5222
-
#181 win 7 miatt miért van szükség dx10.1-re? mikor azt már vista is támogatja, mellesleg nv eléggé ellenezte 10.1-et aztmondták fölösleges -
#180 Pont azért jön vele mert muszáj volt a Winows 7 miatt.
DX11-re álláshoz még idő kell nekik! -
#179 nv forumból:
G210 AND GT220 ANNOUNCEMENT DATE
DATE:2009-07-05
We recently reported the technical characteristics of 40 nm G210 and GT220 video chip from NVIDIA. It was assumed that the announcement of these video chips will take place during October in the same time with Windows7.
Associate reports that the announcement of G210 and GT220 chips is planned for the period from 30 September through 2 October (during GTC). Which is characteristic, at this conference NVIDIA will speak about DirectX 11, although G210 and GT220 will support only directX 10.1. In any event, NVIDIA only plans to present these video chips on GTC 2009, changes can be introduced in these plans.
nv most jön ki a dx10.1-es kártyáival (mikor jön a w7 és ati dx11-el) -
#178 dx10.1-nem hasztalan, teljesítménybenn jóval jobb mint dx9 vagy dx10, főleg az élsimításnál, pls hawx-ba vagy fc2-be mindegy hogy nincs élsimítás vagy 8x-os nem vesz vissza a teljesítményből, meg még van egy pár dolog ami gyorsabb 10.1-el -
#177 Éppen azért lehet hogy most nvidia is nagyot fog dobbantani .Szóval nem fogok egyből atit venni októberben ha csak jövőre jönne dx11-es nvidia VGA ,mert ha jobb lesz akkor szoptam :D
-
#176 gondolom a dx11 is pont annyira hasznos, és kihasznált lesz, mint a dx10 és dx10.1 kombó -
Hellsing47 #175 Nekem is tesztek kellenének, hogy tudjam melyik lesz a jobb :D
de sajnos nagyon elfogult vagyok az nvidiával :/ pedig nagy hiba, mert már jóideje az ati vezet -
#174 ati-nak már valamivel megjelenés előtt lesz dx11-es karija -
#173 Engem akarnak végre sarkallani hogy cseréljem le a 8800GT-met.
Hát ugynézki le kell.De meg szerettem volna várni ati és nvidia dx11-es VGA-it is.De nem tudom melyik mikor jön és melyik lesz jobb.
Kivárom max addig nem tolom a Dirt2-öt -
Hellsing47 #172 hát én pont nem örülök ennek :/
bár nem is igazán értem hova erőltetik etz a dx11-et -
#171 DiRT 2 - Késik a PC-s verzió!
Késni fog a Colin McRae széria legújabb része, ám erre a Codemastersnek jó oka van, aminek sokan örülni fognak.
Azért nem jelenhet meg szeptemberben a DiRT 2, mert a Codemasters szeretné, ha a játékuk DirectX 11 támogatással lenne felszerelve. A DirectX 11 a Windows 7-tel együtt érkezik október 22-én, illetve a Vista tulajdonosok is ekkor tölthetik majd le.
A játék Shader Model 5.0-t használ, mely sokkal szebb látványt biztosít, mint amit eddig valaha megcsodálhattunk. A Colin McRae DiRT második részének konzolos verzióinál maradt a szeptemberi megjelenési dátum, mi PC-sek pedig csak reménykedhetünk, hogy a csúsztatással csak a játék hibáit javítgatják majd. Lesz idejük rá...
info: Gamestar -
Solt #170 Pont azért nem olyan játszik, hogy ne lehessen látni, hogy nem lehet! :D Ez egy szép arcade játék lesz... ne sok szimulációt várj... -
#169 Nem értem miért nem egy olyan játszik egy ilyen ingame felvételen aki tud is. Ebből nem derül ki, hogy lehet-e jó kereszteket menni. -
#168 Tudom, hogy nem ide tartozik de segítene valaki, hogyan lehet online-ba játszani a dirt-el(warez)? -
#167 Ingame Trailer -
dark night #166 hello
valakinek sikerült már a dirt 1-ső részébe beleraknia a 100%-os mentést hogy az müködött is??
nekem sehogy sem sikerült:P ha valakinek sikerült már kérem segítsen!!!
kösz szépen!!! -
barmi #165 Akkor megnyugodtam :)
Csak azért parázok mert a DIRT 1-ben már a játék menüje majdnem felzabálta az egész gépemet és akkor a játék még nem is futott :P Viszont a GRID szaladt mint a pics@ XD Reméljük a legjobbakat! -
#164 Nem hinném hogy, a GRIDnél sokkal nagyobb lesz a gépigénye, annyival nem is szebb. -
barmi #163 Vajon milyen gép volt alatta? Kiváncsi lennék ^o^ -
#162 Na, végre, hogy mutatnak is valamit a játékból...
Egész korrektnek tűnik az irányítás. Szerintem csúszkálhatnának kicsit jobban a verdák, de így sem rossz.
Egy tényleg fontos dolog van amit kifelejtettek, az pedig a (virtuális) visszapillantó tükör, eléggé hiányolom. -
barmi #161 áááááááááá..... demót akarok most!!!! :P -
#160 Gameplay Trailer!!!! -
barmi #159 Remélem ebben a részben már jobban fog muzsikálni a motor mint az első részben és nem kell neki 3000 feletti kétmagos proc hogy élvezhető legyen. Bár elvileg a Racedriver GRID is ezt a motort használta (a DIRT után jött ki valamivel) és ott már egész jól ment 3000+ x2 alatti gépeken is. Reméljük a legjobbakat! ...ja, és remélem lesz demó belőle mert ez manapság nagyon nem divat sajnos.. vedd meg paraszt aztán vagy megy vagy nem megy.... fucccc... -
RYO21 #158 az lesz -
#157 Akkor neked barátom -fav :D -
RYO21 #156 Az irányítás és a grafika megint el van b@szva! -
#155 Egész jó :D -
#154 Nos, teljesen jó :) Optimistán várom. :) -
#153 Igaz hogy ez csak 1 pálya de sokkal szebbre számítottam! -
Hellsing47 #152 Gameplay -
#151 kegyetlen jónak tünik a videok alapján ;|
most kezdtem el pár hete tolni az első részt,pár moddal h kicsit életszerübb legyen,istentelen jó...viszont a havas/esős pályákat hiányolom,remélem itt már lesznek
-
#150 Akkor én voltam alulinformált. -
#149 Miért ne lehetne benne? 911 turbo porsche rally -
RYO21 #148 Az egy Pontiac Solstice. -
#147 #141 utolsó előtti kép. Szerintem az Porsche, de még a mellette lévő BMW sem egy kimondott rallygép. -
RYO21 #146 hol látsz te Porsche-t? -
#145 Lehet én vagyok elmaradott, de akkor sem értem, hogy hogyan kerül Porsche egy alapvetően rally stílusú játékba. -
#144 Jó reklám. Semmi több. -
#143 Hát látványban nincs hiány, a grafika is jó lesz, csak azért a fránya irányítás miatt aggódok. -
RYO21 #142 Gameplay Teaser