5222
-
#3782 Ha nem mentettem le a live akármiket, csak a dokumentumokból a Dirt 2 mentéseit, esélytelen hogy visszatudjam hozni a mentéseket, mi? :( Annyira tököm kivan ezekkel a baromságokkal, mi a f*szért nem lehet megcsinálni, hogy egy helyre ment, ha azokat visszamásolom akkor be lehessen tölteni? Az első részbe is elkurták a mentést, patch nélkül ok nélkül is elveszett, ebbe miért nem lehetett egyszerű megoldást választani... komolyan nem hiszem el már, direkt csesztetik a játékosokat ezekkel a hülyeségeikkel? -
#3781 ez elég jo oldal
hol lehet megbizonyosodni a postaköltségről? -
mikrofonhead #3780 HA csinálok saját liverie-t akkor azt ha neten játszom mások is látják? -
ACE #3779 Nekem 1 db játékom van, de ha lenne még egy, és tudom, hogy ezt, ami már megvan kezdem unni és túl akarok adni rajta később, akkor a következőt új acc-ra rakom... -
ACE #3778 Nekem egy acc-on van az 1 db. játékom, de ha célomban lenne azt eladni, akkor egy következő játékot másikra regisztrálnék... -
#3777 neked külön accon vannak a játékaid? ;) (nekem sem ;) ) -
ACE #3776 Kevés értelmes embert ismersz :D -
#3775 ismersz ilyen embert, aki minden játékhoz külön accot használ?
én sem ;) -
ACE #3774 ha volt esze minden játékot más acc-ra mentette... -
#3773 amire nyilván több másik játék szériaszáma is rá van linkelve? nem hinném -
ACE #3772 Gondolom az ilyeneket acc-al együtt adják el... -
#3771 továbbra is innen juthatsz a játékhoz legolcsóbban (1 font a posta) -
#3770 jatekaim.hu
de nem sokat érsz egy használt dirt2-vel, mert a már felhasznált live kódját te nem fogod tudni a saját accodhoz társítani -
mikrofonhead #3769 41-es szinten vagyok, de a single már elég uncsi :) X-Games kivégezve, Colin Mcrae emlékrally is kivégezve.
fireball: az egyes helyszíneken a kihívók is mind megvannak?
Kéne multizni már! -
Ryanxx18 #3768 Hello,
valaki tudna segíteni nekem?Demoban lehet multizni online?
Előre is kössz! -
#3767 jah tök jó árak szoktak lenni. -
HUN BECSEHELY #3766 Ez engem is érdelekne.CODWAW-kellene nekem -
#3765 valaki megadná az oldalnak a címét ahol az eberek használt eredeti pc játékokat adnak vesznek? annyira emlékszem hogy a főoldalon három csoportba rendezték őket. legtöbbet eladott, legnépszerűb és egy harmadik. -
#3764 -
#3763 -
#3762 jol szét lett b*szva a topik a sok warezlámával :((( -
#3761 Kereső
klikk
-
kicsirobi #3760 Sziasztok.Valaki tudna segíteni,hogy hogy kell mentést visszatenni?Mert újra raktam a rendszert,és nem lett jó a mentés. -
krisz1004 #3759 amugy nekem megy hamaval..ittmegcsak az van:S nekem tunnlge segitség kell!!ha nem láttad van :( -
#3758 Én nemtudom, mert nekem nemkell ezzel törődnöm, a wareznek pedig van topikja itt, lehet, hogy leis van irva ott!
Amugy márvagy 10x beirtam ide, hogy valaki csinálja meg a FAQ-t...de senkinemvolt annyira motiválva... -
krisz1004 #3757 KISA akkor ird meg h kell azt nem irok több ient!!köszike -
krisz1004 #3756 de nekem addig sem megyel:S mondom nekem elöbb kiirjaazt h no network found..nekem már a localnetwornél kiirja ezt érted -
unlimited94 #3755 de hamachival csináltam -
#3754 Intézzétek légyszi privátban, vagy cseten, vagy 1 hsz-ben!
Thx! -
unlimited94 #3753 nyomkodtam az f12 t és pont talált 1et -
krisz1004 #3752 kösz hmegirtad:S -
unlimited94 #3751 nincs valami technogods fix h ne lépjen ki versenyközbe? -
krisz1004 #3750 naa irddd :) -
unlimited94 #3749 áááá sikerült -
unlimited94 #3748 nekem azt h no sessions found akármit csinálok -
krisz1004 #3747 nekem ezt irja ki a tunngle-val csatizok..not network found...mit csináljak h jo leygen végre???????? -
#3746 Nem én csak reklámozom
itt a készítő -
atiwrc #3745 OFF
Hali! A mesa.extra.hu-t te csinálod?? Elérhetőséget nem találtam ezért ide irom.
A főoldali kérdésre a válasz lombard rac rally ;)
Ha jol rémlik 1988ban jelent meg.
http://www.youtube.com/watch?v=5Gca6CMjyd4
ON -
unlimited94 #3744 neked tölt be szervert?én amikor rányomok h find match akkor aztirja h nincs verseny -
#3743 ...megint én ezuttal már működik. de kilépked. a dirt 2 működése leált.