Az X-akták 3. ismét földönkívüliekről szólna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 évet vártam egy új X-Aktákra, és az eredeti mondanivalójára, a földönkívüliekrõl szóló történetekre, simán lehetett volna írni egy jó forgatókönyvet, a sorozatban is van nagyon sok, de tényleg sok földönkívüliekrõl szóló rész, sok független egymástól, és nagyon odabasz, tehát lehetett volna valami jót kitalálni ufó témában... nekem egyáltalán nem tetszett, egy átlagos sorozatrésznek elment persze, bár volt rosszabb is a sorozatban.
Egyvalami vigasztal, a 3.ik mozifilmra való nagy esély, és hogy ufós téma lesz. Premierre megyek majd, az tuti 😊
Véleményem szerint, bármivel is álltak volna elõ Chris Carter-ék a világ több milliós (akár milliárdos <#buck>#buck><#ravasz1>#ravasz1>] rajongótáborának nem tetszett volna.
A vélhetõ magyarázat egyszerû: az X-Files: The Movie után egyszerûen lehetetlen normális mozifilmet csinálni... abban ugye mindenre fény derült, amit a sorozat alatt csepegtettek a türelmes nézõk fejébe. UFO-anyahajó fel- és elszállt, kolonizáció meg csak ugye 2012.12.22... szóval, mit lehet csinálni?
Hát köztes részt, melyben be lehet mutatni, hogy a nagy UFO-s, összeesküvéses sokk után miként élnek és dolgoznak más ügyön kedvenc ügynökeink.
Még mindig azt mondom: inkább egy ilyen rész, mint egy erõltetett UFO-s, 90-120 percben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a film
[b]Mulder és Scully is csak EMBERBÕL VAN - érzelmek, hit, félelmek, öregedés.
Iszonyúan tetszett az, hogy Mulder a filmben nagyon lassan válik "mulderessé" újra - aki ismeri a sorozatot, érzi, érti mire gondoltam.
Az is tetszett, hogy nem akart rókabõr lenni a film: nem folytatta az elsõ mozifilm tematikáját
Jó film volt. Fõképp, mert köztes, átvezetõ és light volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...na mindjár kapok ezért <#gun>#gun><#vigyor2>#vigyor2>
Köze nem volt az x aktás érzéshez.
Én is csalodott voltam. Nem érte meg a mozijegyet
az idegenek viszont nem hiányoztak, voltak a sorozatban más lények is. nekem pl az elsõ elõzetes után az volt az érzésem, hogy farkasember lesz benne.
a sci-fi legapróbb morzsáját nem éreztem a film alatt, a horror jelenet meg elvileg a végén lévõ emberszeletelés lett volna, ami inkább egy rossz poén. madonna csúnyább és fehérebb az új lemezének a borítóján, mint a jeges kádban úszó csajszi.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szóval a félõs mozibajárók miatt bukott meg a film. Még véletlenül sem azért mert egy óriási unalmas sz*r volt és kb annyi köze volt az X-Aktákhoz mint a mézeskalácsházikónak a térhajtómûhöz. 😊
Ja és eggyet értek azzal hogy az új Indy film X aktásabb volt ennél...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Nem. Annak köszönheti hogy simán szar volt a film <#banplz>#banplz>
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Reméljük a 3. rész legalább olyan jó lesz mint az elsõ volt😊
LOL szerintem ez a producer nem is látta a filmet<#idiota>#idiota> egy másik sötét és ijesztõ történetre.Kb a Jancsi és Juliska ijesztõbb mint ez az x-akták.
Sorozatban voltak sokkal de sokkal jobb részek mint ez a 2. rész!
Next PC upgrade: 2022