Kalózok a láthatáron!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nuclear Launch detected...
Az optimális (értsd legolcsóbb, leggyorsabban kivitelezhetõ) megoldás az, hogy a hajókra biztonsági õröket telepítsenek. Max. 10 fõ vízi csendõr elég lenne még a szupertankerekre is, ugyanis 2 bazookával és 8 géppuskával a legmegátalkodottabb kalózokat is pofán lehetne vágni. A polgári hajók felfegyverzése nem sért semmilyen nemzetközi jogot, megjegyzem eddig is voltak olyan tökös államok - Észak-Korea, Líbia stb.- amelyek a kereskedelmi hajóikon állandóan fegyveres õröket utaztatnak. Az IMO-sok süket fa..fejek, csak dumálnak össze-vissza.
Kara kánként folytatom tanításom.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://index.hu/politika/kulfold/konec1243/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na, majd pont neked fogom elárulni. ezek titkok, de ha fizetsz egy millió dollárt, esetleg betekintést nyerhetsz pár elképzelésbe.
"Szakértett, mint mindenütt."
Téged is látlak máshol és ott is orbitális baromságokat írsz mûszaki témában.
Nevezett "molnibalage" az index.hu Autózz! blogján osztotta az észt gk.vezetéssel kapcsolatos témában, amíg ki nem derült, hogy nincs is jogsija. Szakértett, mint mindenütt. <#mf2>#mf2>
Ki volt az a címeres vadbarom aki ilyen állatságot kitalál? Egyedül csinálta vagy a hasonló féleszû barmokkal?
Ez már beteges szint nálad:<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Persze, ehhez is kellene némi IQ.
"Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudós, a C-vitamin felfedezõje eleinte napi minimum 1000 mg, azaz 1 g elfogyasztását javasolta. Késõbbi kutatásai során felismerte, hogy az ideális mennyiség valahol 2000-8000 mg, azaz 2-8 g között van. Naponta!"
(http://drlenkei.hu/content/view/39/39/)
Aham.
Mert, ha beírod a böngészõbe, hogy www.drlenkei.hu akkor meg van oldva a kérdés, de ehhez kell némi IQ.
Q.e.d.
Azt hitte a C-vitaminnal megtalálta a Szent Grált, és a szcientológusok, többek között dr. Lenkei bá, elõszeretettel idézgetik megadózisú vitaminkészítményeik reklámozása céljából.
Ugorjunk!
Az már igaz! Nekem IQ-m valóban nincs mert ahogy megírtam az semmi.Nekem eszem van de rengeteg.<#nyes>#nyes> Szeretem a hagyományos dolgokat, bár nem vagyok hagyománytisztelõ.
babajaga is azért nem szeret engem, mert nekem 130 feletti az IQ-m, neki szegénynek kevesebb jutott.
Ez igaz, de ez csak annyit jelent, hogy a logika fejleszthetõ.
2.Így igaz, ezért írtam Szent-Györgyi Albert példájára, mivel õ a század elején élt, lehet ezért nem lett olyan jó neki (csak feltételezem)
És gondolom pont azért vették ki belõle, mert az általános mûveltséghez nem annyira logika, inkább jó memória kell.
"...az IQ teszt a logikát méri..."
"a régebbi IQ tesztek még egész mások voltak, mint a maiak!!! Bele vették pl. az általános mûveltséget, meg egyebeket."
Kicsit kiforgatás, de ha az általános mûveltségben mi a logikus? Vagy tudod, vagy nem.
Itt jegyezném meg, hogy a régebbi IQ tesztek még egész mások voltak, mint a maiak!!! Bele vették pl. az általános mûveltséget, meg egyebeket. Ha vkinek ez nem ment, nem lett neki magas, attól még lehetett kiváló biokémikus ugye.
Beszélgess egy 60-as IQ-val rendelkezõ emberrel egy órát, és megérted, mit mutat.
Ja és köze nincs ahhoz, hogy emberileg ki milyen tapló, És Einstein nem bukott meg fizikából... (urban legend)
Lehet diploma után is egy kocsog...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Milyen iskoláról beszélsz én munkahelyi felvételrõl írtam.