5222
dirt2_newbanner.jpg
  • pxxl
    "viszont megkérdezem a Microsoft kiegészítőkkel mi a baj?"
    az h Microsoft

node am jól néz ki az xbox360 kontroller is. gondolkoztam azon is, csak valahogy az a forma nem jön be nekem.
  • grebber
    Nem kell nő kevesebb időm lenne gépezni meg vinné a pénzt!
  • twine
    ...ok én elfogadom,,hiszen miért is ne lehetne minőség... :)
    viszont megkérdezem a Microsoft kiegészítőkkel mi a baj?
    Én úgy tudom (személyes tapasztalatom ugyanez) hogy pont ez az ami a legjobban megy nekik...Kurv@ jók az egereik ,,billentyüzetek...és hát a gamepadról sem hallotam rosszat eddig.... Mióta microsoft egeret használok nem vagyok hajlandó mást venni...persze nem vagyok hardcore-gamer több ezres egérpaddal....viszont sokat melózom a géppel,,fontos hogy mihez nyúlok egész nap....
  • pxxl
    jah ez idézet volt nemtom kitől, aki ideírta tegnap.
  • pxxl
    Vista/7 alatt itt tárolja:
    Users\felhasználói név\Documents\My Games\DiRT2\savegame\

Ellenben backup-ra el kell menteni ezt a mappát is:
    Users\felhasználói név\AppData\Local\Microsoft\XLive\
  • pxxl
    na jó, csk az elmúlt napokat nézve ez a napsütés már felér egy orgazmussal :D
  • MerlinW
    Ahova minden játék... Users\neved\Documents\My Games\DiRT2\savegame\
  • NIBI
    Ja még valami: a mentéseimet hova menti? :)
  • MerlinW
    Hoppá őt összehozzuk Grebberúrfival:) Remélem Grebber nem IE párti

Mondjuk valszeg lövése sincs a csajnak mi van a pólóján, csak annyi, hogy egy gerincferdüléses róka:)
  • MerlinW
    Mér? Szokott télen sütni:) Nincs is klasszabb, mint napsütésben térdig érő hóban botladozni:)
  • ajem kisa
    Kint vannak igazi nemkockanők!:D
  • pxxl
    Logitech = minőség
  • pxxl
    most pl csoda hogy SÜT A NAP
  • ajem kisa
    Valaki nemakaja megcsinálni a FAQ-t?
    Léccilécccíííí!!??
  • MerlinW
    Koppintás nem koppintás, Logitech = minőség, kényelem, volánbusz
  • bertino
  • NIBI
    Upsz, akkor annak má mind1. :D
    Sajna nem találtam meg... Vagy nem időben. :)
  • MerlinW
    Nos, ha egészséges vagy gondold át az életedet:) Ha nem vagy az akkor nem szóltam. Elképzelhetetlen mennyiségű csoda van odakint, csak ki kell nyitni a kicsi szemedet:)

Vagy gyűjts be egy nőstényt, oszt rögtön megváltozik a világ:)
  • pxxl
    még az elején kell átírni mikor csinálod a profilt.
  • NIBI
    Srácok, a nevemet hogyan lehet átírni a player one-ról?
  • pxxl
    jahm

• twine
    Bocs én azt hittem a chillstream izére gondolsz,,,
    Ez meg konkrétan PS kontroller....
    Kinek a pap kinek a lánya....ezt a két tábort látom egyébként...van aki erre esküszik....én az 360-as ergonomia mellet döntöttem,,,illetve a két analóg ravasz a 360 elején, az ami miatt igazán nem kellet gondolkoznom....ezen ha jól tudom nincs csak sima gomb elől az ujjaknál igaz?
  • pxxl
  • pxxl
    ez nem koppintás :D

