5222
-
#2221 Jó videó!
Hasonlóan vezetek én is! -
Richardix #2220 ez így érdekes... mindig egyre később vág ki... elsözör az intronál, aztán a aprofil beállításoknál, aztán az első verseny elött, majd a második verseny közepén... wtf? O.o -
Hegyipapa #2219 -
Csokis #2218 Jaja, kikapcsolt PP-el sajna sötétedik a kép. -
Tockos #2217 Nagyon szeretnék már játszani a jatékkal de az elso pálya után ugy mint sok ezer játékosnak kifagy a játék.Nincs valakinek valamilyen mentés /savy/ amivel kimaradna a második pálya és tudnám folytatni vagy ha feloldódna a osszes pálya vagy autó? -
#2216 Setét van! -
Csokis #2215 PostProcess kikapcsolva!
-
#2214 Tévedsz, egész más vele játszani. Sokkal jobb. (Amúgy is úgy van beállítva, h bal kezemmel csak az irányok, jobbon az előre/hátra, plusz ezen van a kézifék is.) Én karral amúgy sem tudnám irányítani sztem. -
#2213 Hány szintből áll a játék? 68-as vagyok és minden országba végeztem,és 89%nál tartok,teendő?:D -
manutd #2212 nekem is ilyen jostyckom van de analógkar nélkül...hááát:S
am mikor jön már 1 patch???? -
Richardix #2211 HI lenne némi problémám... elindítoma játékot és egy váratlan pillanatban kilép (semmi hibaüzi, se fagyás 1xrűen bezárja). elöször az intron se jutottam től, de a 3. kilépés megvolt és még nem ültem volán mögött... help? :S -
#2210 sok értelme van :) -
Szabi1991 #2209 ám Codemasters\DiRT2\video
memorial.bik másolás-beillesztés, majd pl. az intel_sting.bik törlés, aztán a másolt memorialt átnevezni intel_sting-re és végre normális intróval kezd a játék :-)
1 negatívum, hogy így mindig 2-3perc míg elindul a játék, mert muszáj végignéznem az intrót :) -
#2208 ennyi víz után ezen sem lepődnék meg -
#2207 :D
pedig rengeteget számít az analóg bevitel... legalábbis nekem SOKKAL jobb idők jönnek össze vele -
Szabi1991 #2206 csak lekéne fagyjon :D
-
Szabi1991 #2205 na ja.. egy svéd pálya nem lenne rossz :/
majd hátha lesz letölthető kiegészítőként :D -
#2204 nembaj, de leaglább van marokkóban annyi víz, ami egész évben esik :) -
HUN BECSEHELY #2203 Majd jön a Javítás,akkor jönnek a Havas pályák is.Remélem én is. -
#2202 Valaki végig játszotta már a game-t?
Nem rossz a játék, havas pálya hiányzik. -
Szabi1991 #2201 mert kínai sz*r xD -
RYO21 #2200 Az én gamepadomon van analog kar mégis olyan érzékeny, hogy kb olyan mint a bill. -
#2199 dehisz ezen nincs is analógkar :S
így kb ugyanaz, mint a billentyűzet :S
-
#2198 Nem tudom mi történt, mert felraktam a sima 9.11-es drivert és ugyan úgy, játszhatatlanul szaggat a játék. -
#2197 Én tavaly vettem egy Logitech Precisiont (2700 Ft volt), a legegyszerűbb gamepad ami létezik. Eredetileg Fifához meg Pes-hez vettem, de azt nem nagyon játszom vele, ellenben az autós játékokat már csak ezzel tolom. Kiválóan működik, és olcsó megoldás. -
#2196 Lehet én nem voltam elég figyelmes, és csak az ide a topikba berakott XBOX és Logitech conrollerekről készült képekből indultam ki, valamint azokból a hozzászólásokból melyek azt taglalják, hogy melyből lehet vezetékest, ill. vezetéknélkülit venni :) -
twine #2195 ...ráadásul nem is látom a "tömegeket" akik gamepadot akarnak venni....van akinek van, és irta hogy ő szereti és jol játszható vele a játék....azt hiszem nem én voltam ezzel egyedül...másik fórumon legalábbis biztosan jelentkeztek a chillstream, és rumblepad tulajok is... -
#2194 Kösz a választ. Akkor felrakom a sima 9.11-t. A név átírásával kapcsolatban pedig ép az a gondom, hogy a #2111-ben leírtak szerint nem lehet átírni a nevet. Hiába bökök rá a Player-re vagy a One-ra, nem válik szerkeszthetővé. -
twine #2193 Te elolvastad a második sorát is a hozzászólásnak? Itt senki nem vitatja hogy jobb egy JÓ kormány mint egy gamepad :DDD
Viszont egy átmenet,,,igy mindennel tudok kényelmesen játszani az fps-t kivéve,,,kormánnyal meg csak autóst...Kormány + gamepad = 24000.-huf Ezt elkerülendő aki nem hardcore játékos, egy alternativa lehet...
