12
-
isthun #12 Azért kíváncsi lennék 1 olyan listára is,amely olyan filmekről szól amit a közönség elismert,még sem díjazták agyon Oscarral vagy mással!Amúgy a film jó volt...! -
Reg5 #11 Jaja, egyetértek. -
snorbi #10 Egyetértek.
Bár mi vagyunk a kisebbség :) -
nessboth #9 Imádom a sötét lovagot, de Hans Zimmer zenéjétől nem voltam elájúlva. Túlságosan egy sémára készült az egész. 2 alapot szólaltatot meg benne, a tipikus "sötét lovag" zenét és a torzult Joker elmét. Ezeket mártotta bele különböző tempókba. -
#8 Hát sok negatív kritikát fel lehet hozni ellene, de vannak benne igen erős dolgok is - főleg színészi alakítás terén (és itt nem csak Ledger-re gondolok, hanem pl. Eckhart-ra).
A másik (egyébként én is csak 1* láttam eddig, moziban anno), hogy a DK tipikusan egy olyan film volt nekem, ami alatt nem unatkoztam. Tehát minden jelenet le tudott kötni. -
#7 máig nem értem miért olyan jó ez a film...jó 1x meglehet nézni de semmi több -
CaptainRumi #6 Hát pedig ha valami megérdemli az oscart, akkor az a Sötét lovag zenéje....
nem kevés szerepe volt a zenének az izgalom fokozásában... -
#5 Nem az. -
#4 Nézd meg, jó film!
cikkhez: Hát ez szívás, de felteszem a duo tisztában volt a szerzői jogok következményeivel, amikor 5-öd magukkal vállalták a nemes feladatot. -
kriszwells #3 Filmet nem láttam még... Hans egyik személyes kedvencem, de Newton Howard is. a film zenéje megvan, az tetszik. Elég jól szól benne a basszus.... Végül is díj ide oda, a lényeg, hogy jó legyen. -
tyuklepes #2 SZAR-PA-SZÍ-RO-ZÁS :-( -
kernerster #1 Kár, pedig nagyon jó.