5222
dirt2_newbanner.jpg
  • berczely
    Jó videó!
    Hasonlóan vezetek én is!
  • Richardix
    ez így érdekes... mindig egyre később vág ki... elsözör az intronál, aztán a aprofil beállításoknál, aztán az első verseny elött, majd a második verseny közepén... wtf? O.o
  • Hegyipapa
  • Csokis
    Jaja, kikapcsolt PP-el sajna sötétedik a kép.
  • Tockos
    Nagyon szeretnék már játszani a jatékkal de az elso pálya után ugy mint sok ezer játékosnak kifagy a játék.Nincs valakinek valamilyen mentés /savy/ amivel kimaradna a második pálya és tudnám folytatni vagy ha feloldódna a osszes pálya vagy autó?
  • berczely
    Setét van!
  • Csokis
    PostProcess kikapcsolva!

• Lacee86
    Tévedsz, egész más vele játszani. Sokkal jobb. (Amúgy is úgy van beállítva, h bal kezemmel csak az irányok, jobbon az előre/hátra, plusz ezen van a kézifék is.) Én karral amúgy sem tudnám irányítani sztem.
  • Tormiee17
    Hány szintből áll a játék? 68-as vagyok és minden országba végeztem,és 89%nál tartok,teendő?:D
  • manutd
    nekem is ilyen jostyckom van de analógkar nélkül...hááát:S
    am mikor jön már 1 patch????
  • Richardix
    HI lenne némi problémám... elindítoma játékot és egy váratlan pillanatban kilép (semmi hibaüzi, se fagyás 1xrűen bezárja). elöször az intron se jutottam től, de a 3. kilépés megvolt és még nem ültem volán mögött... help? :S
  • pxxl
    sok értelme van :)
  • Szabi1991
    ám Codemasters\DiRT2\video
    memorial.bik másolás-beillesztés, majd pl. az intel_sting.bik törlés, aztán a másolt memorialt átnevezni intel_sting-re és végre normális intróval kezd a játék :-)

1 negatívum, hogy így mindig 2-3perc míg elindul a játék, mert muszáj végignéznem az intrót :)
  • pxxl
    ennyi víz után ezen sem lepődnék meg
  • kuci06
    :D
    pedig rengeteget számít az analóg bevitel... legalábbis nekem SOKKAL jobb idők jönnek össze vele
  • Szabi1991
    csak lekéne fagyjon :D
  • Szabi1991
    na ja.. egy svéd pálya nem lenne rossz :/

majd hátha lesz letölthető kiegészítőként :D
  • pxxl
    nembaj, de leaglább van marokkóban annyi víz, ami egész évben esik :)
  • HUN BECSEHELY
    Majd jön a Javítás,akkor jönnek a Havas pályák is.Remélem én is.
  • mrsix
    Valaki végig játszotta már a game-t?
    Nem rossz a játék, havas pálya hiányzik.
  • Szabi1991
    mert kínai sz*r xD
  • RYO21
    Az én gamepadomon van analog kar mégis olyan érzékeny, hogy kb olyan mint a bill.
  • kuci06
    dehisz ezen nincs is analógkar :S
    így kb ugyanaz, mint a billentyűzet :S