Mondom alternativa és NEM JOBB...... -
#2192 mondjuk én azért sem vennék, mert:
1. nem szeretem
2. nem egydül használom a gépemet
3. nincs kedvem fel-le fel-le szerelni
4. valszeg nem férne el az asztalon, mert íves nem egyenes a széle
5. pont nem erre (vagy gamepad-ra) kültöm a pénzem gyerek mellett :) -
#2191 Ezt én sem értem, hogy itt miért mindenki gamepad-ot akar venni kormány helyett? A tesóm nemrég vett egy MOMO Racing Fore kormányt boltból, 13.000 Ft-ért, és ez nem is volt alkalmi vétel, mert mindenhol hasonlóan mozog az ára. www.argep.hu -
#2190 az elsőre csak annyit, hogy a dirt2-höt a hotfix a crossfire vga-nak ad támogatást, mást nem.
második meg #2111. ha nem megy akkor nemtom -
#2189 Üdv!
2 dologgal kapcsolatban írnék és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.
Aki feltette a 9.11-es ATI HOTFIX drivert, annak azt követően, hogy viselkedett a játék? Nekem ezt megelőzően nem is tudom pontosan 9.8 vagy 9.9 környéki driver volt fent és ULTRA beállítások és LOW Post Process mellett átlag 38 FPS-t produkált a játék. Most, hogy felraktam ezt a HOTFIXES drivert, még a menüben is bedarál, és a Benchmark 13 átlag FPS-t hoz :(
a 2. kérdésem már unalmas lehet, de akkor is, miért nem tudom átírni a nevem Player One-ról. Hoztam létre LOCAL accountot, amibe be is jelentkezik játék indítása során, de a beállításoknál, a profil editálásnál nem lehet átírni. Nemet, becenevet lehet változtatni, de vezeték és keresztnevet nem. -
The Fugitive #2188 14 környékén dobálják most a momo-t...
és az senki ne magyarázza meg, hogy jobb egy kart billegtetni, mint egy ff-es kormányt kormányozni...
van gamepadom is, úgyhogy tudom jól... -
#2187 Én ugyan még csak a 15. szinten vagyok, de eddig abszolút nem unalmas. Nagyon jó kis helyszínek és versenyek vannak benne. A gépi ellenfelek korrektül meg vannak csinálva, grafikailag gyönyörű, és nagyon jól optimalizált játék. -
#2186 próbáld ki a warezt. am sem leht még venni -
#2185 És emberek, tényleg unalmas a game?
Van zsetonom, meg szeretném venni(ha megéri) mielött még elköltöm...xD -
twine #2184 ...bocs...azt hittem azzal van baj hogy nem vágod magyarul a dolgokat...
pirulos smile-t nem találtam... többet segíteni az ügyben meg nem tudok :(
Kontrollert én Auchanban vettem,,,nem volt a legjobb vétel mert 10900-magasságába került,,de épp nagybevásárlás volt szóval gondoltam 1-2 ezer forintért nem autózom át a városon valami egyéb üzletbe ahol csöppet olcsóbb.... -
#2183 Twine!
Köszi szépen a tanácsot,értek én azért nagyjából angolul azért,csak nem teljesen tudtam kibogarászni abból,amit mond a pasas,ha rányomok az about-ra.Szóval csak ezért kérdeztem meg,tudom,hogy pályafüggő,meg ki mit szeret,a csúszkáló kocsikat vagy a jobban irányíthatót inkább!Amúgy én is akarok venni egy kontrollert,csak nem tudom hogy hol kéne,mert a neten nem találtam sehol vezetékes Xbox360 kontrollert...!Csak wifis van,de hát ahhoz meg egy adapter 6-7k...! -
#2182 na jóvan mostmár egyre jobban érdekel a cucc :D