5222
dirt2_newbanner.jpg
  • ajem kisa
    Neszoljatok már hozzá, ez egy gyökér!

Amugy jolessz a faq, remélem valaki rak oda a felirat mellé egy valami feltünő jelet is, hogy holis van, mert valahogy ugyérzem, hogy ilyen emberek még igy is lesznek, akik megkérdik, hogy hányas a kabát...?!
  • mikrofonhead
    Látod? Megint buta vagy. 21 éves vagyok, 2 éves a konfig lassan. De a beszélgetést Veled lezártam, nem erre való a fórum!!!

Meglesem akkor ezeket Breki!
  • Ngeri
    egy nyár alatt mindössze erre tellett?csak gratulálni tudok
  • mikrofonhead
    OKés, amint rájövök, hogyan lehet megszerkeszteni ahelyett, hogy újat írnék bemásolt szöveggel akkor megcsinálom ezeket...de bárki csinálgathatja.

Mitől vagy Te ilyen nagy ember niggeri? Nekem ott az aláírásomban a konfig amiért 1 nyarat dolgoztam, hogy megvehessem. A Te gépedről senki nem tud semmit ... egyszerűen buta vagy :) ha visszakeresel, már egy jópár képet tettem fel, többek között az UHV mod-ról is..
  • Breki33
    szerintem úgy hogy elmented a saját gépedre vagy regisztrálsz azt hiszem vmilyen firefox plugin is van hozzá

ezért mondtam, hogy úgy egyszerűbb ha részenként csinálsz egy ilyen oldalt és saját gépedre is mented, aztán ha módosítani kell elég azt a lapot nem kell újra az egészet.
  • Breki33
    Igen azt később láttam

Esetleg megcsinálhatod úgy is hogy raksz be linkeket témánként amik részegységeket tartalmaznak, az egésznek meg adsz vmi hátteret

Így macerásabb és több munka megcsinálni, viszont később egyszerűbb módosítani bővíteni részeket akár cserélgetni.

De ezek csak ötletek nekem jó ígyis ahogy most van tökéletesen megfelel arra amire való
  • Ngeri
    a gépeden egyébként eldöcög egyáltalán minimumon a dirt 2?
  • arty
    odavaló minden :)) autolista, OST, stb

a multis lehetőségek között elsőként a "megveszed eredetiben" lehetne ;)
  • mikrofonhead
    Hogyan tudom ugyanazt szerkeszteni Breki? Mert az okés, hogy "el tudom lopni" és úgy tudom, de akkor már más lesz..
  • mikrofonhead
    Megvan a teljes SoundTrack lista is, de nem tudom ez mennyire GYIK-be való
  • JUVEfun
    Bocsi , most vettem észre , hogy már benne van
  • JUVEfun
    Jó lett szerintem , de Live profil készítést ki ne hagyd , mert biztos lesz még olyan aki most veszi meg és eleinte ezt kérdezték a legtöbben
  • mikrofonhead
    Csak mosolyogni tudok Rajtad :)

Breki, már kiemeltem a főbb részeket. Videót szerintem majd csinálok, pl a grafikás részről, UHV mod pl. A liverie készítésről is csinálnék én, de nem tudok jó progit amivel a képernyőmön látható dolgot tudom vidibe lementeni és nem tudok helyet sem, ahova feltenném. Youtube nem hiszem, hogy túl jó...báár, kitudja.

Igaziból pár képet tudnék még feltenni bele, meg videót. De az oldal adott, szépet ebből nemigazán lehet kihozni. Nem írtam egy honlapot, csak alap fórumbeli dolgokat lehet ott is megoldani.

Niggeri várom a Te általad elkészített F.A.Q-ot elbírálásra.
  • Ngeri
    lol akkor mér kérdezted hogy milyen?? én elmondtam a véleményem és szerintem gyatra.ennyi
  • Breki33
    sztem jó rakassátok ki aztán később is lehet még módosítani csak mentsd el saját gépedre is
  • Breki33
    Sztem jó lesz csak kéne használni, a kiemeléseket vannak fent formázási lehetőségek tehetsz be képet videot linket szval meg lehet csinálni áttekinthetőbbra pl a témákat kiemelve.

Aztán csak az szarozza le aki helyette megcsinálja szebbre, mert FAQ-nál tényleg az a lényeg, hogy minél szebb legyen :-)
  • mikrofonhead
    Nem nagyon izgat az ilyen típusú hsz. :)

No, szerintem készen van. Más egyenlőre nem nagyon jutott eszembe, de ha valami kell még, vagy szerkeszteni akarja valaki, akkor bátran :)

Végleges F.A.Q.
  • arty
    Gondolom azért nagy a pofád, mert a tiéd jobb. Linket!
  • Ngeri
    siralmasan szar...
  • mikrofonhead
    Okés, igazad van :)

No elkezdtem egy F.A.Q.-t ahogy Breki ajánlotta, tessék meglesni :)

F.A.Q.
  • Breki33
    és bemásolná a megfelelő slotba kérdezés nélkül felülírva a veled játszók ott lévő eredetijét?

Sztem kizárt, a többség nemis örülne ennek, max úgy lehetne hogy egy társaság megbeszéli kinek milyen legyen és azt felrakja, vagy egy móddal.

