5222
dirt2_newbanner.jpg
  • twine
    ....tegnap játék közben sokadszorra fogalmazódott meg bennem ugyanez a gondolat...tizenX éve foglalkozom Pc-vel és az autós játékokat mindig szerettem,,,és most ütöm a fejem a falba hogy eddig vártam a vásárlással,,,basszus az eddig nehéz pályákat most a (számomra) "uj" gamepaddal olyan könnyedén tolom végig az analog cuccok miatt,,hogy egyből extrémen-re álítottam a nehézséget,,mert.........mert...más dolog tudni papiron mit tud a cucc...és más használni...de tényleg befejeztem,,mert ez már sok amit művelek,,én is érzem,,,elnézést mindenkitől...Off részemről befejezve....kösz a türelmet :)
  • Attelee
    Ez tényleg pálya függö,pl Malaysia-i pályákon feljebb emelheted a kocsit a sár miatt,de ahol sok az aszfalt ott viszont lejebb lehet a kocsit ültetni!De ha csak single player-ben tolod és nem a legnehezebb fokozaton,akkor semmi értelme áligatni!Én savage fokozaton játszom 25.-ik
    szinten vagyok,de még nem volt olyan verseny amit ne birtam volna megcsinálni,és nem áligattam soha!
  • arty
    6-7 ezerért egy sokfunkcios eszköz vs. 16 ezerért egy kormány

azt persze nem hinném, hogy kérdés lenne, melyik jobb dirtre, de itt most konkrétan a gamepadokról volt szó, és a gamepadok királya a boxkontroller - szerintem
  • twine
    Nehéz erre válaszolni....ez annyira pálya/autó/sofőr függő hogy....nagyon...
    Ha azt sem tudod melyik mit jelent kezdj egy webfordítóval...mert én most a munkahelyről fentről lefelé el nem mondom sorrendben melyik mit jelent magyarul...
    Ha ezzel megvagy...mert gondolom pillanataok alatt ki lehet deriteni mit jelentenek magyarul,,,utánn meg leginkább a fantáziádra bíznám,,,ha rally és "lapos" pálya,,értelem szerüen lejjeb ültetni az autót,,,én eléggé alulkormányzottan szeretem,,,és a fékerőt is előréb tolom mert igy nem "látványautózom",,nem csuszkál ugy a fara,,ha meg kimondottan mégis ezt akarom ráütök a racsnira,,,,pályafüggő a váltóáttétel,,,de többségében rövidebre veszem,,,jobban pörög az autó,,,visszafordítós sokat fékezős pályáknál jól jön...stb...stb....tényleg pályafüggő mert ezek a beállítások pld. a Baya-s pályáknál tök szarok...vagy lehet hogy más teljesen másképp van szokva a vezetéshez...Fordits..és használd a logikád...ez aztán már tényleg nem egy olyan "nehéz" ügy mint az első részben ahol még a kerékdőlésszöget is állíthattad,,ez arkad beállítás...
    üdv
    twine
  • HUN BECSEHELY
    Nincs.Angol nyelven jelent meg.
  • miki10
    sziasztok!!

a colin dirt 2 höz van magyaritás?
  • miki10
    sziasztok!

van a colin dirt 2 höz magyaritas?
  • gameplusz
    Christian Weber - Electronic Love (Club Mix)
  • mflex #2173
    a videó alatti zenét, ki csinálja?
    thx
  • Szabi1991
    de qva kicsi ez a toyota :DD
  • Zan
    Egy másik kérdés bocsi,hogy nem az előzőben írtam ezt is:

Ha jobb kezelhetőséget akarok kicsiholni a kocsikból,szerintetek mit érdemes állítgatni a car setup-ban verseny előtt?És legfőképpen merre?:)
  • Zan
    Sziasztok!