• Danecay
    Nem tudom mi történt, mert felraktam a sima 9.11-es drivert és ugyan úgy, játszhatatlanul szaggat a játék.
  • Lacee86
    Én tavaly vettem egy Logitech Precisiont (2700 Ft volt), a legegyszerűbb gamepad ami létezik. Eredetileg Fifához meg Pes-hez vettem, de azt nem nagyon játszom vele, ellenben az autós játékokat már csak ezzel tolom. Kiválóan működik, és olcsó megoldás.
  • Danecay
    Lehet én nem voltam elég figyelmes, és csak az ide a topikba berakott XBOX és Logitech conrollerekről készült képekből indultam ki, valamint azokból a hozzászólásokból melyek azt taglalják, hogy melyből lehet vezetékest, ill. vezetéknélkülit venni :)
  • twine
    ...ráadásul nem is látom a "tömegeket" akik gamepadot akarnak venni....van akinek van, és irta hogy ő szereti és jol játszható vele a játék....azt hiszem nem én voltam ezzel egyedül...másik fórumon legalábbis biztosan jelentkeztek a chillstream, és rumblepad tulajok is...
  • Danecay
    Kösz a választ. Akkor felrakom a sima 9.11-t. A név átírásával kapcsolatban pedig ép az a gondom, hogy a #2111-ben leírtak szerint nem lehet átírni a nevet. Hiába bökök rá a Player-re vagy a One-ra, nem válik szerkeszthetővé.
  • twine
    Te elolvastad a második sorát is a hozzászólásnak? Itt senki nem vitatja hogy jobb egy JÓ kormány mint egy gamepad :DDD
    Viszont egy átmenet,,,igy mindennel tudok kényelmesen játszani az fps-t kivéve,,,kormánnyal meg csak autóst...Kormány + gamepad = 24000.-huf Ezt elkerülendő aki nem hardcore játékos, egy alternativa lehet...
    Mondom alternativa és NEM JOBB......
  • pxxl
    mondjuk én azért sem vennék, mert:
    1. nem szeretem
    2. nem egydül használom a gépemet
    3. nincs kedvem fel-le fel-le szerelni
    4. valszeg nem férne el az asztalon, mert íves nem egyenes a széle
    5. pont nem erre (vagy gamepad-ra) kültöm a pénzem gyerek mellett :)
  • Danecay
    Ezt én sem értem, hogy itt miért mindenki gamepad-ot akar venni kormány helyett? A tesóm nemrég vett egy MOMO Racing Fore kormányt boltból, 13.000 Ft-ért, és ez nem is volt alkalmi vétel, mert mindenhol hasonlóan mozog az ára. www.argep.hu
  • pxxl
    az elsőre csak annyit, hogy a dirt2-höt a hotfix a crossfire vga-nak ad támogatást, mást nem.

második meg #2111. ha nem megy akkor nemtom
  • Danecay
    Üdv!

2 dologgal kapcsolatban írnék és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.

Aki feltette a 9.11-es ATI HOTFIX drivert, annak azt követően, hogy viselkedett a játék? Nekem ezt megelőzően nem is tudom pontosan 9.8 vagy 9.9 környéki driver volt fent és ULTRA beállítások és LOW Post Process mellett átlag 38 FPS-t produkált a játék. Most, hogy felraktam ezt a HOTFIXES drivert, még a menüben is bedarál, és a Benchmark 13 átlag FPS-t hoz :(

a 2. kérdésem már unalmas lehet, de akkor is, miért nem tudom átírni a nevem Player One-ról. Hoztam létre LOCAL accountot, amibe be is jelentkezik játék indítása során, de a beállításoknál, a profil editálásnál nem lehet átírni. Nemet, becenevet lehet változtatni, de vezeték és keresztnevet nem.
  • The Fugitive
    14 környékén dobálják most a momo-t...
    és az senki ne magyarázza meg, hogy jobb egy kart billegtetni, mint egy ff-es kormányt kormányozni...
    van gamepadom is, úgyhogy tudom jól...
  • Lacee86
    Én ugyan még csak a 15. szinten vagyok, de eddig abszolút nem unalmas. Nagyon jó kis helyszínek és versenyek vannak benne. A gépi ellenfelek korrektül meg vannak csinálva, grafikailag gyönyörű, és nagyon jól optimalizált játék.
  • pxxl
    próbáld ki a warezt. am sem leht még venni
  • Kulee
    És emberek, tényleg unalmas a game?
    Van zsetonom, meg szeretném venni(ha megéri) mielött még elköltöm...xD
  • twine
    ...bocs...azt hittem azzal van baj hogy nem vágod magyarul a dolgokat...
    pirulos smile-t nem találtam... többet segíteni az ügyben meg nem tudok :(
    Kontrollert én Auchanban vettem,,,nem volt a legjobb vétel mert 10900-magasságába került,,de épp nagybevásárlás volt szóval gondoltam 1-2 ezer forintért nem autózom át a városon valami egyéb üzletbe ahol csöppet olcsóbb....
  • Zan
    Twine!

Köszi szépen a tanácsot,értek én azért nagyjából angolul azért,csak nem teljesen tudtam kibogarászni abból,amit mond a pasas,ha rányomok az about-ra.Szóval csak ezért kérdeztem meg,tudom,hogy pályafüggő,meg ki mit szeret,a csúszkáló kocsikat vagy a jobban irányíthatót inkább!Amúgy én is akarok venni egy kontrollert,csak nem tudom hogy hol kéne,mert a neten nem találtam sehol vezetékes Xbox360 kontrollert...!Csak wifis van,de hát ahhoz meg egy adapter 6-7k...!
  • pxxl
    na jóvan mostmár egyre jobban érdekel a cucc :D