5222
-
#3622 igen eddig meg lehetett csinálni
de havernak most dirt 2 ben nem enged!!!!
csak ha fellépek netre. bent a GFWL kliensben már nincs mint régen hogy OFFLINE és ONLINE profil!!! -
#3621 hm ez nem oldotta meg, de legalább rájöttem, hogy a demo-t hogy tudom működésre bírni
de a teljes másként viselkedik most azon filózom, hogy a demo settingsét megpróbáljam a teljesbe átrakni -
#3620 használjátok már azt a rohadt keresőt ha már képtelenek vagytok visszaolvasni
beírod, hogy "offline profil" és megkapod a megoldást -
#3619 Vátáfák!!!!
nem lehet offline profilt csinálni????
ha meg egyet csinálok, akkor nem enged át cd-kulcs nélkül.
-
JencyJasko #3618 mar sikerult megcsinallni telleg az volt a baja h tulmelegedett a gepem de mar megoldottam es szepen megy -
#3617 Nemlehet neont rakni a játékon belül!
-
#3616 -_- -
L4cKoO #3615 hello fiuk
én még uj vagyok..
lenne pár kérdésem ..az autora tényleg lehet tenni neont vagy az csak szerkesztette kép?
-
RYO21 #3614 Erről az jut eszembe, hogy multkor megpróbáltam trailbazerrel, végigmenni az újváros pályán. -
#3613 -
#3612 hellooo
-
#3611 Sziasztok!!Ha én el szeretném adni a játékot akkor ezzel a kulcsal tud vele majd játszani?(tud live-t-csinálni vagy az enyémet kell neki megadni??) -
#3610 Neeem, csak a véredet szivtam!
Viszont azért a ventiket nézd át, vagy amugy lehet a rendszered, a fene tudja, ha másnem, akkor rakd ujra a gémet, vagy rakj rendszert ha xp, akkor sp3, ha vista, vagy win7...nemtom, valaki majd megmondja, hogy neki megy-e rendesen dvd5-össel!
Vagy nézegess itt, hátha... -
JencyJasko #3609 egy geforce 9600gso 512-es keves lenne? -
#3608 Akkor lehethogy csak szimplán gyenge a vga-d, vedd lejjebb a felbontást, még akkor is szép a játék, kevésbé terheli meg!
Ha tudod akkor nézd át, lehethogy dzsuvás a ventije, takaritsd ki mindenét a gépednek, kitudja!? -
JencyJasko #3607 ugyanezt csinallja nekem a nfs shift is -
JencyJasko #3606 frissitettem az nvidia drivert meg a direktxet es meg mindig ugyanazt csinallja bármikor játék közben a képernyő elsötétül és nem lehet mit csinallni vele, olyan mintha nem kapna jelet a monitor -
JencyJasko #3605 visszaolvastam es nem talalltam erre megoldast, a grafikusom ottvan leirva h geforce 9600gso, megprobalom frissiteni, koszi -
#3604 Mielöttmég valaki lecsesz, hogy nemolvasol vissza (bár a faku sincs meg, pedig valaki biztos megtudná csinálni), frissits minden drivert, direktx...meg mindent amit lehet!
Ha ati kártyád lenne, akkor talán megoldodna a bajod egy ati hotfix-el, de zöld vagy szal nemtok jobb ötletet adni... -
JencyJasko #3603 valaki erre? #3598 -
#3602 A mentésekben (nekem a c/....dokumentumok/májgémsz/koszkettő/hárdvermappa) a hardware_settings_config.xml-ben!
Ird át a felbontást, amit használtál, vagy amit szeretnél! -
#3601 oké de pontosan hol melyik file-ban? -
#3600 Nekem amikor megjött az uj atim, levittem a nappaliba a full hd-re kiprobálni, mert hdmi csati..:P
Aztán énis ugyfelejtettem 1920-on, és a monitoromra visszakötve (1680) visszalötte magátol...
A Grid-ben nekem is elöfordult az ami most neked, a mappában ird át a felbontást asszem én ugy csináltam, de már jorég volt...:S -
#3599 lehet, de ugyanezen a gépen az új kártyával full HD-re kinyomva mindent max-ra rakva simán ment, még az ultra enhance-s beállításokkal is.
Lehet ezis baja, hogy HD felbontáson maradt, de a menüig se jutok el. -
JencyJasko #3598 Hello!
DVD5ös verziót szedtem le és az a gondom, h játék közben akármikor kifagy, van amikor az első pályán van amikor a második pályán es az intronal is már kifagyott, nemtudjátok mi lehet a gond??