nektek szokott olyat csinálni a game,hogy belassul egy kicsit aztán meg hirtelen visszagyorsul?Nem tudom mindenki számára érthetően fogalmaztam-e,de jobban nem tudom leírni.Nem szaggat,csak ,omdtha nem egyenletes lennem a játék sebessége;egyszer kicsit lassabb,aztan visszagyorsul.Elég idegesítő tud lenni néha..
  • Lazarus
    A billentyűzet kiosztást át tudod állítani, a kontrollert viszont nem érzékeli?
    Próbáld meg emulátorral, nem épp egyszerű beállítani, de ezzel mennie kell
  • DJ RX7
    sziasztok!
    lehet láma kérdés lesz, de: hogyan tudnám beállítani a gamepad-om, hogy működjön? ps3-as sixaxis controller (programmal működik pc-n is tökéletesen), ami persze eddig működött mindent játékkal amihez próbáltam (shift, grid, tdu, lfs). itt pedig bármit nyomok nem ismeri fel és a billentyűzeten kívül nem tudok más választani.
    mit rontok el? egyáltalán kompatibilis?

köszi előre is!
  • Fec papa
    Miután belépsz, addig kell nyomogatni F12-t mig azt nem mondja hogy Transfer Complete. ennyi. :)
  • pxxl
    nekem olyan gyönyörűen kifagy a játék hamacsitól ahogy illik
    nem azonnal, pár perc (és F12) után megáll bezár stb
  • Zoliwrc
    Ha használsz kormányt vagy valamilyen más USB-s játékvezérlőt, akkor a játék elindítása előtt húzd le a gépről, ha így indítod engedi átírni a nevet az optionsba. Mentsd el, lépj ki, kormány visszadug, játék indít és máris ott az átírt név
  • kifli
    hozd be a garázsba azt meglátom mit tehetek :D
  • NIBI
    Wáó, ismerős nevek. :)
  • Fec papa
    Jó volt ez az esti game. Volt hogy 8an mentünk, holnap megismételhetjük! :D
  • pxxl
    még ki lehet kalapálni?

• Szabi1991
    mint írtam lan.. szal vagy összedugva a gépek vagy hamachi..

aztán ha megjelenik el kell menni megvenni, mert bőven megéri :)
  • Piko888
    A Lan hogy megy? Kell hozzá Hamachi vagy simán törttel is elindul.
    Köszi
  • attila2323
    Ha a zenére gondolsz, osztom a véleményed, bár a szöveg nem kellett volna. :)
  • Szabi1991
    volt egy kis délutáni lanparty.. :)

• Smicy2
    msn :p
  • Szabi1991
    komoly kis gép :-)

• carloelsa
    :D
  • gameplusz
    Jó ízlésed van!
  • [HUN]FaTaL
    A Microsoft minőségi hardvereket gyárt, nem értem mi a problémád vele.
  • Fec papa
    Persze aki közben csatlakozna be, azt is szívesen várjuk.:)
  • Fec papa
    Akine olyan fél 9 fele van kedve játszani az jöjjön ebbe a szobába:
    DIRT2 Multi
    jelszó:123
    Rendesen karban lesz tartva a szoba, szóval inaktív embereket kirugom, EasyGhost néven vagyok, 3an-4en biztos vagyunk ma estére szóval még 4 emberke minimum kellene.
  • Breki33

Teljesen igazad van egy autós játékot kormánnyal kell játszani nem gamepaddal
  • Breki33
    Nyomja valaki Microsoft Sidewinderrel?
  • carloelsa

Toltam neki Extreme Modban :D lesz egy baki benne, a pálya vége fele 2-dik körnél a nagy tócsánál bejelentkezik valaki Xfire-re xD az utolsó körben meg nekimegyek a falnak xD de a videó része =D

• NIBI
    Van valami Hamacsi estére? :O
  • Szabi1991
    amikor nagy buddyk lesztek XD :D
  • carloelsa
    Lesz valami kis lanparty? :D
  • norbi56
    Ez a játék nagyonjó, sosem élveztem még ennyire a rallyzást:D Még csak 13-as vagyok de nagyon jó:D
  • RYO21
    Ken Blockos liverit hanyas lvlnél nyithatom ki?