Merlin (BBC)

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Úgy van, boldogot nekik! <#idiota><#bohoc>

[merlinw.org]

stargatelost
Úgyse lesz semmi a filmekbõl. Meg akárhogy is azt hangoztatták a készítõk, hogy öt évadosra tervezték, nem igazán ez jött le az évad felépítése során. Kaptak egy nagy, kövér kaszát, nem lesz Merlin többé. De legalább lett lezárása.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A film ha lenne 3 részes lenne, régebben errõl diskuráltak a készítõk,és gyakorlatilag az lenne benne mint a soriban persze más elemeket is beletéve és persze sokkal látványosabban..meg ugyanezel a gárdával szeretnék megcsinálni..Legalábbis pár éve errõl volt szó. Meg valszeg Merlin a filmekben elõbb felfedné a titkát.Viszont pár hete volt egy nyilatkozat Bradley Jamestõl ha lesz is Arthur nem mostanában játssza el újra, max pár év múlva szóval ha lesznek is filmk várni kell pár évet..

blbogus
Igazából sok dolgot nem tudok elképzelni a filmben. Arthur napjainkban visszatér, vagy nélküle visszatér a varázslat Albionba? Utóbbi ugye nem igen volt benne a sorozatban, ezt nagyon hiányolom. De ha valakinek van már valami infoja filmtéren, az megoszthatja 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Narxis
Köszönjük, viszont kívánjuk! 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Elvesztette a nyomát.

SzirmosSzisza
Amúgy azon filóztam, hogy a végén ugye a melák követi Morganát de semmi következménye nincs, lehet az már a filmhez lesz :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

blbogus
Boldog új évet Merlin fanok 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
Nem sok sorozat végét könnyeztem meg ennyire. Nagyon fog hiányozni.

Andr0
na ás mirõl szólna majd a Spin-off?😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arthur és Morgana feltámad?😄

Armin & Ayu fan

Mondjuk korainak éreztem még a Camlanni csatát hiszen még nagyon fiatalok voltak, de a sorozatot nem akarták már tovább húzni, így érthetõ! Mozifilmet akarunk!!!!😄

A végén ott az volt a lényeg hogy
Merlin még mindig életben és avalon környékét örzi.. Ez nem véletlen tudniillik egyes mondák szerint Arthur vissza fog térni amikor szükség lesz rá.. Azt hogy ezt beletették hogy Merlin arrafelé strázsál és hogy él ez egy erre való utalás. Arthur halálát meg kellett lépni mivel egyrészt ez a Camlanni csata volt ahol Arthur elesett...Ha lett volna még egy évad akkor nyilván ezt késõbb élik meg. Viszont Ginevra maradt a trónon és Camelot is megmaradt, szóval amit Merlin és Arthur felépitett nem omlott össze.. Ez a lényeg. Ahogy a sárkány is mondta: Egyszer minden elmúlik bármi is történjen egyszer minden végetér.. !
Megkönnyeztem ugyanakkor felemelõ is volt ez a rész egyben, méltó lezárás!! Egyáltalán nem éreztem hogy kis kölotségvetésû volt a sorozat.. Nagyon erõteljes képekkel és látvánnyal operált a sorozat az utolsó két évadban. Egyedül a trónok harca képes még ilyesmire húszszor ennyi lóvéból. Kár hogy vége de rem egyszer mozifilm is készül ezekkel a szereplõkkel!😊Persze trilógia!!!

SzirmosSzisza

Merlint kamionos futárcéget hoz létre, nem figyeltél a végén?!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Oh, ez kint is van? Azt hittem csak szombaton lesz. Köszi, hogy spoilerben írtátok, megyek is tõteni 😄

Andr0
Én csak azt nem értem, hogy
most így kirõl lesz Spin-off, ha lesz egyáltalán? mindenki halott... Meg milyen befejezés már, hogy Arthur meghal...:S

Igen látszott, hogy kisebb a költségvetés... de sebaj jön a doki ma délután/Este!

