahol még ugyanúgy 300mhz-es géppel, 14 colos crt-n nyomják, mert még nem romlott el.

\"The voices are back... Excellent.\"

Tinman
Baromság már megint.
15 perc elindulásra? Mire van ez feltelepítve 300 MHz-es P2-re? 128 MB rammal vagy mi?
Ilyen nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
15 perc boot és kilépés? Na nem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát elég érdekes ez a 15 perc fel/le állási idõ.... Az én notebook-omon a Vista Ultimate 2 perc alatt betölt és 15 másodperc alatt leáll. Ha ennyire hülyék hogy géphez optimalizáltan használják a vistát akkor haljanak meg. Nem kell minden csicsás szart rápakolni és kész.
Toshiba Satellite, Celeron M540 1,86Ghz, 1.5GB ram, sztem ennél rosszabb gép nem nagyon lehet nekik sem. Ha meg igen akkor az elég gáz.
A rendszergazdának sokszor egyáltalán nincs köze a gépekhez. <#rolleyes> Igen, valószínû, hogy maga a hardver se elégséges a Vistának (bár USSA-ról van szó...nem tudom, h ott milyen viszonyok uralkodnak), de személy szerint hozzátenném: talán nem kéne kéttucatnyi abszolút felesleges és nem használt programot startupba tenni se. <#rolleyes> Mert hogy ez is közrejátszik ebben, arra a nyakamat tenném.

Amúgy persze, tipikus amerikai módi: "rámszálltegylégyazétteremteraszánpereljükbeõket"... <#rolleyes> nem tudják hova tenni a nagyon sok pénzüket. <#violent>
mousee
Hát, már elég degenerált fõnök lehet...vagy jól megkent...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Az a baj, hogy ha a fõnök eldönti, hogy neki tetszik a Vista, és mindenhol azt akarja látni, akkor annak úgy kell lennie. Hozhatsz ellenérveket, hogy ígymegúgy de nem érdekli... Szóval lehet, hogy a rendszergazdának ehhez semmi köze.
mousee
háhááá XD

De jó is az, ha gyenge irodai gépekre felerõltetik a vistát 😊 Na igen, éljen a marketing, az MS, meg az emberi hülyeség...

Komolyan mondom, a mai számítógépes szakembereknek csak papírjuk van, de tudás az semmi... (gondolok itt a cikkben megemlített gépek rendszergazdáira...is)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

← ElőzőOldal 2 / 2