5222
dirt2_newbanner.jpg
  • DarkSector
    igen eddig meg lehetett csinálni
    de havernak most dirt 2 ben nem enged!!!!

csak ha fellépek netre. bent a GFWL kliensben már nincs mint régen hogy OFFLINE és ONLINE profil!!!
  • Breki33
    hm ez nem oldotta meg, de legalább rájöttem, hogy a demo-t hogy tudom működésre bírni

de a teljes másként viselkedik most azon filózom, hogy a demo settingsét megpróbáljam a teljesbe átrakni
  • Breki33
    használjátok már azt a rohadt keresőt ha már képtelenek vagytok visszaolvasni

beírod, hogy "offline profil" és megkapod a megoldást
  • DarkSector
    Vátáfák!!!!

nem lehet offline profilt csinálni????
    ha meg egyet csinálok, akkor nem enged át cd-kulcs nélkül.

• JencyJasko
    mar sikerult megcsinallni telleg az volt a baja h tulmelegedett a gepem de mar megoldottam es szepen megy
  • ajem kisa
    Nemlehet neont rakni a játékon belül!
  • tenkenorman
    -_-
  • L4cKoO
    hello fiuk
    én még uj vagyok..
    lenne pár kérdésem ..az autora tényleg lehet tenni neont vagy az csak szerkesztette kép?
  • RYO21
    Erről az jut eszembe, hogy multkor megpróbáltam trailbazerrel, végigmenni az újváros pályán.
  • ajem kisa
  • hegeatikahun
    hellooo
  • zotya10002
    Sziasztok!!Ha én el szeretném adni a játékot akkor ezzel a kulcsal tud vele majd játszani?(tud live-t-csinálni vagy az enyémet kell neki megadni??)
  • ajem kisa
    Neeem, csak a véredet szivtam!
    Viszont azért a ventiket nézd át, vagy amugy lehet a rendszered, a fene tudja, ha másnem, akkor rakd ujra a gémet, vagy rakj rendszert ha xp, akkor sp3, ha vista, vagy win7...nemtom, valaki majd megmondja, hogy neki megy-e rendesen dvd5-össel!
    Vagy nézegess itt, hátha...
  • JencyJasko
    egy geforce 9600gso 512-es keves lenne?
  • ajem kisa
    Akkor lehethogy csak szimplán gyenge a vga-d, vedd lejjebb a felbontást, még akkor is szép a játék, kevésbé terheli meg!
    Ha tudod akkor nézd át, lehethogy dzsuvás a ventije, takaritsd ki mindenét a gépednek, kitudja!?
  • JencyJasko
    ugyanezt csinallja nekem a nfs shift is
  • JencyJasko
    frissitettem az nvidia drivert meg a direktxet es meg mindig ugyanazt csinallja bármikor játék közben a képernyő elsötétül és nem lehet mit csinallni vele, olyan mintha nem kapna jelet a monitor
  • JencyJasko
    visszaolvastam es nem talalltam erre megoldast, a grafikusom ottvan leirva h geforce 9600gso, megprobalom frissiteni, koszi
  • ajem kisa
    Mielöttmég valaki lecsesz, hogy nemolvasol vissza (bár a faku sincs meg, pedig valaki biztos megtudná csinálni), frissits minden drivert, direktx...meg mindent amit lehet!
    Ha ati kártyád lenne, akkor talán megoldodna a bajod egy ati hotfix-el, de zöld vagy szal nemtok jobb ötletet adni...
  • JencyJasko
    valaki erre? #3598
  • ajem kisa
    A mentésekben (nekem a c/....dokumentumok/májgémsz/koszkettő/hárdvermappa) a hardware_settings_config.xml-ben!
    Ird át a felbontást, amit használtál, vagy amit szeretnél!
  • Breki33
    oké de pontosan hol melyik file-ban?
  • ajem kisa
    Nekem amikor megjött az uj atim, levittem a nappaliba a full hd-re kiprobálni, mert hdmi csati..:P
    Aztán énis ugyfelejtettem 1920-on, és a monitoromra visszakötve (1680) visszalötte magátol...
    A Grid-ben nekem is elöfordult az ami most neked, a mappában ird át a felbontást asszem én ugy csináltam, de már jorég volt...:S
  • Breki33
    lehet, de ugyanezen a gépen az új kártyával full HD-re kinyomva mindent max-ra rakva simán ment, még az ultra enhance-s beállításokkal is.

