5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Danecay
    Nem bánnám ha neked lenne igazad, de tartok attól, hogy nem így lesz :(
  • ricsa008
    nézd csak meg mégegyszer

1.
    2.

Na ugye
  • Danecay
    Nem tudom mire gondolsz, de a WIN7-be már a DX11 van beleintegrálva. Többek között ezért sem jön hamarabb a DiRT 2, mivel a WIN7 hivatalos megjelenéséig nincs operációs-rendszer ami támogatja a DX11-et. A WIN7 megjelenését követően lesz elérhető Windows Vistára is.
  • SötétBarom
    Hú ennek örülök :) Fasz kivan, hogy ősszel mindig dömping van, asse tudom minek álljak neki :D
  • Prince23
    Remélem Win7 ténylegesen be fog jönni a trendbe... arra szívesen váltanék rendszert :))
    de win7 attól dx10 alatt futható lesz, nem?
  • [HUN]FaTaL
    Már aki, nagyon sokan már rég váltottak. :) XP borzalom mai szemmel.
  • Prince23
    Magára a rendszerre értettem, hogy mikor térünk rá, vagy maradunk a jó bevált xp-nél :D
  • [HUN]FaTaL
    Lesz DX9 mód a dirt2ben tudtommal.
  • Danecay
    Jópofa a visszapillantóra aggatott babú, ahogy az erőhatásoknak engedelmeskedve lifeg össze vissza :)
  • Prince23
    Csak lehet a windows7-nél ez lesz az eset, mint a vistánál. bár jó lenne már egy atombiztos tanács, hogy only win7 lesz vagy xp lesz e. mert vista kilőve.
  • [HUN]FaTaL
    A DX10-11 nem arról szól, hogy szebbek lesznek a játékok, hanem optimalizáltabb lehet a kód, ezáltal lehetnek szebbek, mivel több effektet lesznek képesek a hardverek megjeleníteni.

Azt meg, hogy nem tért át az ipar a DX10re köszönd a sok makinak aki fikázta a Vistat orrba-szájba meraszomszédjózsiaszondtahogyszar', meg az nV csodálatosan szabványos DX10es kártyáinak.
  • Prince23
    Vista beharangozásnál is úgy dx10, így dx10, fasza lesz a dx10 mindenki azt fogja hasznáni... azt nem tért rá a fejlesztés sem. ennyit erről. Pár gémnél mondjuk (csak tucatnyi) elérhető a dx10.1, de csak árnyékokban és pár fény effektekben szebb - kicsivel.
    sztem vagy marad a dx9 fejlesztés vagy dx11-re most már ténylegesen átfogunk térni, mind a fejlesztőkkel együtt. Csak jó lenne már tudni, hogy mikor és hogy megéri e... kb 2011-re lehet átlehet térni windows7-re.
  • báttyó02
    uhh ez komoly? :| mer akkor az még nagyon messze van
  • arty
    itt az ideje a forrásaid megváltoztatásának :)

a pc változat decemberben jön a "dx11 támogatás beépítése miatt"
  • báttyó02
    amcsi pc verzio,ami 7nap mulva jelenik meg
  • Danecay
    Melyen verziókra is olvastál Te szeptembert? Nézd csak meg még egyszer! Na ugye.
  • ricsa008
    akkor nem érdetem mért ír minden szeptembert
  • RYO21
    mi az a fehér pont a képeryő közepén?
  • RYO21
    december
  • [HUN]FaTaL
    Fasza lesz ez. :) PCre októberben jön, jól emlékszem?
  • Totti5
    Videó lehet rajta csámcsogni:) itt a kéziféket próbálgattam, de aztán rájöttem hogy enélkül még szebb íveket lehet rajzolni és az csak 1-2 lassú kanyarba kell, szóval néhol hülyén fest itt a dolog:)
  • [HUN]FaTaL
    Egyre jobban felkeltette érdeklődésemet a játék. :D
  • Totti5
    Colin 1 jó volt, talán még a kettővel is játszottam, aztán ami utána jött mind kimaradt, elég volt pár kritikát olvasni róla. RBR nekem túl nehéz, és a tökéletestől az is messze volt, ott meg papírdobozokat irányítottál, de szimnek lehet hívni, viszont számomra túl nehzéz. PS2őn még a WRC egészen jó volt. Dirt1 katasztrófa, nem lehetett benne csúsztatni. Dirt2ben lehet, már vagy 40szer végig mentem a demo szakaszon:) és az FFB is jó! illik hozzá, sóval remekül eltalálták a hangulatot, de aki szimre vágyik az kerülje el, itt elég ha ráfordulsz jól és nyomod neki és már csúsztatod is, de ezt nagyon eltalálták.
  • [HUN]FaTaL
    Ja, gridet is szeretem. :) Driftje isten :D
  • [HUN]FaTaL
    2 is jó volt még. 3-4-5 borzadvány, DiRT egész jó volt a fékmoddal, DiRT2 remélem jó lesz, ahogy írod. :)
  • arty
    Kivéve Colin1.
  • arty
    Nem értünk egyet. A mélypont a Colin3 volt, ahoz képest töretlen a javulás (természetesen a Colin4/5 is még a szóra sem érdemes kategoria volt) codemasterséknél. Dirt1 már majdnem jó volt, GRID-et élvezem, a DIRT2-nek pedig a demoja is eszméletlenóül tetszik :)