Armin & Ayu fan

Narxis
Ezt igen csak megkönnyeztem, szép befejezés lett de azért egy dolog bánt.

az öreg sárkánnyal elrepülhettek volna egybõl Avalonhoz és Morgana halála is egy kicsit érdekes volt, drámai de talán túl egyszerû

Persze itt van egy mondakör ami határokat szab a forgatókönyvnek de azért néha erõsen befigyelt, hogy ez egy kisebb költségvetésû sorozat, fõleg amikor a sárkányok végig perzselik valamelyik sereget. Ott azért igen csak kilógott a lóláb.

De összeségében remek sorozat.

Andr0
Hát ennek WTF volt a vége? o.0

Armin & Ayu fan

Narxis
jaja 😄

Andr0
az utolsó rász az csapatni fogja...😄 És akkor most Doctor meg Merlin lesz karácsonyra nekünk?😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Ez így enyhén szólva is wtf. Remélem tisztázzák az uccsó részben mert így egy kicsit összekapottnak tûnik.

Narxis
xD

SzirmosSzisza
Az a bevágott szarvas 😄DD

Narxis
ja úgy nekem is bejött 😄

Andr0
nekem bejött a kiscsaj...😄😄 valamiért vonzódom a picit furcsa/félõrült nõkhöz....😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Jah, az a ribanc nem tom mit várt. Jóhogy már nem borul le elõtte Arthur.

Az volt és Merlinnek most kellett volna felfedni a titkot!!! Most hogy Morgana elõbb tudta meg lépéselõnyben van!
A druida lányt elengedte volna Arhtur, de szinte biztosra vettem hogy ebbõl Õ nem kér majd.. Igazam lett. Na ennyit Mordredrõl is..Sajnos Az ok hogy a sztori jól halad, de azért remélem kreatívak lesznek a végkifejletnél. Excaliburt még mindig nem használja Arthur és Merlin még mindig nem fedte fel magát...Szorul a hurok!!😊

Narxis
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúú basszus!!!!! vááááááá de felpörögtek az események uramatyám!!!

Narxis
Szerintem az majd csak késõbb következik be az általad is említett módon.

Igen az volt,nagyon jó rész volt, a sárkányos résznél én is elszomorodtam, egyre inkább érzõdik a végkifejlet, ami vajon milyen lesz?? Viszont most már idõszerû lenne Arthurnak megtudni Merlin titkát!!!!!
Nagyon haragudni fogok az alkotókra ha csak az utolsó részben, vagy egyáltalán nem tudja meg a titot.. (Kivéve ha Arthúr életben marad akkor nem fog zavarni.) Mivel a legenda szerint Arthur sokáig uralkodott és már idõs volt a végsõ csatánál, de még volt ereje a harchoz azért bõven. Ha Arthur az utolsó részben meghalna, akkor is haragudni fogok, mert még rengeteg elmesélni való lenne. Az Excalibur hanyagolva van sajnos, egyedül Merlin használta ebben az évadban, nyilván úgy illene hogy elõkerül az utolsó részekben, ahogy a szászok is csak úgy megint megjelentek a mostani részben Morgana mellett. (Ez az egy szál ami kidolgozatlan és jobban el lehetett volna mesélni. Ez az a dolog a titoktartás mellett ami nem tetszik ebben az évadban, minden más egyébként csúcs!) A Szászok Morgana szövetségesei semmi kétség. Tehát elképzelésem szerint ez a sorozat végi csata még valahogy úgy fog végzõdni hogy Morgana meghal Mordred meg elszökik és a látomás az csak jópár évtized mulva következik be, de azt már a sorozatban nem látjuk. Így érhetne véget a sorozat a csúcson! Gaius és az öreg sárkány meghalna, AITHUSA léphetne az öreg sárkány helyére. MERLIN PEDIG VÉGRE A MEGÉRDELT HELYÉRE KERÜLNE. Egyszerûen túl fiatalnak érzem még Mordredet és Arthurt hogy most végezzenek egymással. Meg akkor durva véget érne a sori!!!!
Ha így lesz az nemigazán fog tetszeni, mert Merlinnek kijárna a tisztelet Arthur és a lovagok meg egész Camelot elõtt. Gyakorlatilag így nem maradna idõ erre a szálra. Hiszen bár Camelot Arthur halála után még fennmaradt egy ideig de nem sokáig.
Narxis szerinted Arthur meghal a végén vagy az majd csak késõbb következik be az általam is említet módon?

