5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Prince23
    Ami tök fölösleges
    Biztos überbrutál története lesz
  • grebber
    Most böngészgettem a cdprojekt oldalát és látom Dirt 2 is magyar szinkronos lesz
  • Máté94
    Csak össze van vágva más videókból
    Te is bedőltél neki:(
    Pfffff
  • Prince23
    Hát ez lol.

azt mondják az új videóról, hogy nagyon szaggat, gyenge fps:(
  • Máté94
    Hekkelik az SG-t:D
  • hungaryws
    banner xd
  • Máté94
    Mi ez a banner?:(
  • grebber
    Új Trailer (Chief Designer Interview HD)
  • MerlinW
    Video. Ha már volt, bocs.
  • Zoliwrc
    Gyertek esténként Online játszani, nagyon jó versenyek mennnek
  • Máté94
    Lesz Horvát Rallye:D
  • LeventeV
    letezik, hogy amerikaba mar augusztus elejen megjelenik?
  • kifli
    konzolon ilyesmire számíthatunk
  • SötétBarom
    Jó. Kifejezetten tetszik.
    Azonban: a video low-fps, vagy a játék?
  • Prince23
    gameplay
  • kifli
    szerintem túl van hypolva a ken block :/
  • attila2323
    McRae adta a játékhoz a nevét és Ken Block körül forog minden. Szerintem annyit megérdemelt volna Colin bácsi, hogy megemlékezésül csak róla szól, ha már a nevét adta hozzá.
  • SötétBarom
    Jó lesz ez :)
  • kifli
    átkeresztelték a játékot ken block dirt 2-re vagy mi? kicsit sok már ebből a fasziból...

az első trailerbe kicsit gagyi mikor hirtelen full beforudul a kerék nagy tempónál, ilyen nintendo feeling :/
  • grebber
    2 új trailer
  • Hecker007
    fizika majd lesz az rFactor2-ben :) meg a RaceON-ban, az való a simeseknek, ez legfeljebb azoknak jó akik nem akarnak normális kormányt venni, meg napokat állítgatni a kocsit egy adott pályához+nagyon sokat körözni egy pályán :):)
  • SötétBarom
    Tessék?
  • Black Ghost
    Kormány nem kell hozzá az biztos, plusz a belső nézet még mindig statikus.
  • klinsmann
    fossssssssssss arcade , fooooosssssssssss
  • Máté94
    Élet kell?Menjél ki a pusztára ott majd lesz élet:D
  • SötétBarom
    Kicsit olyan élettelenül mozog az autó, de amúgy nem néz ki rosszul.
  • grebber
    Battersea Rallycross Trailer
  • grebber
    Nem is kell DX10.1-es VGA-n is fog menni söt DX10-esen is de ott kurva lassan.
  • atiwrc
    Hát igen érdekes kérdés ez az dxt 11, de ahogy elnéztem az eddigi vidiket még a dirt1et is alul fogja mulni fizikailag, én tuti nem ujitok emiatt gépet.
  • barmi
    afene.... sry
  • grebber
    Azt lehagytad hogy ez a megjelenés konzolra vonatkozik!

"Mint ismeretes, a PC-s játékosok csak decemberben izzíthatják a verdákat, amit a kiadó a DirectX 11 lehetőségeinek kiaknázásával magyaráz."
  • barmi
    "A Codemasters végre elhatározta magát a DIRT 2 megjelenésével kapcsolatban és fanfárok között adta hírül, hogy Európában szeptember 10-én, míg a tengerentúlon 8-án lép színre kedvenc autóversenyzős játékuk."

info: hardwired
  • barmi
    Ez csak parasztvakítás szeréntem is... Azért kell hogy vegyél új vasat, nehogymár 5-10 ésvig használd a meglévő gépedet!
  • Hecker007
    de hogy csinálnak SM5.0-ra játékot mikor még nincs is olyan kártya ami DX11-es meg sm5.0-ás?
    sm4-re se csináltak egy játékot se, nem igazán értem hogy minek ennyire fejleszteni mikor még a meglévő technológiát se képesek kihasználni
  • SötétBarom
    Hát nem tom, én még mindig dx9-el tolom, mert eddig a kutya sem tudott olyan screenshotot mutatni, ahol szemmel látható különbség lenne a kettő között :DDDD Teljesítménybeli javulást meg telibefosom, amíg stabil 50 fps minden :PP
  • Prince of Máté
    Azt elfelejtettétek, hogy a DX 10.1-es kártyákat is lehet majd DX 11-ben használni, csak pár effektről lemaradunk.
  • kifli
    miért ne?
    vistát is lehetett forgalmazni olyan gépeken amiken alig futott :D
    microsoft meg csaknem akarja ennyire szabotálni az nv-t :D
  • grebber
    Ezt a ready szöveget csak én mondtam.De olvastam hogy dx10.1 nélkül nem forgalmazhatnak gépeket laptopokat windows 7-el!
  • kifli
    heh? dx10-nem működik win7-el? attol nem lesz valami win 7 ready hogyha olyan featurt építenek bele ami vistán is működött, és anélkül is működni win 7-en
    am nem a w7 ready logóhoz kell hanem ahoz hogy több pontot kapjanak a w7 teljesítménytesztjében vagy mi az
  • grebber
    Mivel dx10.1-nélkül nem igen lehet rázuzni a windows 7 ready logot azt akkor meg baszhatja nvidia ezért van ez a kényszerű dx10.1 nekik!