Merlin (BBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
Merlint kamionos futárcéget hoz létre, nem figyeltél a végén?!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Igen látszott, hogy kisebb a költségvetés... de sebaj jön a doki ma délután/Este!
Armin & Ayu fan
Persze itt van egy mondakör ami határokat szab a forgatókönyvnek de azért néha erõsen befigyelt, hogy ez egy kisebb költségvetésû sorozat, fõleg amikor a sárkányok végig perzselik valamelyik sereget. Ott azért igen csak kilógott a lóláb.
De összeségében remek sorozat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
A druida lányt elengedte volna Arhtur, de szinte biztosra vettem hogy ebbõl Õ nem kér majd.. Igazam lett. Na ennyit Mordredrõl is..Sajnos Az ok hogy a sztori jól halad, de azért remélem kreatívak lesznek a végkifejletnél. Excaliburt még mindig nem használja Arthur és Merlin még mindig nem fedte fel magát...Szorul a hurok!!😊
Nagyon haragudni fogok az alkotókra ha csak az utolsó részben, vagy egyáltalán nem tudja meg a titot.. (Kivéve ha Arthúr életben marad akkor nem fog zavarni.) Mivel a legenda szerint Arthur sokáig uralkodott és már idõs volt a végsõ csatánál, de még volt ereje a harchoz azért bõven. Ha Arthur az utolsó részben meghalna, akkor is haragudni fogok, mert még rengeteg elmesélni való lenne. Az Excalibur hanyagolva van sajnos, egyedül Merlin használta ebben az évadban, nyilván úgy illene hogy elõkerül az utolsó részekben, ahogy a szászok is csak úgy megint megjelentek a mostani részben Morgana mellett. (Ez az egy szál ami kidolgozatlan és jobban el lehetett volna mesélni. Ez az a dolog a titoktartás mellett ami nem tetszik ebben az évadban, minden más egyébként csúcs!) A Szászok Morgana szövetségesei semmi kétség. Tehát elképzelésem szerint ez a sorozat végi csata még valahogy úgy fog végzõdni hogy Morgana meghal Mordred meg elszökik és a látomás az csak jópár évtized mulva következik be, de azt már a sorozatban nem látjuk. Így érhetne véget a sorozat a csúcson! Gaius és az öreg sárkány meghalna, AITHUSA léphetne az öreg sárkány helyére. MERLIN PEDIG VÉGRE A MEGÉRDELT HELYÉRE KERÜLNE. Egyszerûen túl fiatalnak érzem még Mordredet és Arthurt hogy most végezzenek egymással. Meg akkor durva véget érne a sori!!!!
Ha így lesz az nemigazán fog tetszeni, mert Merlinnek kijárna a tisztelet Arthur és a lovagok meg egész Camelot elõtt. Gyakorlatilag így nem maradna idõ erre a szálra. Hiszen bár Camelot Arthur halála után még fennmaradt egy ideig de nem sokáig.
Narxis szerinted Arthur meghal a végén vagy az majd csak késõbb következik be az általam is említet módon?
Köv. részben végre kiterítik a lapokat, durva lesz.
Merlin meg... nõi varázsló xD
Meglátjuk mit tartogat az utolsó 4 rész 😮
Armin & Ayu fan
Amúgy sztem a csúcson fog véget érni két álleejtõ dupla epizóddal.
Sztem Arthur a köv 4 részben megtudja az igazat Merlinrõl, érdekes volt látni ahogy az ablakban figyelte az új epizódban, hogy Merlin visszajött valahonnan lóháton. Mivel a varázslás mentette meg Gwent,(Merlin mint Nõi varázsló hihetetlen volt...) így sztem ha kiderül Merlin titka méginkább hinni fog benne.
Szóval ha lesz is csata MORGANA MERLIN MORDRED ÉS ARTHUR KÖZÖTT EZ MÉG NEM AZ A CSATA LESZ, MERT TÚL FIATALOK MÉG...Egyrész valami hihetetlen fordulat kéne Mordrednél, szóval sztem oda jutunk el a sorozat végére,hogy a mágia a végén elfogaott lesz Camelotban és Arthur a szászok ellen vonul hadba és egyesíti a briteket.. Valszeg Gaius vagy az egyik lovag, vagy esetleg Morgana meghallhat...
A többit meg majd a mozifilmekben elmesélik...Amit remélem ugyanezzel a szereplõgárdával hoznak össze. Egy trilógiára simán jó lenne a sori mozis változata!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nemtom, winnie csak ennyit írt, hogy duplarész, szerintem nem lesznek filmek.
Elvileg az írók 3 filmmel akarták zárni a sorozatot talán annak még van esélye. Kösz, hogy elcseszted a napom....
Na jó nem, de azért szar hír. 😄
Szerintem ideje volt, nagyon beragadt a sorozat a status quo-ba, már rég szintet kellett volna lépniük a titok felfedésével. Meg a fõszál is rendkívül darabos.