Narxis
ÚÚÚ ez de istenkirály rész volt!!!! A sárkányos részt megkönnyeztem. 😞((

Köv. részben végre kiterítik a lapokat, durva lesz.

Narxis
Reméljük a mai részben már kiderül Merlin titka!

Andr0
hát ez epic rész volt!! Morgana még mindig a best, szerintem nagyon szép az arca hangja alakaja...😄😄

Merlin meg... nõi varázsló xD

Meglátjuk mit tartogat az utolsó 4 rész 😮

Armin & Ayu fan

Narxis
Merlin sárkánya ellen nincs esélye annak a fiatal csenevész kis sárkánynak. Am. sztem nem fognak összecsapni hiszen Merlinre is hallgat.

A sárkányok lehet összecsapnak még az utolsó epizódban.. Meglátjuk!!! Egyébként brutáljó rész volt a mostani!😊

Hát mivel már bejelentették hogy 5.évad az utolsó és ennyivel is terveztek, ezért sajnos véget ér a sori.

Amúgy sztem a csúcson fog véget érni két álleejtõ dupla epizóddal.

Sztem Arthur a köv 4 részben megtudja az igazat Merlinrõl, érdekes volt látni ahogy az ablakban figyelte az új epizódban, hogy Merlin visszajött valahonnan lóháton. Mivel a varázslás mentette meg Gwent,(Merlin mint Nõi varázsló hihetetlen volt...) így sztem ha kiderül Merlin titka méginkább hinni fog benne.
Szóval ha lesz is csata MORGANA MERLIN MORDRED ÉS ARTHUR KÖZÖTT EZ MÉG NEM AZ A CSATA LESZ, MERT TÚL FIATALOK MÉG...Egyrész valami hihetetlen fordulat kéne Mordrednél, szóval sztem oda jutunk el a sorozat végére,hogy a mágia a végén elfogaott lesz Camelotban és Arthur a szászok ellen vonul hadba és egyesíti a briteket.. Valszeg Gaius vagy az egyik lovag, vagy esetleg Morgana meghallhat...
A többit meg majd a mozifilmekben elmesélik...Amit remélem ugyanezzel a szereplõgárdával hoznak össze. Egy trilógiára simán jó lenne a sori mozis változata!!!

Narxis
Hát jah, nagyon nem kéne. :/

blbogus
Ne legyen már kasza 😞

Narxis
Gyerekek ez brutál jó rész volt, izgis, akciódús meg minden!

SzirmosSzisza
Valami bikinis lakodalomban nem ? 😄

Narxis
Az se lenne rossz...😄😄

Andr0
Morganaról...😄😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Yeeeeeeee bár el nem tom képzelni, hogy mirõl szólna a spinoff vagy kirõl.

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
<#vigyor3><#vigyor3>
Nemtom, winnie csak ennyit írt, hogy duplarész, szerintem nem lesznek filmek.

Narxis
Na neeeeeeeeeee<#wow1>

Elvileg az írók 3 filmmel akarták zárni a sorozatot talán annak még van esélye. Kösz, hogy elcseszted a napom....

Na jó nem, de azért szar hír. 😄

stargatelost
Bejelentették a kaszát. Nem így volt eddig is, hogy ez az utsó évad? Mindegy, elvileg egy karácsonyi dupla résszel búcsúzik a sorozat.
Szerintem ideje volt, nagyon beragadt a sorozat a status quo-ba, már rég szintet kellett volna lépniük a titok felfedésével. Meg a fõszál is rendkívül darabos.

Narxis
😄DD

Andr0
Morgana még mindig jólnézki... + én szeretem a kicsit õrölt nõket is... 😄😄

Armin & Ayu fan

SzirmosSzisza
Ez eléggé unalmas lett, de a kovetkezo jonak igerkezik.

Narxis
Na ezt nevezném sorsdöntõ epizódnak, a vége miatt amit Merlin mondott. Nem tom hány rész van még de visszaadta a hitem az 5. évadba. 😄

Oldal 1 / 5Következő →