5222
dirt2_newbanner.jpg
  • grebber
    Én meg az a baj mindent égig akarok vinni(ez velem született betegség kb) (jó ennél pl az öcsipontok amit kapok igaz semmire nem jók de ha adja hát megszerzem őket) ezért is van 2TB tele telepített játékokkal cirka 100 telepített game van fent most!

• Fec papa
    Szintén, fent van DiRT2, The Saboteur, meg viszem tovább madden nflben a franchiset, meg persze ott van a multi is. nflben meg dirt2ben is... ja meg left4dead 2t és toljuk multiba ha összejövünk haverokkal.
  • tmisi
    Ott a pont, nem kötelező végigvinni, én is volt amit félbehagytam, mert már nem volt hozzá kedvem és türelmem (Stalker, Fuel).
    Én általában 30-45 percet játszok egy játékkal naponta (most csak három van fenn), és így sokáig kitart és változatosabb, mint órákat nyomni egy és ugyanazzal.
  • r4f1
    Sziasztok!
    Van 9 darab G27-es kormányom
    60 ezer Ft, garanciás! Dobozban, bontatlan, zsír új. Ha valakit érdekel dobjon mailt privátban.
    ( a G27 mai legolcsóbb ára 80 ezer Ft)( 25% kedvezmény)(1975 ös hozzászólásban link is van)

És a többi logitech oldaláról megrendelhető cuccra tudok adni 25% kedvezményt.

Szerk:
    Aki G25öt akart, annak sajnos rossz hírem van, mert a logitech honlapján sajnos még mindig egy árban van a G27-el.
    Mivel én is onnan tudok rendelni kedvezménnyel, ezért ez nektek nem éri meg. Sok terméknél ugyan ez van, de néhánynál érdemes megnézni az árat ,mert lehet hogy sokkal jobban jöttök ki. Pl a G27, 20 ezerrel olcsóbban tudom, mint bárhol máshol a neten.( újonnan garanciával.)
    Az árat úgy tudjátok megnézni , a többi termékre ,hogy kiválasztjátok mit akartok megnézni, katt a nevére ( nem a képre) utána bevásárlókocsiba és ott írja euróban az árat. 270el beszorzod ( euró miatt) utána 0,75-el ( a kedvezmény miatt) És annyiért tudom én megszerezni. Köszi, és bocs az offért.
  • hunbalee
    szegény colin forog a sirjába ettől a ratyi gammától
  • pxxl
  • grebber
    Mert legalább adja az öcsipontokat a profilomhoz arra legalább jó!
  • pxxl
    hát ha tekergetni akarok, akkor kimegyek az utcára autóval :) majd ha szimulátorozni akarok akkor estelg előkaparok egy kis pénzt kormányra. volt 2is régebben, de egyáltalán nem kötött le. inkább a valódi vezetés.
  • arty
    lehet, csak máshogy :) maga a gombnyomkodás kevésbé élvezetes, mint ha mondjuk egy "kormánykereket" tekergetnél, ami esetleg a helyzetnek megfelelően is viselkedik (többé kevésbé)

namost, ha valakit a játékmenet untat, attól a "tekeregtést" még élvezheti. de a bill. nyomkodást már kevésbé ;)
  • robotnyk
    akkor a fasznak kínlódod végig? falhoz állítanak, ha nem tolsz végig mindent ami szembejön? én max 1-2 órát tolok vele naponta, még csak lvl21 vagyok, a gridet is hetekig (hónapokig) toltam így.
  • bertino
    remek.
    és akkor neked aztán sokkal jobb lesz, hogyha ugyanazt elmondod még 2 milliószor.
    ez itt neked nem pálya, nem feltétlen kell reagálnod mindenre, ismerjük az álláspontodat és hidd el, vannak páran, akik nem kíváncsiak rá, haladj el a probléma mellett, ennyi.
  • grebber
    Reagálnak rá tehát én is és addig írom amíg van rá igény mivel ez az unalom dolog nem fog változni mert nem lesz benne több pálya!
  • bertino
    jolvan, elhisszük, elmondtad te is már ugyanazt 2 milliószor, huzz el, ennyi.
  • grebber
    Hát mivel mocskos mod unalmas semmi másra nem jó csak egyszer végigkínlódni és uninstall!
  • robotnyk
    eszméletlen jó billentyűzettel. érzed, hogy rásegít a játék, de nem olyan lehangolóan, mint pl a shiftben.
  • robotnyk
    neked ez csak egy játék a sok közül amit kipipálhatsz, ennyi.
  • pxxl
    miért ne lehetne élvezni bill-vel?
  • ajem kisa
    Figyu!
    Szabad ország, szabaccság va' tesó!
    Akko' jácc oannal, ami neked begyön, oszt kész, van akinek begyön oszt van akinek nöm, te az utobbiho' tartozó' ércsük, de kösssz, hogy megosztod velünk a dühödet, elégedetlenségedet, kérjük irj a fejlesztőknek is, hátha jobblesz a dörthárom... Várjuk a te játékaidet, egy másik topikban, máskor...
  • arty
    Nyilván erről is van szó. Aki ki akarja pörgetni 100%-ra, annak ez dögunalom. Engem egyelőre az se érdekel, hogy a karrierben sehol nem állok :) Sőt, inkább nekiálltam a Dirt1 kimaradt rallypályáinak brakemoddal (hosszabb féktávok) :)) (na így pláne értékelem a Dirt2 "vezetési élményét" és minden percét élvezem - és még komolyan neki se kezdtem a karriernek)
  • Totti5
    Billentyűzetekkel? gondolhatod mekkora élmény lehet... elnéztem itt pár videót, hát mit ne mondjak, így én sem élveztem volna egy percig sem.
  • grebber
    Dirt 2 esetében megint csak a körítést írod irányítás meg kezelhetőség meg multi. Ezek engem hidegen hagynak ha 10 pálya van.

