5222
-
#301 Akkor vajon ez a win 7 is olyan kampány lesz mint a vistának? gyakorlatilag semmi grafikai (dx11) használatot nem fog érni a játékoknál?
.... -
#300 mé grid se dx11 azt mégis így néz ki egy kis modolás utám, gondolom dirhöz is adnak ki "sárgátlanítóélesítő" modot :) -
#299 Én most komolyan nem tudom mit kell nézni.
Mi a különbség a kép és a videó között, az hogy nem annyira sárga? -
#298 Konzolra igen pc-s később. -
ricsa008 #297 oks -
#296 szept. közepe -
ricsa008 #295 akk minden oldal kamuzik mer 8.ára írják amerikába
mi a tökömért nem javítják akkor -
ricsa008 #294 pics
thx -
#293 Nem. -
ricsa008 #292 télleg szept elején jön? -
RYO21 #291 Opsz a kép lemaradt:
-
RYO21 #290 Én valami ilyesmit vártam el DX11-es DiRT2-től:
De semmi változás sem lesz benne:
-
ProEvoFan #289 igazad van
viszont nem csak egy-két efektel lesz szebb a dx11 miatt
a W7 már most népszerűbb, mint a Vista
remélem/jük a W7 nem jut a Vista sorsára, és jönnek majd a dx11es játékok, legkésőbb jövő ilyenkor...
-
#288 Senki nem mondta hogy szebb lesz, csak azt hogy optimalizáltabb a kód. Így is lett volna ha az nv nem tukmálja a szar kártyáit a játékosokra és a játékgyártókra.. Nézd meg Hawx alatt mennyivel gyorsabb DX10.1ben egy radeon, mint DX9ben. -
#287 talán ha nem az évtized egyik legnagyobb átverse lett volna a dx10, csak azért hogy több vistát adjanak el, akkor nem "hinnénk" ezt ennyien. -
#286 "Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!"
Aki csak azért megvesz egy játékot, hogy pár hónappal előbb játszhasson vele az szerintem (MAGÁNVÉLEMÉNY) hülye.
Persze aki azért veszi meg mert úgy érzi hogy korrekt terméket kap a pénzéért az más tészta. De aki így gondolkozik az gondolom megvenné PC-re is és nem (csak) letöltené. Ja, hogy konzolra minden drágább?
Ez az egész "később jelenik meg PC-re dolog" arra jó, hogy az olyanok akik konzollal és normális PC-vel is rendelkeznek és nagyon várják a játékot, hajlandóak kiadni pár euroval/ezressel többet, csak azért hogy előbb játszhassanak ugyanazzal a játékkal. -
#285 A DX10-nél is azt mondták, hogy szebb lesz és gyorsabb is. Hát nem így lett! -
TDantes #284 A markodba, szerintem. Ha már így megkérdezted. -
#283 nem értem.mindenki fikázza mert azt hiszik, hogy ugyan olyan lesz dx 11 mint a 10. -
#282 Az új DX nem csak a szépséget hozza magával.Mindenki mindenhol ezt írja ezt várja. Gyorsabban jelenit meg több effektet és szebb is persze valamivel! -
#281 Jó kis marketing szöveg volt ez h a PC-s verzio azért késik mert DX11,meg anyám kinja!Egyszerüen arrol van szó h nem akarnak hatalmas pénzektöl
elesni a letöltések miatt!Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!Ezért van az h minden játék PC-s verzioja csuszik 1-2 honapot!
A DX11-re visszatérve kb annyi különbség lesz h 1-2 fényefekt szebb lesz
majd!Hova szarjak...? -
#280 "A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van!"
Ezért nem értem, miért kell ehhez PC-nél méregdrága VGA + közvetlen vonal egy erőműből , amikor egy régi VGA simán futtatja FULL HD felbontásban -
#279 az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.
-fav. :F -
#278 Lol Shiftet ne említsd már pls :DDD az már a Carbon óta kihalt.
Viszont Forza 3 versenyképes lesz, sőt! -
#277 Na a demó nekem nagyon bejön!!! A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van! Nemtom mennyi az FPS szám, de tükörsima mozgású az egész. A NFS:Shift meg a Forza 3 felköthetik a gagyát grafika terén mert ez nem semmi.
És a konzolos demó alapján mondom persze, azon szerencsések pedig akiknek DX11-el megy majd, nemis tom milyen látványban lesz részük, esetleg vki tud arról a verzióról képet mutatni??
Ami viszont nem tetszett a Mitsubishi mozgása hát.... túl könnyűnek tűnik az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.
A körítés és a hangulat nagyon renben van néhol minitüzijáték is van. :D -
#276 A cuccok sokkal hamarabb kezdenek FTP-ken terjedni. És már rég nukeolva van mire eljut ide, tehát legalább ezt le lehetne ellenőrizni. -
#275 Minden uploader szerverre tölti :) -
#274 Ellenőrizze le mielőtt feltölti. -
#273 Ha nem tudja a feltöltő, hogy fake az anyag akkor nem tehet róla. -
tom235 #272 A végén úgyis kiderül, hogy fake és bannolva lesznek... -
#271 arányjavítás... -
tom235 #270 Én csak azt nem értem, miért jó ez azoknak, akik az ilyen fake dolgokat felrakják? Vagy ennyire üres lenne az életük, hogy ez az egyetlen szórakozásuk? -
#269 ma 4 órát nyomtuk demot haverral, felváltva
kezd megtetszeni :(((((
:D -
#268 törölték is -
#267 Fake. Madden NFL 10 átnevezve -
balika16 #266 Aszfalton is fenn van! -
#265 xbox 360-ra tényleg kint van csak nemtudni hogy fake-e. Colin.McRae.DIRT.2.MMX ezt bithun találtam -
#264 Fail!:D -
#263 Atyaúristen -
balika16 #262 Colin.Mcrae.Dirt.2.XBOX360.RF-MMX