5222
dirt2_newbanner.jpg
  • balika16
    Kinntvan a full Dirt 2!
  • norbi2fraktal
    szép
  • Leky
    Hirtelen ezt találtam a neten:
  • Prince23
    Egy bannert jó lenne készíteni................
  • zzeN
    Tegnap este én is kipróbáltam, nekem tetszik. Az irányítás számomra könnyebb volt mint az 1-ben, igaz azt pc-n nyomtam. A sárgaság meg egyáltalán nem vészes, amúgy lesznek benne havas pályák?
  • báttyó02
    nemértem mit aggódtok a sárgaság miatt,megjelenés után 1nappal ugyis lesz rögtön egy progi amivel kilehet szedni
  • Black Ghost
    Miért ott hogy süt, zöldes árnyalattal?

Ezzel a vidivel sincs gond.
  • RYO21
    Jártál te már valaha horvátországban? Mert ott egyáltalán nem süt így a nap:

CROATIA RALLY trailer
  • Black Ghost
    Miért a szavanna milyen színű legyen, kék?

Itt már nem is olyan sárga.
  • RYO21
    Szerintem azért csinálják ezek a kódbuzik ilyenre a játékaikat, mert náluk sohasem süt a nap, és ők nem tudják milyen az ha igazából kisüt a nap.
  • RYO21
    Én megmondtam:sárgaság
  • SötétBarom
    HD vid.
  • arty
    ami nem elérhető a demoban, az ki van szürkitve - abs, tcs, pro mod, stb pedig nincs sehol menüben :(
  • SötétBarom
    Nem lehet, hogy csak a demoban nem lehet kikapcsolni? Kár lenne érte..
  • arty
    máshova irtam, de ideis copy, hátha érdekel vkit (x360 demo):

nnna, ez egy finoman árkádositott dirt lett! ott is volt baja(buggy-pickup), de ott azért, ha minimálisan oda kellett figyelni a kocsi terelgetésére, mert könnyen kifordult, kicsuszott - itt a kocsi még jobban tapad, illetve szinte magátol tartja a gép driftelve a verdát, alig kell korrigálni :(

ujdonság a viz, ami nagyon finoman megfogja a verdát, emiatt sikerült egyedül egyszer keresztbefordulnom. jol néz ki, ahogy a kerék kettészeli és hullámot generál ... a grafika kellemes, GRID-es, azaz nem akad ugy mint a DIRT1, van AA dögivel, 30fps folyamatosan, még vsyncet se láttam, mint a GRID-nél. kis sárgaság van a képen (belsőből tul sok is), de a szemkápráztato napsütésben a szavannán még nem visszatetsző - de félek máshol is marad így :(

a távoli táj remeg a hőségben, vannak parasztvakito robbanások (pálya mellett a "közönség szorakoztatására"), lensflare 10/10 !!!

kár érte, olyan mint a GRID, ha bekapcsolunk minden segitséget. csak itt nem lehet kikapcsolni :( (csak a sérülést, ami továbbra is szenzációs, bár a kocsira mintha ez is kevésbé hatna - immár a frontálütközés után se csak restart game van, hanem lehet visszapörgetni :( )

kár érte, a moddereknek nehéz dolga lesz ezt megint türhetőre "neheziteni" (szimesiteni) ...
  • kuci06
    "Irányítás olyan mint az első részben."

pfejj
  • gduck
    A menü nagyon jól sikerült (egy lakókocsi belseje és "környéke"). A játék baromi jól néz ki. Irányítás olyan mint az első részben.
  • SötétBarom
    (o_o)
  • gduck
    A boxos demó kint van LIVE-on!
  • barmi
    - ITT - 1990.- :)
  • grebber
    Az is live-os akkor megveszem azt köszi!
  • bulba
    Úgy tudom hogy a megmaradtakat visszaküldik.
    A FlatOut: UC is csak 2k.
  • grebber
    Tudom de csak akad még 1 db valahol a városban!
  • [HUN]FaTaL
    Az az előző havi volt. :)
  • Hellsing47
    cdg-n annyi volt
    csak ahogy nézem már nincs
  • grebber
    Te árulod ennyiért vagy mi?
    Mert boltban 4200FT
  • kifli
    esélytelen :D
    the club meg 890 :)
  • grebber
    Én a Gamestar júliusi számára gondoltam Gears os War-al 2 ezerért :D
    Lehet elugrok most tescoba remélem van még!
  • RYO21
    pl.: The Club
  • grebber
    Akkor kell majd valami olcsó live-os game-et venni hogy legyen kód!
  • Máté94
    Tudom!FUEL is ment!^^
  • RYO21
    Lehet majd multizni: tört + GFwL-s játék cd key
  • Máté94
    GFWL-es lesz!Éljen!Akkor lehet majd multizni törtel!:D
  • bulba
    Rossz a link, a fórumra mutat :)
    katt a videókhoz
    Sajnos a videók alapján eléggé elcseszték az irányítást :((
    Főleg a másodikba látszik. Túl érzékeny a kormányzás 1:47-50 között elég hirtelen irányváltások vannak. A belső nézetes részeknél is elég lehetetlenül rángatja a kormányt.
    Azért 3:17 és 3:23 közt jót röhög a csávó a navigátoron :)
  • grebber
    DX10.1-es karival meg DX10-esel is menni fog!
  • [HUN]FaTaL
    Azért remélem a minimum gépigénye nem DX11es kari lesz...
  • bulba
    Friss képek. Ezeken azért nem olyan szép mint a videókon, a talaj sokkal kevésbé hat 3D-snek a fű sem az igazi és az autók sem olyanok mint a trailerekben. Persze azért még így is a legszebb ralis játék, és nincs ok panaszkodni.
  • Prince23
    Új videók

ez ütni fog...
  • grebber
    Colin McRae: DiRT 2 - Az éjszakai versenyek és a technológia!

"A DX11 segítségével sikerült megalkotnunk az autós játékok történetének legjobban kinéző alkotását" jelentette ki Ralph Fulton a Codemasters legújabb alkotásának, vagyis a Dirt 2-nek a dizájnjáért felelős fejlesztője. "Azon döntésünkkel, hogy a DX11 beépítése érdekében elhalasztottuk a játék megjelenését, képesek voltunk olyan új lehetőségeket beépíteni alkotásunkba, melyek még jobbá teszik művünk játékmenetét".

Egyik ilyen lehetőség az éjszakai versenyzés. Ralp elmondása szerint a játék ezen részén igencsak sokat dolgoztak, hisz szerettek volna rengeteg dinamikus fényeffektet, melyek a DirectX API előző verzióival rengeteg erőforrást emésztettek volna fel...

info: Cybergen
  • bulba
    Kár, hogy az áráról nem tudni semmit. Jó lenne ha olyan árral nyitna mint a Grid anno, vagy legalább ne legyen drágább a Fuelnél.