Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldás?
akkor még ilyen logok voltak itt az sg-n
nem volt kedvem lecserélni mert felesleges
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mit kell tennem? Köszönöm!
Ezt tudom még így fél nap játék után is átírni? Ha lehet nem szeretném hogy a mentések elvesszenek.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
lehet a monitorodon az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
köszi a választ
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
100Ft-ot azért megér (a 2 DVD ára, amire kiírod).<#vigyor5>#vigyor5>
ugyanolyan, mint az elsõ része
roppantul unalmas egy idõ után
a grafika meg tönkre teszi a szemet annyira homályos
idióta amerikai csicskáknak való ez a game
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Valaki nem csinálna nekem egy Live profilt ami jó is?
Nekem sosem sikerül úgy,hogy jó is legyen.
Aki csinál priviben küldje el az adatokat hozzá légyszi.
Elõre is köszi.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
akinek nem írja át a nevét, húzza ki a kormányát, és indítsa anélkül a játékot!
Belépsz, átírod a neved, elmented, kilépsz, visszadugod a kormányt, és játszol! 😊
Arra nem tudja senki a választ, hogy van-e olyan beállítás, hogy nyilak mutassák merre kell menni? Ott ahol nincs navigátorom, "vakon" kell menni, és extreme-hardcore szinten így elég nehéz :/
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
ha coop vagy single, akkor warrez
Kisebb-nagyobb sikerrel!<#miaz>#miaz>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
a replay-t teljesen kivették belõle vagy csak én nem találom?
az a problémám , h eljutok a játékban mittomén 4-es szintig, már veszek ujabb autokat meg minden de ezt nem menti el a játék!!!!!!!!
ha ujra akarok játszani vele akkor kezdi elõlrõl!!
miért????
az elején vmi online vmi nevet kér mondom én nem akarok online játszani csak úgy magamnak, rányomok a NO -ra és kiírja a játék ,h AUTOSAVE DISABLED !!!!!!!!!!!!!!!!!
na mi a franc van ilyenkor h tudok én ezzel játszani , h mentse a játék a szinteket??????!!!!!
naon help!!!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
A flashbackeket meg jó lett volna mehagyni a gridben
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx