9
-
KasztnerTokman #9 Ezt a **** 6000000 dolgot lehetne irni USArol meg obamarol aminek lenne értelme. -
adamgery #8 Nekem is tetszik...
Mondjuk én az elnök embereit is iszonyat bírtam -
Jimmy Neutron #7 he-he
Nekem bejön a cikk, márcsak azért is mert teljesen ráismerek pár kollegámra, azok is állandóan BB-t nyomkodnak. Mindig csodálkoztam is, hogy miért írnak már reggel 6-kor emailt?! Aztán rájöttem, hogy akkor ülnek a klotyón... -
#6 Egy ideje én se hordom magammal a telefonom, viszont időről-időre (két-három hetente mondjuk) kerülök olyan szituációba amikor hiányzik. Nem is elsősorban telefonálásra (arra szerintem Obama is mindig fog találni a környékén telefont) vagy sms-re, hanem jegyzetelésre.
Persze valami elektronikus notesszel ezt át lehetne hidalni vagy például olyan pozícióba, mint Obama van, lehetne egy olyan készülék, ami mobil állapotban nem telefon, viszont az smst meg tudod rajta írni, majd a dokkolójánál automatikusan elküldi az időközben megírt sms-ket. -
#5 jó reklám -
#4 húúú ez nagyon érdekes -
EasyLife #3 vazz kajakra úgy írnak róla mintha valami drog függő lenne!! :S
"Felszabadító hatása lehet, kötöttség nélkül gondolkodhat és cselekedhet"
arra ott a fű
azért gratula sg.hu fantasztikus világ rengető híreket tesztek közzé
holnap mi várható?
rózinéni vett egy számítógépet és előfizetett az internetre?
vagy rajta kapták a pápát telefonálás közben?
esetleg egy fantasztikus leleplező hír gyurcsány ferencről és a csoki fagyiról?
SG.HU kapjatok már észhez ha nem tudtok normális híreket leadni akkor inkább ne adjatok ki semmit, de ilyet semmi képp se... -
AzUs #2 Ezt a rakás bulvárszart.....
Azt hiszem ezt sokak nevében mondhatom: NEM kérünk többet Barack Obama magánéletéből!!!!! -
#1 Idegfeszítően izgalmas! Már majdnem üti Clinton orális kalandjait!