5222
-
twine #2181 ....tegnap játék közben sokadszorra fogalmazódott meg bennem ugyanez a gondolat...tizenX éve foglalkozom Pc-vel és az autós játékokat mindig szerettem,,,és most ütöm a fejem a falba hogy eddig vártam a vásárlással,,,basszus az eddig nehéz pályákat most a (számomra) "uj" gamepaddal olyan könnyedén tolom végig az analog cuccok miatt,,hogy egyből extrémen-re álítottam a nehézséget,,mert.........mert...más dolog tudni papiron mit tud a cucc...és más használni...de tényleg befejeztem,,mert ez már sok amit művelek,,én is érzem,,,elnézést mindenkitől...Off részemről befejezve....kösz a türelmet :) -
#2180 Ez tényleg pálya függö,pl Malaysia-i pályákon feljebb emelheted a kocsit a sár miatt,de ahol sok az aszfalt ott viszont lejebb lehet a kocsit ültetni!De ha csak single player-ben tolod és nem a legnehezebb fokozaton,akkor semmi értelme áligatni!Én savage fokozaton játszom 25.-ik
szinten vagyok,de még nem volt olyan verseny amit ne birtam volna megcsinálni,és nem áligattam soha! -
#2179 6-7 ezerért egy sokfunkcios eszköz vs. 16 ezerért egy kormány
azt persze nem hinném, hogy kérdés lenne, melyik jobb dirtre, de itt most konkrétan a gamepadokról volt szó, és a gamepadok királya a boxkontroller - szerintem -
twine #2178 Nehéz erre válaszolni....ez annyira pálya/autó/sofőr függő hogy....nagyon...
Ha azt sem tudod melyik mit jelent kezdj egy webfordítóval...mert én most a munkahelyről fentről lefelé el nem mondom sorrendben melyik mit jelent magyarul...
Ha ezzel megvagy...mert gondolom pillanataok alatt ki lehet deriteni mit jelentenek magyarul,,,utánn meg leginkább a fantáziádra bíznám,,,ha rally és "lapos" pálya,,értelem szerüen lejjeb ültetni az autót,,,én eléggé alulkormányzottan szeretem,,,és a fékerőt is előréb tolom mert igy nem "látványautózom",,nem csuszkál ugy a fara,,ha meg kimondottan mégis ezt akarom ráütök a racsnira,,,,pályafüggő a váltóáttétel,,,de többségében rövidebre veszem,,,jobban pörög az autó,,,visszafordítós sokat fékezős pályáknál jól jön...stb...stb....tényleg pályafüggő mert ezek a beállítások pld. a Baya-s pályáknál tök szarok...vagy lehet hogy más teljesen másképp van szokva a vezetéshez...Fordits..és használd a logikád...ez aztán már tényleg nem egy olyan "nehéz" ügy mint az első részben ahol még a kerékdőlésszöget is állíthattad,,ez arkad beállítás...
üdv
twine -
HUN BECSEHELY #2177 Nincs.Angol nyelven jelent meg. -
miki10 #2176 sziasztok!!
a colin dirt 2 höz van magyaritás? -
miki10 #2175 sziasztok!
van a colin dirt 2 höz magyaritas? -
#2174 Christian Weber - Electronic Love (Club Mix) -
#2173 a videó alatti zenét, ki csinálja?
thx -
Szabi1991 #2172 de qva kicsi ez a toyota :DD
-
#2171 Egy másik kérdés bocsi,hogy nem az előzőben írtam ezt is:
Ha jobb kezelhetőséget akarok kicsiholni a kocsikból,szerintetek mit érdemes állítgatni a car setup-ban verseny előtt?És legfőképpen merre?:) -
#2170 Sziasztok!
nektek szokott olyat csinálni a game,hogy belassul egy kicsit aztán meg hirtelen visszagyorsul?Nem tudom mindenki számára érthetően fogalmaztam-e,de jobban nem tudom leírni.Nem szaggat,csak ,omdtha nem egyenletes lennem a játék sebessége;egyszer kicsit lassabb,aztan visszagyorsul.Elég idegesítő tud lenni néha.. -
#2169 A billentyűzet kiosztást át tudod állítani, a kontrollert viszont nem érzékeli?
