Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"nagyon király lett "

Ezt mondtad.

No comment.

JUVEfun
Ez is fénykép csak a játékból ! Feltûnt ?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun

JUVEfun
Látod okoska : EZ IS FÉNYKÉP !

JUVEfun

hurra koszi a segitseget sikerult jot multizni 😄
JUVEfun
Nem sokszor szólaltál fel az oldalon , de abból kétszer sikerült belekötnöd valakibe !!!!!! /feltûnt , hogy fénykép és ..?????? / Többen készítettünk már skint fénykép alapján <#boxer>

w77d
neeeeem, modoltam az elsõt is pont emiatt 😄 valahogy a hangulata szimpibb.. ez már túl NFS...

mflex
Tényleg nem tûnik fel, hogy az egy fotó?

What about the forests?

arty
zavaró, hogy nem áll meg a kocsi 1 méteren 200-ról? 😄

Forza.

oks, a szériálszámod elfogadom 😄

Breki33
nem én készítettem ott van a sarokban

egyenlõre nincs linkem
JUVEfun

JUVEfun
Nem tennéd elérhetõvé számunkra is / nagyon király lett <#worship>

w77d
gyerekek kövezzetek meg de egy délutánnyi játék után nekem az elsõ rész jobban tetszett...

JUVEfun
A sok hsz.-nek köszönhetõen sikerült tökéletesen beállítani a kormányt ! Most már csak a hangot kéne , mert az nem vmi jó !

meglett
koszi am sajni azt a rart nem lehet mar leszedni, megvan valakinek?
TopGun
Hi! Ez kib**tul jol nez ki! Ezzel tolod a jatekban? nagyon tetszik a felni!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Breki33
keresõbe beírod és voala

Breki33
visszaolvastam 4 oldalt de nem talalok arra utalot, hogy mikent lehet jatszani vele multit neten. Hamachi 1021?
LAN alatt itthon megy hamachi nelkul, az tuti.
MR ME
ha a kártyád és oprendszered támogatja, akkor automatikusan dx11ben fut

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

JuanG
marhaság sztem...

én minden szimben full lineáris beállítással játszom, így a legfinomabb és reálisabb a kormányzás...csak persze minden autónak saját kormányelfordulási szöge van, ezt kell a kormány beállításainál beállítani, én kb 600 és 900 fok között használom a g25-öt (rbr, rfactor, lfs), és ehhez jön még a játékokban az autó setupjában a steering lock hozzáállítása...

persze a dirt2 jóval szegényesebb beállítás szempontjából, ezzel 450 fokos beállítással játszom, full linear, 0% deadzone így elég élethû...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
a kártyád tudja?
sziasztok a directx 11 et hogy lehet bekapcsolni ebbe a gamebe. <#help><#help>

TopGun
Koszi! Atbongesztem! Nagyon erdekes dolgokat tudtam meg belole.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nah lett 1 állat ötletem(kiderült, hogy sz@rt se ér ). Gridböl akartam kiszedni a kereket, hátha lesz valami(bár lehet hogy van valahol neki 1 külön file, de ennyire mélyen nem ugrottam bele). De ugyanúgy csak a " színe változik" de mint FELNI megmarad olyannak amilyen<#sir>
Nah mind1 nem NFS<#nyes>.

w77d
köszi, most már jó 😊

Breki33
Lehet ezt is érdemes elolvasnod

http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/kormany_beallitasok.html

Illetve a nagy kormányos topikot is ajánlhatom
ajem kisa
Tedd fel az ati hotfixet az oldalukrol!
Van a 9.11 és a 9.12-höz is!
Sokaknak megoldotta...

w77d
sziasztok!
megvettem a játékot, föltettem és csodálkoztam.. menüben 5-7 fps játék közben 12-18..... mi van????? nem egy szar konfiggal ugrottam neki...

