Ötvös Tibor

Itt a Star Trek trailer

Bár hivatalosan csak hétfőn jelenhetne meg a Star Trek első előzetese, Amerikában egy rutinos néző kamerájával rögzítette a Quantum csendje előtt felbukkanó trailert.

Mivel még korai az előzetes kikerülése, így elvileg elképzelhető - és erre a videó elején két szöveg fel is hívja a figyelmünket -, hogy hamarosan leszedetik a Youtube oldaláról a trailert. Addig azonban lehet gyönyörködni az abszolút akciódúsnak ígérkező, a korai éveket bemutató Űrszekerekben.


A kamerás előzetes

A sztori középpontjában természetesen James Tiberius Kirk áll, kinek akadémiai éveit és első küldetését követhetjük nyomon a filmben, oldalán örök társával, Spokkal. Ha esetleg estig eltűnne a videó, nem kell megijedni. Hétfőn a hírbe már a nagyfelbontású, hivatalos előzetest szúrjuk be.

A Star Trek 2009. május 8-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsolt200vorta #21
    Heelo

    Nekem megvan az összes STAR TREK sorozat, film. Ha kell, írj nekem: [email protected]
  • Optimus Prime #20
    Hát ez az előzetes siralmas. Az elején azt hittem ez nem is Star Trek. Majd hallom "James Tiberius Kirk" bárcsak mégse hallottam volna. A főszereplő, mint Kirk? A Spockot játszó színész még Worfnál is agresszívabbnak tűnik. Félmeztelen hatásvadász módjára feltűnő nők már csak hab a tortán. A fő gonoszok meg szokás szerint bénák: csúnyák (tetkó) és gonoszak, jaj nekünk.
    Egyedül Leonard Nimony a pozitívum, bár gyanítom sok szerepe nem lesz. És őt is átírták gonosz, rossz apának, aki a Vulcan vallást erőlteti szegény Spockra.
    Roddenberry forog a sírjában...
  • Sil78 #19
    Van ám már szép nagyban is...
    Én sem szeretem igazán az akció előtérbe kerülését, de a TOS végülis mindig is akciódúsabb volt, mint a többi sorozat. És ne feledjük, ezt az előzetest a Quantum csendje elé rakták be, ez befolyásolhatta a készítőit. :reménykedik:
  • torcipepe #18
    van olyan ST-TNG rész, amit már vagy 20* láttam, de még sosem volt unalmas, max néhány résznél egy vödröt kellett tennem a TV alá (Pickard csajozós jelenetei).
    szvsz fogyasztható lesz ez a mozi is.
  • sanyynn #17
    Régebben: Nem igaz! Legyen már több akció a Trekben!
    Most: Nem igaz! Legyen már kevesebb akció a Trekben!

    Ez annyira gáz, hogy nekünk semmi sem jó, bár én a "Most" kategóriába tartozom :)
  • Gundark1234 #16
    felvonultató sorozatokat/filmeket. Na ez meg lemaradt.
  • Gundark1234 #15
    Úristenezmiez!!!
    Annyi benne a robbanó action hogy ez már nem Star Trek hanem Star Wreck.
    Kár, pedig szerettem a régi filózgatós, mély emberi problémákat boncolgató, hihetetlen nevű dolgokat felvonultató (Spock indítsd a pozitron-gamma-tetraklorid- doomsday-hiperlézernyalábot!!!) . Ja és J.J. Abrams. Nem is értem miért csak robbanást látok.
  • Garrett27 #14
    na azé a tesztoszteron dolog a mátrixban is volt, mikor neo szemezett smith-szel és trinity hasonlóat csinált, mint amiről írsz, mégis jól megalkották az egészet

    star trek ftw
  • Ratty #13
    érdekes...
  • Zro #12
    Khirály :) Már várom.