Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mondtad.
No comment.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
LAN alatt itthon megy hamachi nelkul, az tuti.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én minden szimben full lineáris beállítással játszom, így a legfinomabb és reálisabb a kormányzás...csak persze minden autónak saját kormányelfordulási szöge van, ezt kell a kormány beállításainál beállítani, én kb 600 és 900 fok között használom a g25-öt (rbr, rfactor, lfs), és ehhez jön még a játékokban az autó setupjában a steering lock hozzáállítása...
persze a dirt2 jóval szegényesebb beállítás szempontjából, ezzel 450 fokos beállítással játszom, full linear, 0% deadzone így elég élethû...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nah mind1 nem NFS<#nyes>#nyes>.
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/kormany_beallitasok.html
Illetve a nagy kormányos topikot is ajánlhatom
megvettem a játékot, föltettem és csodálkoztam.. menüben 5-7 fps játék közben 12-18..... mi van????? nem egy szar konfiggal ugrottam neki...
Még 900 fokon is az ha lineáris.
Persze biztos megszokás kérdése...
Én nem tudom úgy megszokni.
Bár asszem ezzel a vezetési stílusommal (és a kormány beállításommal), eléggé különc vagyok. 😊
Egy kicsit a Dirtbe érzékenyebb a kormányom, de sztem rallyba az nem árt.
De nehogy már azt mond hogy iszonyat érzékeny egy G25. Minden attól függ hogy a kormányszög mennyire van beállitva. Ha 180ra van csak, akkor ugyan úgy (hirtelenebbül) kanyarodik, mint egy Wingman, de hát ezért 900 fokot a G25, hogy lehessen nagyobbra venni.
Tegnapelõtt sikerült idõtszakitanom, rá hogy feltegyem a demót. Én a szimulátorokat szeretem, de asszem a CMR2 óta ennek a legjobb a fizikája. Könnyõ irányitani, replaybe se láccik hogy "nem reálisan" meg a kocsi (mint pl cmr4-5be).
Hiába G25 vagy bármi, akkor is iszonyat érzékeny lineárison.
Meg nem hiszem, hogy ez végleges festés, csak megnéztem, hogy legalább sikerül-e.(Szánok rá több idõt ) De mondjuk jó lenne ha kerék skin is mûkõdne, mert a másik egy "oz superturismo" lenne <#vigyor2>#vigyor2>. Csak azt nem tudom hogy, azt a " wheel_nm.tga"-t hogy igazítom hozzá.<#nemtudom>#nemtudom>
Nah mind 1 eljött az ideje megtanulni Photoshoppolni. (De azér ha tudja valaki ne tartsa magába.. #vigyor]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Team: Subaru Rally Team USA
Race Number: #199
Driver: Travis Pastrana (USA)
CoDriver: Derek Ringer (UK, Scotland)
Rally: 100 Acre Wood Rally 2008 (Rally America)
klikk
steam, origin: ACE_hun