Fizetetlen túlóra a Vista használata miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
el tudom képzelni, hogy usákiában is vannak olyan munkahelyek, ahol még ugyanúgy 300mhz-es géppel, 14 colos crt-n nyomják, mert még nem romlott el.
\"The voices are back... Excellent.\"
15 perc elindulásra? Mire van ez feltelepítve 300 MHz-es P2-re? 128 MB rammal vagy mi?
Ilyen nincs.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Toshiba Satellite, Celeron M540 1,86Ghz, 1.5GB ram, sztem ennél rosszabb gép nem nagyon lehet nekik sem. Ha meg igen akkor az elég gáz.
Amúgy persze, tipikus amerikai módi: "rámszálltegylégyazétteremteraszánpereljükbeõket"... <#rolleyes>#rolleyes> nem tudják hova tenni a nagyon sok pénzüket. <#violent>#violent>
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
De jó is az, ha gyenge irodai gépekre felerõltetik a vistát 😊 Na igen, éljen a marketing, az MS, meg az emberi hülyeség...
Komolyan mondom, a mai számítógépes szakembereknek csak papírjuk van, de tudás az semmi... (gondolok itt a cikkben megemlített gépek rendszergazdáira...is)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.