Már dominósoknak is lehet iPhone-juk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Én próbáltam a te általad emlitettbõl többet is, nekem még mindig az iphone kéne.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

chase
"...idõvel a társaság elõfizetõivé válnak. (Ez utóbbiak ugyanis értékesebbek a kártyás ügyfeleknél.)..."

Na ez a gusztustalan hozzáállás.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

redfish
Teljesen egyetértek veled. <#taps>
Annyit fûznék hozzá, hogyha én KAPNÉK egy ilyet, rögvest eladnám és egy klassz kis Omniát VENNÉK helyette!
Én sem szoktam bedõlni a reklámoknak és a tömeghisztériának : megnézem, hogy MIT TUD a készülék, nálam ez a döntõ!
Sokan akkor fognak szívni, amikor a Nagy Hullám után megjelenik az újabb verzió, ami sokkal jobb ennél és többet tud.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

Most, hogy lassan de biztosan széles tömegek számára is elérhetõvé válik eme király kis készülék (értem ezalatt, hogy nem csak azt tudja beszerezni, aki képes rá áldozni több tizen- esetleg százezret) addigra, akármilyen 'kitûnõ' kis készülék, a vetéyltársak (Omnia, HTC Touch PRO/HD) már többé-kevésbé lekörözték ...
Persze, még mindig összetenném a két kezem, ha KAPNÉK egyet, de ha VEHETNÉK ... nos, már nem ezt keresném ....