Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
kurvaanyját

http://www.youtube.com/watch?v=Av0VsTxJd78

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hehe

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Pastrana vagy 2 éve rallyzik versenyeken..

velük úgy gondolták még jobban eladható lesz a játék..

berczely
Na és Tony Hawk? <#idiota>

Murder3
Az is elég lenne ha a colin 4 pályáit átültetnék a dirt2-be.
Rohadtul élvezetes lenne iylen graffal, meg itt már van sok kocsi szal a verdákkal se lenne gond.
Még az lenne a jó ha csinálnának bele esõt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Jó és akkor Pastrana mit keres ott?
Õ motoros motoros mûugrás vagy mi a fene sportot ûzött(õ volt az elsõ aki megcsinálta a dupla szaltót)Látttam az Eurosporton is.
Aztán volt 1 x games amin versenyzett Colinnal(azt is láttam az Eurosporton)
Aztán most rallyzni állt?
Mondom ez már inkább egy off roados nfs akar lenni

RatBaG
colin neve nélkül teljes értékû parasztvakítós offroad játék lehetne, ennyi...

Per Aspera Ad Inferi.

Ken Block valójában cipõket gyárt.

Én is egyetértek veled. Ráadásul ebben a játékban az AI elég aggresszív. Versenyeken többször elõfordul, hogy elsõ vagyok és a seggemet kitolja valamelyik barom ^^

Ken Blockot én abszolút divatrallysnak tartom. Sajnos kezd "divat" lenni a rallyzás. ott vannak a szponzorok... DC és hasonló márkák. Ken Blockot nem nagyon láttam még offroad rallyzni.

Ken Block nem hiányzik bele csak, vagy legalábbis ne erõltették volna ennyire... :/

Colinnal semmi gond nincs :-)

RatBaG
annyit hozzátennék, hogy a CMR sose volt szimulátor. talán az elsõ rész kicsit, az akkori idõkhöz mérten, de a második már full arcade volt...

egyébként nekem ez a rész végre bejön, csak nem kellett volna Colin nevét továbbra is ráerõltetni.

Per Aspera Ad Inferi.

Fasza ez a dirt, AMD utána intel az introban.

Köszi 😊))

JUVEfun
Húúú ! Mindegyik a finnel kezdõdött ! Egy idõ után már majdnem becsukott szemmel is ment ! Speciel még a havas pályákat szerettem,mert ott egész máshogy kellett vezetni és azt külön meg kellett tanulni és sokat gyakorolni
/az kihívás volt /

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Murder3
Nekem amikor a pár tarailbazert,rallyt lemegyek akkor utána már csak a buggy meg rallycross marad mindig, ilyenkor elmegy az egésztõl a kedvem.

Valami rally dlc packot kiadhatnának majd hozzá..
(és mi a legszörnyûbb?Kinek nem csorog a nyála egy kis finn rally-ért?)

Murder3
nem szoktam a flashbacket használni.
Csak nagyon ritkán amikor nincs kedvem tökölgetni már az adott pályán.

berczely
Teljes mértékben egyet értek veled!<#eljen>

Attelee
Gyertek Tunngléra!Van verseny,nemugy mint a hamachin!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

JUVEfun
TELJESEN EGYETÉRTEK ! Az igazi élmény az eredeti rally pályákon , az eredeti autókkal /Hóban,sárban.../!!!!!!! Ez az amerikai rally szerintem nem a mi/én/ világunk !
Így lett szimulátorból- arcade játék . Én speciel az elõdöket jobban élveztem CM 03,-04,.stb . A Dirt és Dirt 2-ben a rally-n kivül játszhatatlan a többi /legalábbis számomra/
Persze ezen lehet vitatkozni : ez az én véleményem

Breki33
Énis gondolkodtam ezen, elvileg szerintem megoldható

De akár játék közben is bemásolható amelyik kell

Próbáld ki, de az erdeti file-król készíts elõtte mentést !
berczely
Moddi topicba szólj hogy rakják ki pirossal a banner alá!

JUVEfun
Breki : Mivan akkor ha nem a "livery02"-t írom felül,hanem mondjuk a 03 v.04-t és akkor lesz kék subarum is meg ez a fekete és majd verseny elõtt eldönthetem melyikkel induljak ....?/mind a kettõ tetszik/

maffioso
persze, ez nem az emberek hibája hogy ha esetleg ügyetlenebbek és nemtudják megoldani, a faq ha lenne akk hamarabb megoldanák
legalább a banner alá pirossal linkelné be valaki aki betudja

\"If in doubt, flat out!\"

Itt a leírás hozzá :

Mehetne is a FAQ-ba, ami persze nincs :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Breki33
Oflline profil kell

hetente többször le van írva

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=2908
hi olyan gondom van hogy a játék nem ment.. :S kb 1 hete játszottam vele és ma akartam ujra és elöröl kezdi 😞 hogy lehet ez?

