41
Ismerős Arcok
  • The Protector
    Hy.
    Tegnap(Keszthelyen) voltam Ismerős Arcok lemezbemutató koncerten.Lélekvesztő.
    Nagyon nagyon jó az új lemez.Nálunk a baráti társaságban mindenki imádja őket és meglep h milyen sokan NEM ismerik az együttest.
    A mi kollégiumink kapott 30 ingyen jegyet,szal még ingyen is volt.Mondjuk azt a 2000Ft-ot röhögve kifizettem volna.
    Oltári hangulatot teremtettek 2 szer is vissza lettek a srácok tapsolva.Annyi érzést és igazsáot tesznek a lemezekbe hogy csak na.
    A mostani új lemez tele van slágerekkel.Vagyis az lesz belőle.
    Az ITT Jártam szám meg hihetetlenül üt.
  • Proview
    Múlt héttől kapható az új lemez, már utángyártásban van, annyira fogy :)
  • Kelemen Kata
    Papi08 alias Sylar érdekelnének a Sárváros képek mi is ott áztunk légyszíves küld el a [email protected] emailcímre
  • gordon 24
    Jöhet! várjuk!
  • papi08
    Tegnap voltak Sárváron! Ha érdekelnek a képek. ide berakom!
  • Proview
    Mikorra várható az új lemezük?
  • Pusztafeszt
    Zenekarok figyelem!

Van egy jó bandád, de nincs hol fellépnetek? Jól zenélsz, és ezt meg szeretnéd mutatni a nagyközönség előtt? Vagy csak egyszerűen meg szeretnéd mutatni magad és a bandád? Esetleg megpályáznád a legjobbnak járó értékes hangszervásárlási utalványt?

Akkor ne habozz, hanem JELENTKEZZ a [email protected] címen, és küldjük a részleteket.
  • gordon 24
    Nahh ez a baj!

Azért lép fel ilyen "politikai rendezvényen" mert a többi párt szarik a magyar értékrendre! Szarik erre az egész országra, igy nem kiváncsi egyetlen olyan zenekarra sem aki arról beszél ami magyarország..

Ennek úgy kellene müködnie hogy függetlenül attól, hogy jobbos balos, Libsi stb egy dologban egyett kellene értenünk és az ez..

De ebben az országban sajna nem ez van! Hanem az, ha Buzi vagy, vagy cigány vagy Zsidó mindent lehet, ha pedig magyar akkor kuss van és ha nem jól viselkedsz el is vernek! Ez itt baj!

Egyébként a Szkitiának a száma valóban az a feldolgozás!
  • W B
    Ameddig olyan "politikai" rendezvényen jelennek meg mi normális, és egyedül igazi magyar érdekeket próbál szolgálni, addig nincs gond. Ha az ismerős arcok fideszes hülyeségen lépne fel... akkor lenne gáz.
  • vizipipa19
    Ez a Szkírtia szám egy koncz zsuzsa számról lett koppintva a dallam tekintetében....Méghozzá a Ha én rózsa volnék című zenéről....Ha én rózsa volnék
    Egyébként sok esetben a nemzeti rockot játszó zenekarok a szélsőjobb térnyerését biztosítják, most nem feltétlenül az Ismerős arcokról beszélek, de én én úgy gondolom, hogy ha politikai rendezvényeken jelenik meg egy együttes akkor ott valami sántít.... De most biztos én leszek a hazaáruló meg a zsidóEzzel persze nem a hagyományápolás ellen szeretnék felszólalni.
  • Balázs Brigitta
    Igy van NAGYON JÓÓÓÓÓÓ volt szombati koncert.
  • gordon 24
    Hát a szombati koncert zsir volt! Gratula.. Az egész majálisért a Jobbiknak és természetesen az Ismerős Arcoknak is!
  • Balázs Brigitta
    Nagyon nagyon nagyon SZUPER volt a tegnapi koncert,nagyon jól éreztem magam
    KÖSZÖNJÜK SZÉPEN,felejthetetlen élmény volt
    És Köszönjük a Patrióta zenekarnak is Ők is nagyon jók voltak

• Balázs Brigitta
    Most Pénteken koncert
  • Solt
    Ugye? Én nagyon rákattantam! :)
  • Galy
    wow!
  • Solt
    Swetter / Nem mai darab, de kiváló! :)
  • Balázs Brigitta
    Sziasztok!!!!
    Április 3-án 10 éves Jubileumi koncert a WIGWAMBAN!!!!!!!!!

Vendégzenekar:Patrióta
  • Márkus Ricsi
    Igazad van!Én is kaptam büntetőpomtot!
  • Solt
    Én őket is nagyon csípem:

Szkítia

Ígéretesek...
  • gordon 24
    Jo zenekar! Gratula a Topikhoz!!
  • Márkus Ricsi
    Sziasztok! Ki volt Zalaszentgróton?
  • kocsisgabor9999
  • Ic3 m4n
  • wantonly
    Igényes Arcok.

Nemrég voltam a koncertjükön, kegyetlen jó volt!
  • Emmegki
    Nagyon jó együttes. Zeneileg és szövegileg is ott vannak. Át tudtak lépni a nemzeti rockra jellemző "hejdenagymagyarvagyok" sémán, a Kárpátia-féle vonal mellé jól jön ez a komolyabb, elgondolkodó irányvonal is.
  • Balázs Brigitta
    Szuper hogy az Ismerős Arcoknak is van fóruma
    Én nagyon szeretem őket a zenéjüket egy igazi őszinte érzésű együttes.
  • Benny04
  • Carlos HUN
    mégis miért kaptam büntetést azért mert beirtam voltam???????
  • 89
    Legjobbak
  • Muki100
    Hamarosan ők lesznek a zenekar a Fábry műsorában.
  • mama 2
    hivatalos oldaluk
    klip1
    klip2
    wikipedia leírás
    zene szövegek
  • akyyy
    bye!
  • Győri Devi
    mit kötsz bele ha? :D
  • PeeTeR
    kep, link, zene, info, honlap - mittomenmegmivan?!
  • zyppy
  • Seth
    Szia, elmeséled mit kell tudni erről az együttesről? Általában illik ezzel kezdeni a topikot
  • N3TuddKi
    lol?
  • mama 2
    Hello...
  • Márkus Ricsi
    Sziasztok!