-
#3597 Hello!
Nekem a Dirt2 dobozán az áll, hogy ati 1550/nvidia 6800...
Van ez a teszt, elvileg ezis megmondja, hogy mennie kell vagy nem a gépeden, lehethogy más a baj!? -
#3596 új kártyámat -
#3595 Egy kérdés van aki x1950 gt-vel játszik?
Most kell visszavini az úk kártyámat cserére és a régivel kirak még az elerjén demonál meg a continue után hiába várok. -
#3594 na megkaptam végre ezt a dallenakármi specialt. azt kell mondjam, hogy kurva nagy csalódás, pont full ellenkező a viselkedése, ahhoz képest hogy valójában hogyan kéne mozognia. reméltem, hogy majd lesz egy kis pikes peak hangulat a hátsó kerekes szörnyeteggel csapatva, erre kapok egy ilyen orrtúrós sínautót, amivel majdnem az összes kanyaron full gázzal lehet átmenni... pfff -
-
#3592 Zolinak köszönd!
-
#3591 Köszi kipróbálom ezt is -
#3590 hello -
#3589 Ezeket Zoli küldte nekem, én azota csak a kormány erejét állitottam gyengébbre!
Kép1
Kép2
Kép3
-
#3588 én nemtom ilyeneket sose szoktam figyelni felküldöm maxra a deadzone-t meg nullára azt szojjon
linearity meg alappbol 4en vna maradt is -
#3587 ..ha szépen kérlek belinkeled az összes kormánybeállításod , mert hetek óta ezzel szenvedek / a féket nekem sikerült eltalálni,próbáld ki : b.deadzone 10% , b.saturation :35% / -
#3586 Persze manuálban vagyok egy ideje, azzal nincs gondom, vágom, hogy nemlehet automatával menni normálisan!
De ahogy irtam régebben is, hogy ebben a gémben a rally hangulata sehol nincs ha idöre akarsz menni:s mert mindenki íven megy amit megis értek...
A féktávokon van mit gyakorolnom, nemkicsit puha a fékpedál a momo-nál...lehet azért nemmegy ugy ahogy kéne, nemlehet érezni a verdát!
A Dirt1-et énis nyomtam, de nagyon keveset mentem online, nemérdekelt akkor még!
Itt az ideje beletanulni, vagy megprobálni!:P -
Zoliwrc #3585 Van olyan szoba ahol Én sem vagyok No1., entenschaedel, dkTT, vannak kemények, rorivenor, szóval bőven meg lehet verni engem is tartósan, igaz a magyarok közül eddig nagyon kevésszer tapasztaltam.
Dirt1-re visszatérve, ott sajna már nincs online de amíg volt napi több órára lekötött, az online világranglista 4. helyén voltam amikor megszűnt az online támogatás, ott T_Zoli néven versenyeztem. Több mint 20.000km mutatott a Dirt1 statisztikája nálam, és 14 nap online versenyt ami órába átszámolva jó kis idő+a gyakorlások, fejbe is volt az összes pálya.
Dirt2-re visszatérve, automata váltót el kell felejteni, lassú és bután vált, ha valaki időre akar menni manuálisan megy, nem beszélve a féktávokról, automatával nem is lehet normális féktávot venni a valóságban sem, és életemben nem láttam automata váltós rallyautót pedig jónéhány versenyen megfordultam. -
#3584 ladang sprinten hogy vannak a rekordok? mármint ugy online v vmi, h tudjak viszonyitani -
#3583 Ok, este leszek szeritnem!
De annyira azért csaknem vagyok sügér, mert egy ghost car ellen mentem, aki tényleg az elsö online (nem KisaHun ellen), csakhát az igazábol kb 20mp-vel kevesebb!
Zoliwrc-t még csakcsak értem, hogy 10-15-20mp-vel jobb, dehogy ha Zolitol is 15mp-vel gyorsabb ugyanazzal a verdával...azmár kemény!
Annyit hozzáteszek, hogy Zoli olyan időket megy, hogy akárhány online futamon ottvagyok, akkor ő 99.%-ban nyeri öket, és mindegy, hogy kijön be a szobába, Zoli agyonveri időben!
Még van 1 futam, ahol abszolut nemértem, hogy hogycsinálják az az, hogy az első mig megcsinálja 0.36p alatt a gyorsot, addig a 2.-tol lefelé mindenki más 1.35p...és volt egy csomo ilyen idő a Dirt 1-ben is!
Szal kicsit jöhetne egy valamiféle ellenőrzés!