Hogy elkezd-e majd a többség elmondja én csak az ötletet adtam, ha így egyszerűbb neked sztem nem lesz kifogásunk.
  • mikrofonhead
    Abszolút komolyan kérdeztem. Nem hiszem, hogy nagy dolog lenne feltöltenie verseny közbe pluszba az egyéni liveriet - végülis csak 1 képről van szó. :)

Elkezdjek akkor egy FAQ-t így?
  • Breki33
    FAQ-val kapcsolatban egy ötlet

Van egy http://tinypaste.com/ nevű oldal oda simán bemásolhatsz szöveget megformázod majd kirakhatod így egy linkbe

pl csináltam egy példát onnline profil mentés visszaállítás

http://tinypaste.com/df46b

Ez bármikor módosítható hozzáírható változtatható tök egyszerűen és gyorsan.

Akit meg zavarnak a sponsor linkek felül ígyis nézheti

klikk

Azután már csak a linket kell rakni a bannerba és kész
  • krisz1004
    jó lenne ha vki már tényleg segitene a tunngle-ba..hogy hogy kell beállitani!!mert nekem mindig azt irja ki a multis részre ha rámenek h no found network!!!!(telepitéskor feltettem az adaptert is,és most a hálozati kapcsoltaokba kettö tunngle-t látok az egyikhez az van irva h nincs bedugva az adapter,a másik meg jó,ez igy jó amugy???) mit kell csinálni h jó legyen már!! mert a hama-val alig játszik vki!!!!persze azzal meg jó minden nem ir ki ilyent!!!köszi elöre is vkinek:)
  • Breki33
    ugye ezt most nem komolyan kérdezed?
  • ajem kisa
    Jólenne ha megtudnád csinálni, mert minden héten ugyanazt eljátszuk az újakkal!
    Legalább kihalna a topik!
  • mikrofonhead
    Ha szeretnétek én szívesen megcsinálom a F.A.Q-t...legalábbis segítek a szövegeket megírni. A liverie készítést is leírhatom magyarul, hátha valakinek segítünk ezzel. Pályákat is, miket lehet elérni. Offline profil, stb.

Ha csinálok skin-t a kocsimra (egyedit) azt ha neten játszom más is látja?
  • Breki33
    nincs most bocsi

én most olyan jó 2010-es cuccokat szereztem a RBR Rally-hoz , hogy ha tehetem azt nyomom fantasztikus így, másra sajnálom az időt gép előtt

Akit érdekel a jó Rally érdemes benézni a fórumába új fizikával grafikával fantasztikus, rakok is fel képeket.
  • ajem kisa
    Ok!
    Épp ebből adódóan nincs kedved megcsinálni egy FAQ-t?
    Én sajnos nemértek hozzá!
  • Breki33
    ezt most úgy általánosságban írtam mivel láthatóan sokan nem használják
  • DarkSector
    sajnos nem tudod, mert még ha kreálsz egy ugyanolyan névvel rendelkező profilt, akkor se veszi be tudtommal, nemrég haveromnak adtam oda a mentésemet
    a dirt 2 mappa kellett, meg az az offline profil, amivel lementettem.

DE érdekességképpen mondom, ha monnyuk több profilod van a live mappába, akkor ki tudod szedegetni a profilokat.

az ....Xlive\Content mappában, a 0000000000000000 mappát kivéve a többi mappa, 1-1 profil, ezeket lehet küldözgetni, áthelyezni kiszedni stb....
  • ajem kisa
    Nemkellett a keresőt használnom, mert akkor amikor irtad, akkor kimentettem a fájlok elérhetőségét, mert tudtam, hogy hamarosan uj rendszer lesz a gépen!

Mikrofonhead lehet, mert ati 5770+win7 az csak dx11 nem?
  • Breki33
    de azt ugye tudjátok, hogy a kereső tökéletesen működik ismét?
  • mikrofonhead
    Kisa ez a másik driver miatt is lehet , vagy mondjuk ha olyan a pc-d akkor dx10-11 stb..
  • ajem kisa
    Nemtom már sajnos, de hiszek neked, akkor big tenx forlyú bádi!
  • arty
    tehát pár év mulva lesz 10 accountod + a warezos gyüjtő? :O

kényelmes lehet :D
  • Breki33
    vagy másik driver

amúgy én linkeltem , csak hogy ne mindig valaki legyen P
  • ajem kisa
    Én ma raktam fel a win7et az xp után, és elmentettem az összes olyan fasságot, amit valaki belinkelt már jorégen ide, szoval most bemásoltam a helyére azokat, és jolett, pedig paráztam attol, hogy kezdhetem ujra, hogy a verdákat megszerezzem!
    Amugy szerintem a win7-en szebb valamivel a játék, nemolyan homályos, és mintha emiatt több szin is lenne benne!
    De lehethogy csak bebeszélem magamnak!
  • tenkenorman
    köszi szépen.
  • barmi
    Nálam az eredeti játékok mind külön acc.-on vannak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a warez játékok pedig 1 külön úgynevezett gyűjtőacc.-on pihennek

Eladás szempontjábol sem árt ha külön van mindegyik.