Én 200fok körül használom a G27-el, nagyon pontosan lehet irányítani, rengeteget számít a jó kormány, az elõzõ kormányommal (Momo) bizonytalanabb volt az irányítás.
NIBI
Pedig azt mondom. 😊
Még 900 fokon is az ha lineáris.
Persze biztos megszokás kérdése...
Én nem tudom úgy megszokni.
Bár asszem ezzel a vezetési stílusommal (és a kormány beállításommal), eléggé különc vagyok. 😊

Egy kicsit a Dirtbe érzékenyebb a kormányom, de sztem rallyba az nem árt.
TopGun
Koszi a segitseget neked is! megnezem majd.

JUVEfun
Én például csak a suspension szoktam állítani , de minden beállítás befolyásolja a versenyt .

Billentyûnél tényleg lehet jó ha nem 100-os a linearitás.

De nehogy már azt mond hogy iszonyat érzékeny egy G25. Minden attól függ hogy a kormányszög mennyire van beállitva. Ha 180ra van csak, akkor ugyan úgy (hirtelenebbül) kanyarodik, mint egy Wingman, de hát ezért 900 fokot a G25, hogy lehessen nagyobbra venni.

Tegnapelõtt sikerült idõtszakitanom, rá hogy feltegyem a demót. Én a szimulátorokat szeretem, de asszem a CMR2 óta ennek a legjobb a fizikája. Könnyõ irányitani, replaybe se láccik hogy "nem reálisan" meg a kocsi (mint pl cmr4-5be).

TopGun
Koszi! megneztem.

Breki33
A másik fórumon ezt írták: "A 3D modellhez kellene Zmodeller plugin, ami -tudomásom szerint- még nincs'
NIBI
Én még szimekben is utálom a lineáris kormányzást. Rettenetesen érzékeny úgy a kisebb mozdulatoknál. Szóval mikor precízen, finoman szeretnék ráfordulni a kanyarra, akkor az autó rárántódik mint atom. Szal így elég nehézkes precíznek lenni 😄
Hiába G25 vagy bármi, akkor is iszonyat érzékeny lineárison.
Dopti
Szép munka... bár amit nekem cisáltál még szebb <#eplus2>

Ludacris van az elején, nah de ez 1 hosszú történet.. <#nyes>
Meg nem hiszem, hogy ez végleges festés, csak megnéztem, hogy legalább sikerül-e.(Szánok rá több idõt ) De mondjuk jó lenne ha kerék skin is mûkõdne, mert a másik egy "oz superturismo" lenne <#vigyor2>. Csak azt nem tudom hogy, azt a " wheel_nm.tga"-t hogy igazítom hozzá.<#nemtudom>
Nah mind 1 eljött az ideje megtanulni Photoshoppolni. (De azér ha tudja valaki ne tartsa magába.. #vigyor]

TopGun
Nah! Beallitottam a kormanyom, ugy ahogy mukodik, viszont van meg egy kerdesem: kozvetlenul mielott inditod a versenyt, meg bejon egy tabla, ahol lehet allitgatni kulonfele dolgokat a kocsin, azokat mire kell allitani? vagy ugy kell hagyni ahogy van gyarilag? nem befolyasolja a versenyt?

Ahha mindenesetre furán néz ki.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
Subaru Impreza WRX STI 2006 (Subaru Impreza STI Group N)
Team: Subaru Rally Team USA
Race Number: #199
Driver: Travis Pastrana (USA)
CoDriver: Derek Ringer (UK, Scotland)
Rally: 100 Acre Wood Rally 2008 (Rally America)

klikk
Breki33
Na ha photoshoppal akarnám javítani az kb ilyen lenne mint a felsõ
de ez sem látott ps-t csak HDR-esítettem az alsó erdetit

Breki33
HM IMPESSZÍV

Érdekes az a fej az elején PP

A kerék tök jó lenne
Akkor lenne király, ha ezeket a design-okat multiban szépen megosztanák a játékban szereplõ emberek egymás között, hogy valóban ugyanúgy nézzen ki az autó másnál is... Már úgy értem automatikusan áttöltenék egymásnak, mert gondolom ha mindenki felrakja magának, akkor ugyanúgy néz ki, csak egyébként nem...

steam, origin: ACE_hun

ajem kisa
"Kiss my ass"
LOL<#idiota><#taps>