5222
dirt2_newbanner.jpg
  • dark night
    nagyon szép és jóó lesz csak a dirt 1-hez is elég nagy gép kellet ehez még nagyobb kell majd:Da dirt 1 az enyémen megy fullon kivéve 1024*768-as felbontáson de a monitorom 1280*1024-et enged:P::D de így megy 30-40-50 fps!!
  • Prince23
    Megjelenés: 2009. szeptember

Eddig csak annyit tudhattunk, hogy készül a Colin McRae DIRT off-road autóverseny folytatása, azonban a Codemasters most bejelentette a DiRT 2 megjelenési dátumát is: szeptemberben kerül boltokba a PC, PS3, PSP, Wii, DS és X360 platformokra megjelenő program. Néhány új kép (konkrétan concept art) is megjelent róla, melyeken többek között a utah-i, malájziai és londoni helyszínekről, valamint a World Tour játékmód Los Angeles-i sportstadionbeli versenyéről láthatunk ízelítőt.

PCDOME
  • Solt
    A fórum azért van, de, ha nem tudnak, akkor ha beírod még 50 helyre, akkor sem fognak tudni! Ez még egy meg sem jelent játék! Előtted az utolsó beírás több mint egy hetes! Tessék kicsit gondolkozni..
  • dark night
    Meg azért vannak ezek a fórumok hogy egymáson segítsünk nem? és megoszd a tapasztalataidat egy játékal kapcsolatban!!!! ugyan is kiszámíthatatlan mind a xp-mind a vista meg mindegyik op rendszer!!
  • dark night
    felttettem a pecseket mind a 2-őt!! biztos tudtak volna válszolni rá csak nem hiszem hogy olyan nagyon felkapott a dirt 1 sg-je mint a dirt2-é!!
  • Solt
    El ne kezd itt is... ugyanazok járnak ide is! Ha ott nem tudtak segíteni, itt sem tudnak majd!

Ennyi idő alatt már végig vihetted volna!
  • grebber
    1.2-es patchet feltetted?
  • dark night
    hello
    Hogyan kell berakni a mentést a colin dirt 1-be mert se hogysem akarja elfogadni!! bocs,hogy ide írok de a másikon nem nagyon kaptam jó válaszokat mármint a dirt fórumon!!
  • Prince23
    2009, csak olvasni kéne.
  • TherÖcsy
    Ez mikor fog megjelenni ?
  • examinee
    Csak lesz eszük és az online részt jol megcsinálják, nembeszélve az osztott képes játékélményről - konzolon elsősorban.
  • grebber
    Photoshop realisztikus inkább az a helyes szó rá!
  • Prince23
    Ez már fotorealisztikus!
  • grebber
    2 új kép
  • atila4
    szép
  • Prince23
    És íme :)
  • Prince of Máté
  • Prince23
    Bannernak mehet e?

köszönet Matt07-nek!
  • MerlinW
    A texturabetöltési mahináláson (távolabbi képeket hamarabb töli és nagyobb méretben) kívül, az első szembeötlő jelenség a gusztustalan blur, bloom és glow effektek teljes kiirtása, amivel élethűbb és kontrasztosabb az egész játék.
    Egyébként le van írva minden a linkelt weboldalon.
  • grebber
    Akkor lehet mozgásban kell látni mert képeken nem látom!
  • MerlinW
    Nem kicsit:)
  • kifli
    na jók a modok köszi csak 1 kérésem lenne :)
    valaki felrakná nekem az original tyregrip.cvs-t a cars mappábol meg az ai mapát tömörítve valahova? előer is köszi
  • kifli
    *drago mod ++
  • grebber
    És itt mit kell nézni mi a szebb mint az alap Gridben?
  • kifli
    hmm ez a dragons mod tetszik a másik se rossz de ez szebb köszi
  • kifli
    aha ezt énis megtalltam de rapidrol törölték sajna az elsőt és az lenne a graf a 2. az a pálya
  • RYO21
    én itt találtam az egészet... [url]http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=285801[url/]

az elsőket kell letölteni és szép lesz a játék...
  • MerlinW
    Beetleatwar1977´s Modpacks is szépen pofozgatja a játékot:

• MerlinW
    De itt is találsz finomságokat

Dragos mod:

• RYO21
    asszem ez a mod kll hozzá:

• kifli
    lécc ide vagy pü-be írd le hogy hogy csináltad!
  • RYO21
    jaja nekem sikerült megcsinálni ilyenre
  • MerlinW
    ini buzerálással elő lehet hozni ezt a minőséget. Be lett GRID topikba linkelve többször is, hogyan kell a fényviszonyokat, stb állítgatni.
  • SötétBarom
    Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a promóképeken látható grafot valami elbírná? :[
  • Bucser
    Ugye, hogy csodákra képes a marketing és a photoshop?:)
  • RYO21
    engem nem zavart h. homályos a grid, hanem engem ez zavart:

ilyen a játék:

és így mutatták be:

• kifli
    gondolom arra gondol hogy kicsin homályosak a dolgok és olyan tejfehéres de szerintem egyátalán nem baj. Mondjuk konzol miatt lett ilyen...
    gta4-nél már megcsinálják pc változaton hogy ne ilyen legyen de konzolon az is kicsit mintha homályos lenne és fehéres minden
  • Hecker007
    a GRID hol volt sárgás színű és csúnya?
    nekem se a DIRT se a GRID grafikájával nem volt gondom és mindegyiket max beállításokkal tudtam tolni 1680*1050-ben minden akadás nélkül, még az x1950XTX-el is...
  • RYO21
    Fuck EGO engine , baszki ennek is olyan sárgás színű szar grafikája lesz mint a gridnek vagya dirtnek...
  • Fbn Lx
    az autók már-már fotorealisztikusak, de a táj - leginkább a fák undorítóak.