5222
-
#221 Ami tök fölösleges
Biztos überbrutál története lesz -
#220 Most böngészgettem a cdprojekt oldalát és látom Dirt 2 is magyar szinkronos lesz -
#219 Csak össze van vágva más videókból
Te is bedőltél neki:(
Pfffff -
#218 Hát ez lol.
azt mondják az új videóról, hogy nagyon szaggat, gyenge fps:( -
#217 Hekkelik az SG-t:D -
hungaryws #216 banner xd -
#215 Mi ez a banner?:( -
#214 Új Trailer (Chief Designer Interview HD) -
#213 Video. Ha már volt, bocs. -
Zoliwrc #212 Gyertek esténként Online játszani, nagyon jó versenyek mennnek -
#211 Lesz Horvát Rallye:D -
#210 letezik, hogy amerikaba mar augusztus elejen megjelenik? -
#209 konzolon ilyesmire számíthatunk -
#208 Jó. Kifejezetten tetszik.
Azonban: a video low-fps, vagy a játék? -
#207 gameplay -
#206 szerintem túl van hypolva a ken block :/ -
#205 McRae adta a játékhoz a nevét és Ken Block körül forog minden. Szerintem annyit megérdemelt volna Colin bácsi, hogy megemlékezésül csak róla szól, ha már a nevét adta hozzá. -
#204 Jó lesz ez :) -
#203 átkeresztelték a játékot ken block dirt 2-re vagy mi? kicsit sok már ebből a fasziból...
az első trailerbe kicsit gagyi mikor hirtelen full beforudul a kerék nagy tempónál, ilyen nintendo feeling :/ -
#202 2 új trailer -
#201 fizika majd lesz az rFactor2-ben :) meg a RaceON-ban, az való a simeseknek, ez legfeljebb azoknak jó akik nem akarnak normális kormányt venni, meg napokat állítgatni a kocsit egy adott pályához+nagyon sokat körözni egy pályán :):) -
#200 Tessék? -
#199 Kormány nem kell hozzá az biztos, plusz a belső nézet még mindig statikus. -
klinsmann #198 fossssssssssss arcade , fooooosssssssssss -
#197 Élet kell?Menjél ki a pusztára ott majd lesz élet:D -
#196 Kicsit olyan élettelenül mozog az autó, de amúgy nem néz ki rosszul. -
#195 Battersea Rallycross Trailer -
#194 Nem is kell DX10.1-es VGA-n is fog menni söt DX10-esen is de ott kurva lassan. -
atiwrc #193 Hát igen érdekes kérdés ez az dxt 11, de ahogy elnéztem az eddigi vidiket még a dirt1et is alul fogja mulni fizikailag, én tuti nem ujitok emiatt gépet.
-
barmi #192 afene.... sry -
#191 Azt lehagytad hogy ez a megjelenés konzolra vonatkozik!
"Mint ismeretes, a PC-s játékosok csak decemberben izzíthatják a verdákat, amit a kiadó a DirectX 11 lehetőségeinek kiaknázásával magyaráz." -
barmi #190 "A Codemasters végre elhatározta magát a DIRT 2 megjelenésével kapcsolatban és fanfárok között adta hírül, hogy Európában szeptember 10-én, míg a tengerentúlon 8-án lép színre kedvenc autóversenyzős játékuk."
info: hardwired -
barmi #189 Ez csak parasztvakítás szeréntem is... Azért kell hogy vegyél új vasat, nehogymár 5-10 ésvig használd a meglévő gépedet! -
#188 de hogy csinálnak SM5.0-ra játékot mikor még nincs is olyan kártya ami DX11-es meg sm5.0-ás?
sm4-re se csináltak egy játékot se, nem igazán értem hogy minek ennyire fejleszteni mikor még a meglévő technológiát se képesek kihasználni -
#187 Hát nem tom, én még mindig dx9-el tolom, mert eddig a kutya sem tudott olyan screenshotot mutatni, ahol szemmel látható különbség lenne a kettő között :DDDD Teljesítménybeli javulást meg telibefosom, amíg stabil 50 fps minden :PP -
#186 Azt elfelejtettétek, hogy a DX 10.1-es kártyákat is lehet majd DX 11-ben használni, csak pár effektről lemaradunk. -
#185 miért ne?
vistát is lehetett forgalmazni olyan gépeken amiken alig futott :D
microsoft meg csaknem akarja ennyire szabotálni az nv-t :D
-
#184 Ezt a ready szöveget csak én mondtam.De olvastam hogy dx10.1 nélkül nem forgalmazhatnak gépeket laptopokat windows 7-el! -
#183 heh? dx10-nem működik win7-el? attol nem lesz valami win 7 ready hogyha olyan featurt építenek bele ami vistán is működött, és anélkül is működni win 7-en
am nem a w7 ready logóhoz kell hanem ahoz hogy több pontot kapjanak a w7 teljesítménytesztjében vagy mi az -
#182 Mivel dx10.1-nélkül nem igen lehet rázuzni a windows 7 ready logot azt akkor meg baszhatja nvidia ezért van ez a kényszerű dx10.1 nekik!