12
  • isthun
    Azért kíváncsi lennék 1 olyan listára is,amely olyan filmekről szól amit a közönség elismert,még sem díjazták agyon Oscarral vagy mással!Amúgy a film jó volt...!
  • Reg5
    Jaja, egyetértek.
  • snorbi
    Egyetértek.
    Bár mi vagyunk a kisebbség :)
  • nessboth
    Imádom a sötét lovagot, de Hans Zimmer zenéjétől nem voltam elájúlva. Túlságosan egy sémára készült az egész. 2 alapot szólaltatot meg benne, a tipikus "sötét lovag" zenét és a torzult Joker elmét. Ezeket mártotta bele különböző tempókba.
  • Zocsi
    Hát sok negatív kritikát fel lehet hozni ellene, de vannak benne igen erős dolgok is - főleg színészi alakítás terén (és itt nem csak Ledger-re gondolok, hanem pl. Eckhart-ra).
    A másik (egyébként én is csak 1* láttam eddig, moziban anno), hogy a DK tipikusan egy olyan film volt nekem, ami alatt nem unatkoztam. Tehát minden jelenet le tudott kötni.
  • tommyg
    máig nem értem miért olyan jó ez a film...jó 1x meglehet nézni de semmi több
  • CaptainRumi
    Hát pedig ha valami megérdemli az oscart, akkor az a Sötét lovag zenéje....
    nem kevés szerepe volt a zenének az izgalom fokozásában...
  • Narxis
    Nem az.
  • Zocsi
    Nézd meg, jó film!

cikkhez: Hát ez szívás, de felteszem a duo tisztában volt a szerzői jogok következményeivel, amikor 5-öd magukkal vállalták a nemes feladatot.
  • kriszwells
    Filmet nem láttam még... Hans egyik személyes kedvencem, de Newton Howard is. a film zenéje megvan, az tetszik. Elég jól szól benne a basszus.... Végül is díj ide oda, a lényeg, hogy jó legyen.
  • tyuklepes
    SZAR-PA-SZÍ-RO-ZÁS :-(
  • kernerster
    Kár, pedig nagyon jó.