18
  • moRtiZ
    Dead space sok kategoriabol hianyzik, holott messze bunteti a mezonyben felsoroltakat.
  • AzUs
    Hogy szavazzak 2008as játékokra, ha a legújabb játék amivel játszok is csak 2006-os...??
  • Adam II
    Jajj ez a little Big Planet miért ekkora nagy szám.
  • Gaboca76
    Hát én egyikre se tudtam szavazni:-(
  • Csaba42
    Eddig is így működött, miért csak most probléma ez? Vagy minden évben csak és kizárólag egy kategóriából lehet az év játékának szavazni? Tehát ha csak FPS-re szavazhat az ember, akkor hiába tetszett neki a pl. WoW kieg legjobban az adott évben, muszáj a pl. Crysis kiegjét annak jelölnie? Ez így elég érdekes.
  • HöfEE
    Az lenne az igazi ha szavazni is lehetne...
  • Zaraki Kenpachi
    Érdekes lista. A legjobb PC-s játéknál egy MMORPG-t össze hasonlítani egy FPS-hez és egy RTS-hez??? Mind 2 más stílus nem lehet nincsen semmilyen közös pont amivel össze lehetne őket hasonlítani.
    meg az legjobb RPG-nél egy MMO .... hát nem azárt dee MMO egy totálisan más kategória.
    Eléggé érdekes fazon lehet aki ezt össze rakta.
  • jeti00
    metal 4 tényleg mindent visz, megéri egy ps3 miatta. Crysis meg lehet h szép de egy játéknál nem csak az a fontos...
  • pitbulllll
    witcher 2007es ha jól tudom. Ami a játékokat illeti, úgy igazán a 2008-as év sem hozott semmi újat. Pár várt játék ami tucat kategóriába indulhat ( FC2, Crysis WH, COD5, FIFA09, NHL09). persze grafikával nincs gond, de játékélmény terén nem vagy csak kevés újítást hoztak. és vannak azok a játékok amitől sokat várt az ember, legalábbis én, mégis csalódás (F3,RA3,Spore, S.T.A.L.K.E.R Clear Sky). Kevés olyan játék akad ami megéri a pénzét idén ilyen pl. az alattam lévő pár jólfésült fiatalember csodálkozó hszben szereplő Dead Space, de ide sorolható még szerintem NBA 2K9, Brothers in Arms Hells Highway. A többi még nem jelent meg tehát véleményt sem tudok róluk írni.
  • grebber
    De csira egy lista ugy lenne az igazságos hogy a többi "nagy nevet" is beletették volna!
  • kicsizoz
    Én a The Witcher-t hiányolom, legtöbbet azzal játszottam idén...
  • Carlos HUN
    lool
  • Lobsterman
    Ezt ugye most nem mondtad komolyan?
  • Csak77
    Legjobb PC-s játék 2008 : Dead Space
  • Hoz_Hun
    Hogy szavvazzak 2008 játékokra, mikor még vége sincs 2008-nak! A Tomb Raider még ki se jött!
  • krajcsovszkig
    Elég hülye lista pl. legjobb PC-s listán egyik se nevezhető legjobbnak idén, meg a legjobb grafikáról is hol van a Crysis Warhead meg a Far Cry 2?
    Amúgy meg egy csomót nem is ismerek ezekből, úgyhogy nem szavazok...
  • Fenrir
    Ugyanez van nálam is, a második sorozatra már nem jutott Vote gomb...
  • galocza
    én csak az elsőre tudtam szavazni, másodikra már nem. az én készülékemben a hiba?