5222
-
balika16 #261 Kinntvan a full Dirt 2! -
#260 szép -
Leky #259 Hirtelen ezt találtam a neten:
-
#258 Egy bannert jó lenne készíteni................ -
#257 Tegnap este én is kipróbáltam, nekem tetszik. Az irányítás számomra könnyebb volt mint az 1-ben, igaz azt pc-n nyomtam. A sárgaság meg egyáltalán nem vészes, amúgy lesznek benne havas pályák? -
#256 nemértem mit aggódtok a sárgaság miatt,megjelenés után 1nappal ugyis lesz rögtön egy progi amivel kilehet szedni -
#255 Miért ott hogy süt, zöldes árnyalattal?
Ezzel a vidivel sincs gond. -
RYO21 #254 Jártál te már valaha horvátországban? Mert ott egyáltalán nem süt így a nap:
CROATIA RALLY trailer -
#253 Miért a szavanna milyen színű legyen, kék?
Itt már nem is olyan sárga. -
RYO21 #252 Szerintem azért csinálják ezek a kódbuzik ilyenre a játékaikat, mert náluk sohasem süt a nap, és ők nem tudják milyen az ha igazából kisüt a nap. -
RYO21 #251 Én megmondtam:sárgaság -
#250 HD vid. -
#249 ami nem elérhető a demoban, az ki van szürkitve - abs, tcs, pro mod, stb pedig nincs sehol menüben :( -
#248 Nem lehet, hogy csak a demoban nem lehet kikapcsolni? Kár lenne érte.. -
#247 máshova irtam, de ideis copy, hátha érdekel vkit (x360 demo):
nnna, ez egy finoman árkádositott dirt lett! ott is volt baja(buggy-pickup), de ott azért, ha minimálisan oda kellett figyelni a kocsi terelgetésére, mert könnyen kifordult, kicsuszott - itt a kocsi még jobban tapad, illetve szinte magátol tartja a gép driftelve a verdát, alig kell korrigálni :(
ujdonság a viz, ami nagyon finoman megfogja a verdát, emiatt sikerült egyedül egyszer keresztbefordulnom. jol néz ki, ahogy a kerék kettészeli és hullámot generál ... a grafika kellemes, GRID-es, azaz nem akad ugy mint a DIRT1, van AA dögivel, 30fps folyamatosan, még vsyncet se láttam, mint a GRID-nél. kis sárgaság van a képen (belsőből tul sok is), de a szemkápráztato napsütésben a szavannán még nem visszatetsző - de félek máshol is marad így :(
a távoli táj remeg a hőségben, vannak parasztvakito robbanások (pálya mellett a "közönség szorakoztatására"), lensflare 10/10 !!!
kár érte, olyan mint a GRID, ha bekapcsolunk minden segitséget. csak itt nem lehet kikapcsolni :( (csak a sérülést, ami továbbra is szenzációs, bár a kocsira mintha ez is kevésbé hatna - immár a frontálütközés után se csak restart game van, hanem lehet visszapörgetni :( )
kár érte, a moddereknek nehéz dolga lesz ezt megint türhetőre "neheziteni" (szimesiteni) ... -
#246 "Irányítás olyan mint az első részben."
pfejj -
#245 A menü nagyon jól sikerült (egy lakókocsi belseje és "környéke"). A játék baromi jól néz ki. Irányítás olyan mint az első részben. -
#244 (o_o) -
#243 A boxos demó kint van LIVE-on! -
barmi #242 - ITT - 1990.- :) -
#241 Az is live-os akkor megveszem azt köszi! -
#240 Úgy tudom hogy a megmaradtakat visszaküldik.
A FlatOut: UC is csak 2k. -
#239 Tudom de csak akad még 1 db valahol a városban! -
#238 Az az előző havi volt. :) -
Hellsing47 #237 cdg-n annyi volt
csak ahogy nézem már nincs -
#236 Te árulod ennyiért vagy mi?
Mert boltban 4200FT -
#235 esélytelen :D
the club meg 890 :) -
#234 Én a Gamestar júliusi számára gondoltam Gears os War-al 2 ezerért :D
Lehet elugrok most tescoba remélem van még! -
RYO21 #233 pl.: The Club -
#232 Akkor kell majd valami olcsó live-os game-et venni hogy legyen kód! -
#231 Tudom!FUEL is ment!^^ -
RYO21 #230 Lehet majd multizni: tört + GFwL-s játék cd key -
#229 GFWL-es lesz!Éljen!Akkor lehet majd multizni törtel!:D -
#228 Rossz a link, a fórumra mutat :)
katt a videókhoz
Sajnos a videók alapján eléggé elcseszték az irányítást :((
Főleg a másodikba látszik. Túl érzékeny a kormányzás 1:47-50 között elég hirtelen irányváltások vannak. A belső nézetes részeknél is elég lehetetlenül rángatja a kormányt.
Azért 3:17 és 3:23 közt jót röhög a csávó a navigátoron :) -
#227 DX10.1-es karival meg DX10-esel is menni fog! -
#226 Azért remélem a minimum gépigénye nem DX11es kari lesz... -
#225 Friss képek. Ezeken azért nem olyan szép mint a videókon, a talaj sokkal kevésbé hat 3D-snek a fű sem az igazi és az autók sem olyanok mint a trailerekben. Persze azért még így is a legszebb ralis játék, és nincs ok panaszkodni. -
#224 Új videók
ez ütni fog... -
#223 Colin McRae: DiRT 2 - Az éjszakai versenyek és a technológia!
"A DX11 segítségével sikerült megalkotnunk az autós játékok történetének legjobban kinéző alkotását" jelentette ki Ralph Fulton a Codemasters legújabb alkotásának, vagyis a Dirt 2-nek a dizájnjáért felelős fejlesztője. "Azon döntésünkkel, hogy a DX11 beépítése érdekében elhalasztottuk a játék megjelenését, képesek voltunk olyan új lehetőségeket beépíteni alkotásunkba, melyek még jobbá teszik művünk játékmenetét".
Egyik ilyen lehetőség az éjszakai versenyzés. Ralp elmondása szerint a játék ezen részén igencsak sokat dolgoztak, hisz szerettek volna rengeteg dinamikus fényeffektet, melyek a DirectX API előző verzióival rengeteg erőforrást emésztettek volna fel...
info: Cybergen -
#222 Kár, hogy az áráról nem tudni semmit. Jó lenne ha olyan árral nyitna mint a Grid anno, vagy legalább ne legyen drágább a Fuelnél.