Már dominósoknak is lehet iPhone-juk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én próbáltam a te általad emlitettbõl többet is, nekem még mindig az iphone kéne.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"...idõvel a társaság elõfizetõivé válnak. (Ez utóbbiak ugyanis értékesebbek a kártyás ügyfeleknél.)..."
Na ez a gusztustalan hozzáállás.
Na ez a gusztustalan hozzáállás.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Teljesen egyetértek veled. <#taps>#taps>
Annyit fûznék hozzá, hogyha én KAPNÉK egy ilyet, rögvest eladnám és egy klassz kis Omniát VENNÉK helyette!
Én sem szoktam bedõlni a reklámoknak és a tömeghisztériának : megnézem, hogy MIT TUD a készülék, nálam ez a döntõ!
Sokan akkor fognak szívni, amikor a Nagy Hullám után megjelenik az újabb verzió, ami sokkal jobb ennél és többet tud.
Annyit fûznék hozzá, hogyha én KAPNÉK egy ilyet, rögvest eladnám és egy klassz kis Omniát VENNÉK helyette!
Én sem szoktam bedõlni a reklámoknak és a tömeghisztériának : megnézem, hogy MIT TUD a készülék, nálam ez a döntõ!
Sokan akkor fognak szívni, amikor a Nagy Hullám után megjelenik az újabb verzió, ami sokkal jobb ennél és többet tud.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Most, hogy lassan de biztosan széles tömegek számára is elérhetõvé válik eme király kis készülék (értem ezalatt, hogy nem csak azt tudja beszerezni, aki képes rá áldozni több tizen- esetleg százezret) addigra, akármilyen 'kitûnõ' kis készülék, a vetéyltársak (Omnia, HTC Touch PRO/HD) már többé-kevésbé lekörözték ...
Persze, még mindig összetenném a két kezem, ha KAPNÉK egyet, de ha VEHETNÉK ... nos, már nem ezt keresném ....
Persze, még mindig összetenném a két kezem, ha KAPNÉK egyet, de ha VEHETNÉK ... nos, már nem ezt keresném ....