Krisz018
Breki33
Car: Subaru Impreza STI Group N
Livery: Cusco
Version: Rally
Made by: Darkdrone

http://www.colinmcrae.110mb.com/DiRT%202%20-%20Cusco%20Subaru.zip
Breki33
pontosan értjük mit akart mondani csak ez az általános ócsárlás nem tetszett

speciel nekem tetszik a festése
Breki33
nem véletlen van benne a flashback lehetõség...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nekem epp tetszik ez az újfajta!

Murder3
Jah pl a rallycross,buggy meg a raid versenyeket kínszenvedés lemenni.
Trailbazert emg a rallyt újrakezdem 1000X ha 1 helyen rontok de ezeket kedvem sicns lemenni.
Ráadásul tele van buggy meg rallycrossal az egész.

Murder3
Hát fiygu ha ez 1 rallyy-ra kihegyezett szokásos colin lenne akkor ok rendben.
De mivel ez már közel sem rally inkább amolyan offroados nfs akar lenni.
Köze nincs persze mert pl a wrc-be sem BMW-k vagy Nissanok vannak.
De ha pl úgydöntenének h beszállnak akkor már rögtön köze lenne.
Most ez oylan ennyi erõvel ide berakhattak volna mercedest-is.
Mondom ez már rég nem a profi rally világ felé megy.A gridse a profi pályaversenyzés irányába ment hanem inkább nfs felé.

Murder3
Pontosan errõl beszélek.

Black Ghost
Amúgy ha Isten, Buddha és Allah is úgy akarja, akkor 2011-be egyesülni fog a DTM-Super GT és akkor láthatjuk Európában az összes japán fenevadat, köztük a Bubu-t is, bár most egy Subaru Legacy B4 GT300-l mennek. 😊

Mondjuk ez se kutya: 😊

báttyó02
szerintem itt félreértitek hogy Murder mirõl beszél..nem a festés nem tetszik neki,hanem maga az új subaru,amivel énis 100% egyetértek..köze nincsen a régi subarukhoz,kb olyan mintha egy daewoo lacetti lenne,csak subaru motorral :s

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

maffioso
nos...játszok már egy ideje a játékkal, nagyon pofás bejön az irányítása is meg a stilusa is, de ez nem méltó a sorozatra az biztos, az egy jobban tetszett, mert köze volt a rallyhoz, és colin mcrae nem az x games-ben meg a rallycrossban meg a raid-ben lett világhírü, ha jol tudom volt már régebben aki ugyanigy vélekedett
félrene értsétek a játék nagyon jo csak ez inkább race driver dirt, nem colin mcrae, a rallyhoz sajnos kurvakevés köze lett😞

\"If in doubt, flat out!\"

Black Ghost
Ez kb. annyira fordos, mint amennyire a Ford Subaru-s, közük nincs egymáshoz. Arról már nem is beszélve hogy ott alázza az M3-t ahol akarja.

Egyébként is mi a f@szt keres rallyba egy BMW, fõleg a Z4, mondjuk legalább ekkora baromság a 350Z meg a Pontiac.

#3130:
-ezért meg odaadnám a fél életem, meg a bal herém. 😄DD
Murder3
Nem tudom mibõl gondolod h kritizáltam.
Ok h az eredeti festés az ilyen de engem az nem érdekel.
A forma az ami csúnya.Nem a festés rajta...

Breki33
Breki33
Breki33
A hivatalos codemasters fórumon

Logitech Driving Force GT -hez ezeket a beállításokat írják

Logitech Driving Force GT

My first wheel was sent back because it stopped centering. I blame Logitech software conflict. So now i dont touch logitech software and only use in game settings.

Under Force Feedback:
Environmental: 20% i set this low just to lessen the noise i make when i play honestly.
Feedback: 20% but only cause my arm is going wahh from marathon races in last 24 hrs. prefer 40% really.
Wheel weight: 40%

Advanced Wheel Settings:
Steering Dead Zone: 0%
Steering Saturation: 100%
Linearity : 10
Throttle Dead Zone: 0%
Throttle Saturation: 100%
Brake Dead Zone: 0%
Brake Saturation:100%

Mondjuk számomra ez érdekes bár teljesen más kormányom van.
Breki33
Persze meg lehet szebre is csinálni, csak kritizálni mindig könyebb <#papakacsint><#wave>
Breki33
Kicsit tévedésben vagy

Eredeti kb így néz ki

Én beraktam játékba és bár nem vagyok fun szerintem egész pofásan néz ki, ha meg nem tetszik nem rakod be de ilyen az eredeti festés is

kösz tényleg a hotfix-el volt a baj..azóta hibátlan....

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Shevchenko
News-ba 100%-on vagyok ennyi volt a játék vagy még van valahol verseny?

FORZA MILAN!!!

én Subaru fan vagyok, de az elejével egyetértek :-)