• twine
    Ja értem,,,lehet így is gondolkozni,,,,igaz hogy akkor gyakorlatilag azt veszed csak a koppintását.... :D
    Remélem legalább akkora élmény lesz mint tegnap nekem...
    tégy úgy... :)
  • grebber
    Dehogynem.
    Engem a számítógépezés érdekel semmi más.Ebben lelelm örömömet.Egyszerűen nincs más ami érdekelne.
    Haverok azok állandóan buliról ugatnak meg így meg úgy voltak bebaszva.Nekik meg az a lényeg.Akkor inkább maradok számítógépfüggő.
  • pxxl
    mert inkább azt venném (és fogok is) mint egy ikszboksz cuccot :)
  • twine
    Húúú bazzz......akkor neked nem a Dirt2-vel van bajod.... :D
  • twine
    Igen pont ezt akartam írni hoyg a versenyszellem kimaradt emberünknél úgy tűnik :D de hát különbözőek vagyunk... :)
  • grebber
    Már leírtam nem egyszer nekem ott nincs élet, ott kint csak a kurva meló van hogy ne haljak éhen semmi más.
  • MerlinW
    Ezek szerint te sem sportoltál még soha:) Mármint szobán kívül.. mert azon kívül is van ám élet:)
  • twine
    Hozzáteszem....én behajtottam a fejem az "igába"... hagytam a "nagyoknak" hogy irányítsanak,,,de ugy érzem jól tettem...
    eddig is használtam egy kamu rádiós gamepadot...de annál minden játékban be kellet a gombokat álítani...a menüben nem lehetett használni stb-...Ez "mindent" irányit,,játékmenüt..stb...hozzá nem kell érnem a bill.-hez...mig az előzőnél ott kellet hogy a kezem ügyében legyen a bill. is...ráadásul a játékok egyből erre vannak konfigurálva,,,hozzáteszem igazán jól...át sem kell álitani semmit...
    Magyarul b@szottul konfortos...
    Ezért a kérdés a logitech mit tud nyujtani?
  • MerlinW
    Logitech-nek vannak nagyon kényelmes masszív XBox kontr. kinézetű gamepad-jei. Arra gondolt.
  • grebber
    1. Haverjaim az a kerek 3 aki gépezik szerencsére egyetértenek velem hogy egy unalomhalmaz ez a game! Multizni még véletlenül sem akarnak vele kb 30% nál már rá se néznek.

2. Nem érdekelnek a rekordok pláne nem játékokban!
    Mert az nekem mitől lenne jó nem tudom hogy 14 századdal jobb vagyok Jóskánál.Hát valahogy nem hoz lázba.

• twine
    bocsánat gamepad-ot akartam irni kontroller helyett....
  • twine
    logitech mi? kontroller? miért?
  • pxxl
    inkább egy logitech :)
  • twine
    tegnap hosszas tanakodás után "beruháztam" egy Xbox360 kontrollere...
    Aki nem akar csak kormányba feccolni,,,mert esetleg mást is játszana kontrollerel(mint én)...nagyon tudom ajánlani....
    Ha esetleg nem ismerné valaki: analóg gázkar(ahogy nyomod ugy gyorsul,,mint a pedál,,,,,analog kormányzás,,nem b@ssz@ úgy ki a kormányt mint amikor gombbal nyomod) egyszóval frenetikus...persze autós gammában egy több tízezres force feedback-es kormányt nem überel,,,de "többcélú" felhasználás mellet,,egy csoda....egyből tiz másodpercet vertem magamra az uj kontrollerel... :)
  • twine
    ....na ez az amit sosem értettem,,amikor ennyi játék egyszerre fent,,,így nekem egyik sem lenne élvezetes....de ez az amit ÉN nem értek meg...amit meg TE sosem fogsz, az amikor ugyanazon pályán több századszor, vagy akár ezredszer is nekiül az ember hogy javitson pár századot a saját,,vagy a haverja álltal felálított köridőn....mert az nem boldogít hogy egyszer láttam egy pályát és végigvittem,,,többször rá sem nézek....azt gondolom egy ilyen embernek nem is kellene autós játékkal játszani....Az viszont élmény mikor már ismered a kanyart, tudod melyiken lehet még pár századot hozni ha másként csinálod...stb...
    közben b@szt@t a haver hogy ez nem elég,,mert neki jobb lett az ideje...stb...különbözőek vagyunk.....te azt hiszem nem érzed az autós játékok élményét....mindegy hogy DIRT2 vagy bármi más....
  • MerlinW
    Ahogy mondja:)