Árkád mind, de eljutottam odáig, hogy szimet távolról se a CM-től várjak ...
  • Prince23
    A Colin részek sose voltak szimulátorok, nem értem mi a gond akkor.
  • Totti5
    Akkor ne vedd meg. A Dirt2 egy igen jól összerakott szórakoztató autós játék, elég profi tartaommal és remek hangulattal. Sosem mondták hogy szim, de annyira nem is árkéd hogy sugárba kellene tőle okádni. Sikeresen megtalálták a középutat, egy remek kis játék.

Drt2nek nem sok köze van a Gridhez szerncsére.

Pure a tavalyi év egyik legjobb autós/motoros játéka.
  • werkfilm
    én a grid miatt is a global eventeknél majdnem monitorba basztam a controllert párszor, ebben meg a csúszkáló autó miatt még több kéztetést fogok erre érezni, nem kell több stressz :D
  • SötétBarom
    Kurvára ráálltak a gecik a négybetűs címekre. Ki kéne még találni párat, mert baszottlaza. Mondjuk CRAP, vagy esetleg LAME, netán POOP.
  • hpnx9020
    Nem fogok okoskodni.Nem tegnap vettem az első konzolomat.Ugye abban egyetértünk ,hogy egyre gyengébb a szinvonal bizonyos játékoknál.Majd ha megtapasztaljuk a konkrét játékot akkor visszatérünk ide és ha jó a játék elnézést fogok kérni.De ennek a demonak az alapján egy grid szerű árkád téma jutott eszembe.Mintahogy anno a pure-fuel párosításnál is.........Kiadták két játékban ugyanazt.
  • arty
    Nem értem, mi a bajod a Dirt2-vel, ha a colin4-5 viszont tetszett :D

Az a két játék az igazán határ fos kategoria: ultraárkád, műfizika, rondán.
  • hpnx9020
    Ja és a gt5 sohanapján kiskedden fog kijönni.
  • hpnx9020
    Gyerekek tényleg ilyen lesz a dirt2?Most játszom a demoval de lesújtó!!!!!!!!!!És nem kell beírni,hogy csináljak én jobbat mert én a vásárló vagyok.A pénzemért elvárom,hogy azok csináljanak jobbat akik ezt bezsebelik.Ez elképesztő.Remélem a Codmasters féle f1 nem ilyen árkád baromság lesz.Colin 04 vagy 05 aki jó rallyt akar.
  • RYO21
    dugd fel a ******be a GT5-t, mert hiába jó játék akkor is csak ps3 ekszklúzív.
  • Attelee
    Videókat látva én nem estem hanyatt,szóval sztem kibirjuk addig!
    Elötte lesz egy kis NFoS ami egész jonak igérkezik,és hát itt van még
    a Világ legjobb autós játéka is,amiben a Rally csak egy töredék,egy mellékvágány,de sztem
    még ez mellékág is jobb lesz mint maga a Dirt2,ami kifejezetten egy Rally játék!Nekem sincs PS3-am,de öcsémnek van,ugyhogy ha kell magam veszem meg a GT5-öt h kölcsönkérve a gépet részese lehessek valaminek....ennyi
  • gyikgyigo
    Igazán kidobhatnák mindet szep.-ben azt ha megérik a dx11 akkor meg egy szimpatikus patch megoldaná a problémát...Nem fogom kibírni télig..
  • arty
    nvidián mulik. ha normálisan támogatják, talán elterjed ...
  • kifli
    dx11-ben elég sok ujdonság van, ezek főleg a sebességet optimalizálják nem a látványt, de persze vannnak benne új effektek is, főleg a fényeknél