5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Prince23
    Akkor vajon ez a win 7 is olyan kampány lesz mint a vistának? gyakorlatilag semmi grafikai (dx11) használatot nem fog érni a játékoknál?
    ....
  • kifli
    mé grid se dx11 azt mégis így néz ki egy kis modolás utám, gondolom dirhöz is adnak ki "sárgátlanítóélesítő" modot :)
  • Black Ghost
    Én most komolyan nem tudom mit kell nézni.
    Mi a különbség a kép és a videó között, az hogy nem annyira sárga?
  • grebber
    Konzolra igen pc-s később.
  • ricsa008
    oks
  • Prince23
    szept. közepe
  • ricsa008
    akk minden oldal kamuzik mer 8.ára írják amerikába
    mi a tökömért nem javítják akkor
  • ricsa008
    pics
    thx
  • Máté94
    Nem.
  • ricsa008
    télleg szept elején jön?
  • RYO21
    Opsz a kép lemaradt:

• RYO21
    Én valami ilyesmit vártam el DX11-es DiRT2-től:

De semmi változás sem lesz benne:

• ProEvoFan
    igazad van
    viszont nem csak egy-két efektel lesz szebb a dx11 miatt
    a W7 már most népszerűbb, mint a Vista
    remélem/jük a W7 nem jut a Vista sorsára, és jönnek majd a dx11es játékok, legkésőbb jövő ilyenkor...
  • [HUN]FaTaL
    Senki nem mondta hogy szebb lesz, csak azt hogy optimalizáltabb a kód. Így is lett volna ha az nv nem tukmálja a szar kártyáit a játékosokra és a játékgyártókra.. Nézd meg Hawx alatt mennyivel gyorsabb DX10.1ben egy radeon, mint DX9ben.
  • terribad
    talán ha nem az évtized egyik legnagyobb átverse lett volna a dx10, csak azért hogy több vistát adjanak el, akkor nem "hinnénk" ezt ennyien.
  • bulba
    "Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!"
    Aki csak azért megvesz egy játékot, hogy pár hónappal előbb játszhasson vele az szerintem (MAGÁNVÉLEMÉNY) hülye.
    Persze aki azért veszi meg mert úgy érzi hogy korrekt terméket kap a pénzéért az más tészta. De aki így gondolkozik az gondolom megvenné PC-re is és nem (csak) letöltené. Ja, hogy konzolra minden drágább?

Ez az egész "később jelenik meg PC-re dolog" arra jó, hogy az olyanok akik konzollal és normális PC-vel is rendelkeznek és nagyon várják a játékot, hajlandóak kiadni pár euroval/ezressel többet, csak azért hogy előbb játszhassanak ugyanazzal a játékkal.
  • bulba
    A DX10-nél is azt mondták, hogy szebb lesz és gyorsabb is. Hát nem így lett!
  • TDantes
    A markodba, szerintem. Ha már így megkérdezted.
  • Bence94
    nem értem.mindenki fikázza mert azt hiszik, hogy ugyan olyan lesz dx 11 mint a 10.
  • grebber
    Az új DX nem csak a szépséget hozza magával.Mindenki mindenhol ezt írja ezt várja. Gyorsabban jelenit meg több effektet és szebb is persze valamivel!
  • Attelee
    Jó kis marketing szöveg volt ez h a PC-s verzio azért késik mert DX11,meg anyám kinja!Egyszerüen arrol van szó h nem akarnak hatalmas pénzektöl
    elesni a letöltések miatt!Akinek van konzolja is meg Pc-je is az most legalább megveszi konzolra ahelyett h letöltené!Ezért van az h minden játék PC-s verzioja csuszik 1-2 honapot!
    A DX11-re visszatérve kb annyi különbség lesz h 1-2 fényefekt szebb lesz
    majd!Hova szarjak...?
  • gduck
    "A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van!"

Ezért nem értem, miért kell ehhez PC-nél méregdrága VGA + közvetlen vonal egy erőműből , amikor egy régi VGA simán futtatja FULL HD felbontásban
  • SötétBarom
    az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.

-fav. :F
  • Prince23
    Lol Shiftet ne említsd már pls :DDD az már a Carbon óta kihalt.
    Viszont Forza 3 versenyképes lesz, sőt!
  • galmat
    Na a demó nekem nagyon bejön!!! A grafika vmi hihetetlen, simán veri az 1. részt, sokkal élesebb, nincs elmosás, meg vsync is van! Nemtom mennyi az FPS szám, de tükörsima mozgású az egész. A NFS:Shift meg a Forza 3 felköthetik a gagyát grafika terén mert ez nem semmi.
    És a konzolos demó alapján mondom persze, azon szerencsések pedig akiknek DX11-el megy majd, nemis tom milyen látványban lesz részük, esetleg vki tud arról a verzióról képet mutatni??
    Ami viszont nem tetszett a Mitsubishi mozgása hát.... túl könnyűnek tűnik az autó és a mozgása árkádosabb mint az 1-ben.
    A körítés és a hangulat nagyon renben van néhol minitüzijáték is van. :D
  • [HUN]FaTaL
    A cuccok sokkal hamarabb kezdenek FTP-ken terjedni. És már rég nukeolva van mire eljut ide, tehát legalább ezt le lehetne ellenőrizni.
  • Prince of Máté
    Minden uploader szerverre tölti :)
  • [HUN]FaTaL
    Ellenőrizze le mielőtt feltölti.
  • Prince of Máté
    Ha nem tudja a feltöltő, hogy fake az anyag akkor nem tehet róla.
  • tom235
    A végén úgyis kiderül, hogy fake és bannolva lesznek...
  • Prince of Máté
    arányjavítás...
  • tom235
    Én csak azt nem értem, miért jó ez azoknak, akik az ilyen fake dolgokat felrakják? Vagy ennyire üres lenne az életük, hogy ez az egyetlen szórakozásuk?
  • arty
    ma 4 órát nyomtuk demot haverral, felváltva

kezd megtetszeni :(((((

:D
  • zuio
    törölték is
  • Prince of Máté
    Fake. Madden NFL 10 átnevezve
  • balika16
    Aszfalton is fenn van!
  • zuio
    xbox 360-ra tényleg kint van csak nemtudni hogy fake-e. Colin.McRae.DIRT.2.MMX ezt bithun találtam
  • Máté94
    Fail!:D
  • Prince23
    Atyaúristen
  • balika16
    Colin.Mcrae.Dirt.2.XBOX360.RF-MMX