Itt a Star Trek trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heelo

Nekem megvan az összes STAR TREK sorozat, film. Ha kell, írj nekem: [email protected]
Optimus Prime
Hát ez az elõzetes siralmas. Az elején azt hittem ez nem is Star Trek. Majd hallom "James Tiberius Kirk" bárcsak mégse hallottam volna. A fõszereplõ, mint Kirk? A Spockot játszó színész még Worfnál is agresszívabbnak tûnik. Félmeztelen hatásvadász módjára feltûnõ nõk már csak hab a tortán. A fõ gonoszok meg szokás szerint bénák: csúnyák (tetkó) és gonoszak, jaj nekünk.
Egyedül Leonard Nimony a pozitívum, bár gyanítom sok szerepe nem lesz. És õt is átírták gonosz, rossz apának, aki a Vulcan vallást erõlteti szegény Spockra.
Roddenberry forog a sírjában...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sil78
Van ám már szép nagyban is...
Én sem szeretem igazán az akció elõtérbe kerülését, de a TOS végülis mindig is akciódúsabb volt, mint a többi sorozat. És ne feledjük, ezt az elõzetest a Quantum csendje elé rakták be, ez befolyásolhatta a készítõit. :reménykedik:

These are my friends, see how they glisten...

van olyan ST-TNG rész, amit már vagy 20* láttam, de még sosem volt unalmas, max néhány résznél egy vödröt kellett tennem a TV alá (Pickard csajozós jelenetei).
szvsz fogyasztható lesz ez a mozi is.

Régebben: Nem igaz! Legyen már több akció a Trekben!
Most: Nem igaz! Legyen már kevesebb akció a Trekben!

Ez annyira gáz, hogy nekünk semmi sem jó, bár én a "Most" kategóriába tartozom 😊

felvonultató sorozatokat/filmeket. Na ez meg lemaradt.

Úristenezmiez!!!
Annyi benne a robbanó action hogy ez már nem Star Trek hanem Star Wreck.
Kár, pedig szerettem a régi filózgatós, mély emberi problémákat boncolgató, hihetetlen nevû dolgokat felvonultató (Spock indítsd a pozitron-gamma-tetraklorid- doomsday-hiperlézernyalábot!!!) <#vigyor2><#vigyor2>. Ja és J.J. Abrams. Nem is értem miért csak robbanást látok.

Garrett27
na azé a tesztoszteron dolog a mátrixban is volt, mikor neo szemezett smith-szel <#idiota> és trinity hasonlóat csinált, mint amirõl írsz, mégis jól megalkották az egészet

star trek ftw <#vigyor3>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

érdekes...

Khirály 😊 Már várom.
immovable
gagyi
Auric
CSEZDMEGKIRK... széttört egy Stingrayt... mindjárt agyvérzek... grrrrrrr..

GRUNGE IS DEAD

hát így elõzetes alapján.... ez nem star trek. már nem az. na de csak elõzetes alapján,lehet film tök jó lesz

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Elsõ benyomás, hogy túl lesz spilázva a dolog. Ami lejött nekem: akció, tesztoszteron (egymással arcoskodás), szex, csajok csak a szokásos blockbusteres film kellékei. Semmi újdonságot nem fogunk látni csak a szokásos amcsi szarságot. Remélem lesz még egy olyan áttörés mint a mátrix volt.
Az ilyen elozmeny dolgokat nem igen szeressem, miert nem inkabb elore nezo tortenetet csinalnak es nem vissza....
õ mán nem olllyan

Magiszter
Kocka <#idiota>

Amúgy nekem bejön. Bár Syler mint Spok... <#zavart2> mindig azt fogom várni mikor metszi le valakinek a koponyáját <#idiota>

Nyehh,errõl nekem a Mass Effect jutott eszembe,nem a Star Trek.:|
Gáz?

aki filmet csinál, az nézõket akar és nézõket csitcsat bimm bummal lehet szerezni. valóban ott a sorozat, több mint ezer epizód, bõven van mit újranézni.
akyyy
nézzél sorozatot van belõle 5 szériáa is, filmek mindig isaz akcióra hajaztak inkább, <#lama>

a cikk akkor is megmarad, ha törlik?

ráaádsul tele van reklámmal, pedig van olyan is ahol nincs semmi feleslegs reklám és sokkal jobb minõségú.
meg belehalt volna a cikkiró ha vár hétfõig a normál elõzetesig.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ravkin
Mikor csinálnak már végre megint normális star treket, ahol inkább a sci-fi kerül elõtérbe, nem pedig a csit csat bimm bumm, meg a csavaros végeláthatatlan történet ???

Windows 7