15
-
xido #15 Na a Henson-éktól most félek kicsit...Muppet múlt nagyon kísértett eddig minden filmjükben,inkább WETA-ékat kérték volna fel:) -
Aldo Moro #14 Kösz, látom van, aki kvázi normálisan is hozzá tud állni. Szóval mi is van a Tim Burton féle Pinokkióval? :-) -
bippo #13 Persze, szövegértelmezés. De normálisan kéne megírni a cikket. Ha valakinek nincs háttérinfója, simán félreérthető.
Nagyon egyszerű példa: ha nem azt írja az első mondatban, hogy 'leforgatja', hanem 'forgatja le', máris más színezete lesz a mondatnak, máson lesz a hangsúly, és annak számára, aki most hall először róla, kevésbé félreérthető. -
CaptainRumi #12 Nem megbántani akartalak csak elmondani, hogy nincs ilyen Tim Burton produkció...
való igaz az Ötvös Tibi fogalmazott kicsit bonyolultan, egy kicsit még engem is megzavart, de hát már megszokhattuk volna :D
de amúgy: Szövegértelmezés :D -
winnie #11 másodjára sem sikerült továbbolvasnod a mondatot. igen, szövegértelmezés. -
Aldo Moro #10 "Guillermo Del Toro Tim Burton nyomdokaiba lépve leforgatja a klasszikus Pinokkió sötétebb változatát." Már bocs, nekem ebből az jön le, hogy Tim Burton készitett Pinokkió filmet. Ott van, hogy "leforgatja". Nem Tim Burton stilusában, hanem "nyomdokaiba lépve". Ha valaki valakinek a nyomdokaiba lép, az azt jelenti, hogy a "példakép" egyszer már megcsinálta már, azt, amit most ő szeretne. Szövegértelmezés... Bár én nem szoktam ilyeneket mondani, lehet, hogy megbántanék vele valakit. -
crotinake #9 Tim Burton az Alice csoda országbant készíti majd el. -
CaptainRumi #8 *és darkos stílusban -
CaptainRumi #7 A Faun labirintusa kurva nagy film...ha ilyen stílusban készíti el a Hobbitot és ezt a Pinokkiót is akkor rám számíthat nézőként...
Aldo Moro:
"Guillermo Del Toro Tim Burton nyomdokaiba lépve leforgatja a klasszikus Pinokkió sötétebb változatát. A film a Karácsonyi lidércnyomás és A halott menyasszony által képviselt stop-motion technikával készül."
egy szóval sem említi, hogy Burton készített Pinokkióról filmet...azt írja, hogy Del Toro a nyomdokaiba lép Stop-motion technikában.
Szövegértelmezés... -
Dakkon #6 Más erre el sem tudok képzelni, csak egy Faun Labirintusa hangulatú "mesét". -
Aldo Moro #5 Nem láttam a Faun Labirintusát, vagyis nem tudom, hogy a világom-e. Amúgy tud valaki érdemleges infot mondani a Tim Burton féle Pinokkióról? -
#4 Az én világom Faun labirintusa. Nem vagyok rá kíváncsi. -
#3 Erre én is kíváncsi leszek. Fingom sincs, hogy mi az a Faun labirintusa. -
berserk87 #2 Én is kíváncsi leszek. Ha olyan lesz, mint a Faun labirintusa, akkor az én világom. -
#1 Na, erre kíváncsi leszek. Ha olyan lesz, mint a Faun labirintusa, akkor nem az én világom.