Akkor legyen 5 órás a játék és akkor talán még jó is lenne de így félelmetesen szar mert halálra unja magát az ember.
  • ajem kisa
    Az AC-re énis eztmondtam, az tényleg unalmas volt, de a végére a támadást, védekezést összerakták jol, ha tudtad kezelni, akkor jo kis csatát hoztál ki 20-30 ember ellen! ;)

A Dirt2-t énis fikáztam, de állitgattam az irányitáson, és most kezelhetőbb, bár a Domination, és a terepjárós, meg a többkörös versenyeket nemsikerült megszeretnem azóta, de a rallyszakaszok (azonkivül, hogy rövidek) elég jóklettek, a multiról meg nemis beszélek, az naon király!
  • grebber
    Hát ha az nekik élmény hogy 20 órán keresztül alig 10 pályán mennek állandóan akkor egészségükre!

Ez kb olyan mellélövés mint Assassins Creed 1.
    Mindegy majd ezek is tanulnak belőle és talán majd a Dirt3.
  • ajem kisa
    Akinek eredeti, probáljuk ki mi is a multit jo, barátok meghivása van...
    KisaHun (asszem) a nevem!
  • arty
    vezetés élménye? esetleg? ;)
  • grebber
    Hát én nem tudom mit esztek ezen.
    Az hogy hot unalomba fullad az titeket nem érint?Vagy szerititek at otvar monoton dolgokat.

Ami + dolog az hogy a kinézete ellenére nagyon jól optimalizált de itt ki is fullad.
  • pxxl
    hmm van benne valami
  • bertino
    ja, kb. én is így vagyok vele, megérte a lóvét.
  • Zan
    Hát,ez a játék is gyönyörű lett!Nem is tudtam,hogy ennyire élvezni fogom majd.Gondoltam felrakom,ha már kaptam a kupont ingyen;de nagyon tetszik,alig tudtam abba hagyni:)!Seriouson nyomom,az márnekem bőven elég bill.-el;majd ha lesz valami kontrollerem,megpróbálkozom magasabb fokozaton.Flashbacket használom,akkor is ha emiatt egy kicsit árkádos lesz a dolog;úgy vagyok vele,hogy ha már belerakták,használom.

Szóval nagy-nagy respect a készítőknek!
  • Gabor_(HSF)
    Hát tényleg...engem még azóta sem tudtak fellocsólni
  • Attelee
    küldtem pü-t,mert nem látok senkit a játékon belül!
  •  Evil
    Na csak nem nektek is összejött? Tomyb nálunk is volt csak mindig kifagyott :D
  • Lacee86
    Na nyomtam pár versenyt Flashback-kel. Így már megy Serious-ban is, sőt, 1-2-t toronymagasan nyertem. :) Lesz ebből még következő szint is. :)
  • Torda5
    Nagyon jol osszerakot jatek csak dicserni lehet a fejlesztoket!!sokat fejlodtek az elsohoz kepest!
  • Hegyipapa
  • Szabi1991
    jó volt a kis multyparty.. :D

első találkozásom a jobb kormányos fordal.. első jobbos kanyarban lecsúsztam -.-'

roncsderby
  • MerlinW
    Lehet, hogy leállt, attól még lehet 100ezer már legyártott raktáron:) EX-et sem gyártják már régóta, mégis tele vannak velük a boltok polcai:)
  • Hegyipapa
  • RYO21
    Az megvan. De autóválasztáskor, és veseny közben döglik be ez a fos.
  • Fec papa
    Miután rácsatlakoztál haverra, megint nyomd meg F12-t és nem fog! Esetleg mondhatnátok hamachi szobát. :D