Lehet ezis baja, hogy HD felbontáson maradt, de a menüig se jutok el.
  • JencyJasko
    Hello!
    DVD5ös verziót szedtem le és az a gondom, h játék közben akármikor kifagy, van amikor az első pályán van amikor a második pályán es az intronal is már kifagyott, nemtudjátok mi lehet a gond??
  • ajem kisa
    Hello!
    Nekem a Dirt2 dobozán az áll, hogy ati 1550/nvidia 6800...
    Van ez a teszt, elvileg ezis megmondja, hogy mennie kell vagy nem a gépeden, lehethogy más a baj!?
  • Breki33
    új kártyámat
  • Breki33
    Egy kérdés van aki x1950 gt-vel játszik?

Most kell visszavini az úk kártyámat cserére és a régivel kirak még az elerjén demonál meg a continue után hiába várok.
  • RatBaG #3594
    na megkaptam végre ezt a dallenakármi specialt. azt kell mondjam, hogy kurva nagy csalódás, pont full ellenkező a viselkedése, ahhoz képest hogy valójában hogyan kéne mozognia. reméltem, hogy majd lesz egy kis pikes peak hangulat a hátsó kerekes szörnyeteggel csapatva, erre kapok egy ilyen orrtúrós sínautót, amivel majdnem az összes kanyaron full gázzal lehet átmenni... pfff
  • ajem kisa

• ajem kisa
    Zolinak köszönd!
  • JUVEfun
    Köszi kipróbálom ezt is
  • hegeatikahun
    hello
  • ajem kisa
    Ezeket Zoli küldte nekem, én azota csak a kormány erejét állitottam gyengébbre!
    Kép1
    Kép2
    Kép3
  • maffioso
    én nemtom ilyeneket sose szoktam figyelni felküldöm maxra a deadzone-t meg nullára azt szojjon
    linearity meg alappbol 4en vna maradt is
  • JUVEfun
    ..ha szépen kérlek belinkeled az összes kormánybeállításod , mert hetek óta ezzel szenvedek / a féket nekem sikerült eltalálni,próbáld ki : b.deadzone 10% , b.saturation :35% /
  • ajem kisa
    Persze manuálban vagyok egy ideje, azzal nincs gondom, vágom, hogy nemlehet automatával menni normálisan!
    De ahogy irtam régebben is, hogy ebben a gémben a rally hangulata sehol nincs ha idöre akarsz menni:s mert mindenki íven megy amit megis értek...
    A féktávokon van mit gyakorolnom, nemkicsit puha a fékpedál a momo-nál...lehet azért nemmegy ugy ahogy kéne, nemlehet érezni a verdát!
    A Dirt1-et énis nyomtam, de nagyon keveset mentem online, nemérdekelt akkor még!
    Itt az ideje beletanulni, vagy megprobálni!:P
  • Zoliwrc
    Van olyan szoba ahol Én sem vagyok No1., entenschaedel, dkTT, vannak kemények, rorivenor, szóval bőven meg lehet verni engem is tartósan, igaz a magyarok közül eddig nagyon kevésszer tapasztaltam.

Dirt1-re visszatérve, ott sajna már nincs online de amíg volt napi több órára lekötött, az online világranglista 4. helyén voltam amikor megszűnt az online támogatás, ott T_Zoli néven versenyeztem. Több mint 20.000km mutatott a Dirt1 statisztikája nálam, és 14 nap online versenyt ami órába átszámolva jó kis idő+a gyakorlások, fejbe is volt az összes pálya.
    Dirt2-re visszatérve, automata váltót el kell felejteni, lassú és bután vált, ha valaki időre akar menni manuálisan megy, nem beszélve a féktávokról, automatával nem is lehet normális féktávot venni a valóságban sem, és életemben nem láttam automata váltós rallyautót pedig jónéhány versenyen megfordultam.
  • maffioso
    ladang sprinten hogy vannak a rekordok? mármint ugy online v vmi, h tudjak viszonyitani
  • ajem kisa
    Ok, este leszek szeritnem!
    De annyira azért csaknem vagyok sügér, mert egy ghost car ellen mentem, aki tényleg az elsö online (nem KisaHun ellen), csakhát az igazábol kb 20mp-vel kevesebb!
    Zoliwrc-t még csakcsak értem, hogy 10-15-20mp-vel jobb, dehogy ha Zolitol is 15mp-vel gyorsabb ugyanazzal a verdával...azmár kemény!
    Annyit hozzáteszek, hogy Zoli olyan időket megy, hogy akárhány online futamon ottvagyok, akkor ő 99.%-ban nyeri öket, és mindegy, hogy kijön be a szobába, Zoli agyonveri időben!
    Még van 1 futam, ahol abszolut nemértem, hogy hogycsinálják az az, hogy az első mig megcsinálja 0.36p alatt a gyorsot, addig a 2.-tol lefelé mindenki más 1.35p...és volt egy csomo ilyen idő a Dirt 1-ben is!
    Szal kicsit jöhetne egy valamiféle ellenőrzés!