Próbáld meg emulátorral, nem épp egyszerű beállítani, de ezzel mennie kell -
#2168 sziasztok!
lehet láma kérdés lesz, de: hogyan tudnám beállítani a gamepad-om, hogy működjön? ps3-as sixaxis controller (programmal működik pc-n is tökéletesen), ami persze eddig működött mindent játékkal amihez próbáltam (shift, grid, tdu, lfs). itt pedig bármit nyomok nem ismeri fel és a billentyűzeten kívül nem tudok más választani.
mit rontok el? egyáltalán kompatibilis?
köszi előre is! -
#2167 Miután belépsz, addig kell nyomogatni F12-t mig azt nem mondja hogy Transfer Complete. ennyi. :) -
#2166 nekem olyan gyönyörűen kifagy a játék hamacsitól ahogy illik
nem azonnal, pár perc (és F12) után megáll bezár stb -
Zoliwrc #2165 Ha használsz kormányt vagy valamilyen más USB-s játékvezérlőt, akkor a játék elindítása előtt húzd le a gépről, ha így indítod engedi átírni a nevet az optionsba. Mentsd el, lépj ki, kormány visszadug, játék indít és máris ott az átírt név -
#2164 hozd be a garázsba azt meglátom mit tehetek :D -
#2163 Wáó, ismerős nevek. :) -
#2162 Jó volt ez az esti game. Volt hogy 8an mentünk, holnap megismételhetjük! :D -
#2161 még ki lehet kalapálni?
-
Szabi1991 #2160 mint írtam lan.. szal vagy összedugva a gépek vagy hamachi..
aztán ha megjelenik el kell menni megvenni, mert bőven megéri :) -
Piko888 #2159 A Lan hogy megy? Kell hozzá Hamachi vagy simán törttel is elindul.
Köszi -
#2158 Ha a zenére gondolsz, osztom a véleményed, bár a szöveg nem kellett volna. :) -
Szabi1991 #2157 volt egy kis délutáni lanparty.. :)
-
#2156 msn :p -
Szabi1991 #2155 komoly kis gép :-)
-
carloelsa #2154 :D -
#2153 Jó ízlésed van! -
#2152 A Microsoft minőségi hardvereket gyárt, nem értem mi a problémád vele. -
#2151 Persze aki közben csatlakozna be, azt is szívesen várjuk.:) -
#2150 Akine olyan fél 9 fele van kedve játszani az jöjjön ebbe a szobába:
DIRT2 Multi
jelszó:123
Rendesen karban lesz tartva a szoba, szóval inaktív embereket kirugom, EasyGhost néven vagyok, 3an-4en biztos vagyunk ma estére szóval még 4 emberke minimum kellene. -
Teljesen igazad van egy autós játékot kormánnyal kell játszani nem gamepaddal -
#2148 Nyomja valaki Microsoft Sidewinderrel? -
carloelsa #2147
Toltam neki Extreme Modban :D lesz egy baki benne, a pálya vége fele 2-dik körnél a nagy tócsánál bejelentkezik valaki Xfire-re xD az utolsó körben meg nekimegyek a falnak xD de a videó része =D
-
#2146 Van valami Hamacsi estére? :O -
Szabi1991 #2145 amikor nagy buddyk lesztek XD :D -
carloelsa #2144 Lesz valami kis lanparty? :D -
#2143 Ez a játék nagyonjó, sosem élveztem még ennyire a rallyzást:D Még csak 13-as vagyok de nagyon jó:D -
RYO21 #2142 Ken Blockos liverit hanyas lvlnél nyithatom ki?