5222
-
#61 Én bírtam Dirtben ezt a Suzuki-t. Ment mint a gecc és magyar rendszáma volt -
#60 -
#59 HUZZÁINNEN XD -
#58 Suzukiii -
#57 Most arról van szó, hogy ilyennek titulálják a játékot:
és néhányan el is hiszik. -
#56 amúgy tudom hogy játék közben minden éles, egy éve minden nap nyomulok picit vele :D
az általam beszúrt képet a visszajátszásnál csináltam... -
#55 bazdmeg ezektől a FAIL beszólásoktol rángógörcsöt kapok XD -
#54 FAIL.
A játék minden képkockája éles, it szimplán elbaszták ezzel a "kép effekttel" -
PacsutaTibi #53 Hát én ugy indultam neki a Gridnek és a Dirtnek is hogy kilőttem a HDR-t.
A Grid 1280*800as felbontásba simán futott, szinte minden maxon volt.
A Dirt meg kb 800*600ba ment simán ugy hogy a grafika maxon volt.
Úgyhogy hiába ugyan az a motor a Dirt kurvára nem volt optimalizálva. Remélem a 2 jobban lesz. Bár nagy valószínűséggel csak arra lesz jó hogy kilopjuk a pályát meg a kocsit belőle és átrakjuk RBR-be.
Gyakorlatilag nekem olyan érzésem van a CMR2!!! óta, hogy a kocsinak semmi köze nincs az úthoz. Mintha úszna felette.
Ja valaki említette a kormányt, szvsz kormánnyal még rosszabb az összes cmr mint bill-el. -
#52 mert nem állókép.... a kamera gyorsan követte a kocsit. Ha az életben gyorsan mozgatsz egy kamerát az is homályos lesz.. -
#51 homályos minta picsa:S ha ez élethű akkor... -
#50 Ezt egy másik fórumon én is megkérdeztem, mielőtt itt nyítottam volna, egyik user azt mondta, h az örökösei nem válnának mega nyereségtől, szal elképzelhető, h a dirt 2 előt még is kinnt lesz a cmr -
#49 Hát, én úgy tudtam hogy Colin McRae halála után (Nyugodjon Békében) nem lesz több CMR. Egy remek játékkal lezárták a sorozatot. Persze örülök, de ez így akkoris.... Na mind1. -
#48 Azt elhiszem, én is toltam full grafon, de képzeld el milyen szép lenne, ha nem blurozná szét a képet :P -
#47 menet közben kibaszott szép, mintha igazi felvételt néznél.. -
#46 Ez is tűéles lenne, ha nem tették volna rá ezt a bugyuta, de annál divatosabb fullscreen blur effektet, amit rádásul nem átallnak következõ generációsnak, hiperélethűnek, és HDR-nek titulálni.
Itt szarul fest, de tévén shitboxon biztos baromi jól néz ki. -
#45 ... és ha nem baj, hogy mindezek mellett le kell butítanod a grafikát a sárga földig.
Mert nekem ilyenem van (8800GTS), és olyan versenyeken, ahol voltak elõttem autók, diavetítés volt (nem túlzok, 10 alatt volt az FPS).
Egyébként csatlakozom az elõttem szólókhoz, borítékolható, hogy grafika lesz (ha veszel új grafkáryát, mármint), fizika pedig nem. Élethű fizikával nem felelne meg a célközönség elvárásainak. Dehát ugyan milyen más szlogennel lehetne reklámozni egy autós játékot? Ez már ugyanúgy hozzátartozik, mint a lövöldözõsöknél a "35 különbözõ fegyverbõl választhatsz". -
#44 és ez szép? :)
Tiszta homály minden, a textúrák se túl élesek, holott a render képen minden tűéles. -
#43 Jónak tűnik:)
Majd megkostoljuk:) -
#42 -
#41 Yeeeeee, Motorstorm Pc-re by Codemasters, várom :PP -
#40 ÍJa lol... most vettem észre, h oda is írtad,
sry a félreérthetetlenségért :D -
#39 Szerintem dirt 1-el soha nem lesz szimulátorfíling:D -
#38 Mozgás közben... de állóképen más a helyzet. -
#37 Hát az alsó kép sztem az elsőből "lopott"! nem létezik, h ne lenen egy kicsivel szebb a dirt 2 -
#36 ha a grid ment élvezhetően akkor ez is fog. -
#35 Remélem optimalizálnak mert az 1 is éppen ment a gépemen high beállításokon a 2 már biztos low-mediumon fog csak menni... Amúgy elég unalmas volt az 1, legalábbis kontroll/pedál nélkül, úgy lett volna egy kis szimulátor feeling. :p -
#34 ... de van ha én mondom :D -
karajjj #33 nekem szebben néz ki :D -
#32 Brutálul néz ki,de hogy nem lesz RBR szintű fizikája,arra már most mernék fogadni.Pedig kurva jó lenne már egy olyan játék,ami tele van kocsikkal,B csoporttól kezdve napjainkig,létező legjobb fizikája van,tele van pályákkal,esetleg az valódi pályákat belerakhatnák,és akkor ha még ilyen grafika is lenne mellé,hát az év játéka lenne. -
#31 El kell, hogy keserítselek, közel sem lesz ilyen szép.
DiRT első részéből renderer kép:
Ingame:
-
#30 race of champions-re? lol
sok köze ahhoz sincs ha már itt tartunk -
#29 lesz olyan játékuk is -
#28 fuck yeah.
+fav. -
#27 +fav -
#26 A környezet. -
#25 hajaz -
#24 miért lenne death rész. ez a kép inább valami ROC-ra halyaz nem death race-re... -
#23 Ahogy elnézem ez ilyen Death Race stílusú lesz...
-
#22 Miért mien géped van? ha van egy erős x2-es procid, meg min. 8*** nvidiát, akkor megnyugodhatsz...